18+

The Wild Chase

The Wild Chase gratis este un joc creat de către Quickspin cu 5 role și 25 linii de plată. Slotul poate fi redat pe toate dispozitivele, acest joc beneficiază de o caracteristică Respin în care toate simbolurile câștigătoare sunt ținute împreuna cu altele.

De asemenea, există și o caracteristică care cuprinde un multiplicator wild, aceasta poate să ajungă și până la 5x miza. Ai și funcția de Free Spins Bonus unde o să primești 10 rotiri gratis. Se pare că jocul oferă foarte multe premii! Dar să vedem pe parcurs ce poate să mai ofere și cu ce suprize ne poate întâmpina.

Caracteristici The Wild Chase gratis

După cum am mai zis The Wild Chase gratis este un joc creat de către firma Quickspin și are 5 tamburi și 25 de linii de câștig. Fundalul jocului ne trimite pe coasta luxoasă din Monaco.

Jocul poate fi refat de la 25 de monede și poate ajunge până la 100 de monede pe rotație. Poate fi jucat pe toate dispozitivele, precum: desktop, mobile și tabletă. Așadar, ai mai multe motive ca să te bucuri de acest minunat slot!

Simbolurile pe care o să le vezi pe role sunt: bile, diamante, ceasuri de lux, inele cu diamante și 2 personaje de sex masculin și feminin. Coloana sonoră este de tip rock și te va duce exact cu gândul la Monaco.

Când vine vorba de caracteristici bonus, The Wild Chase gratis are 3 – funcția Respin care se declanșează atunci când formezi o combinație câștigătoare. Avem prezentă funcția de Multiplicator Wild în care orice simbol wild (simbolul purpuriu cu un X pe el) care face parte dintr-o combinație câștigătoare atribuie un multiplicator tuturor câștigurilor.

Un multiplicator wild îți va oferi 2x miza, în timp ce 2 îți vor da 3x pariul. Trei te vor recompensa cu un multiplicator de 4x suma totală. Iar 4 sau mai mulți îți oferă 5x miza. Principala atracție a acestui joc este caracteristica de Free Spins.

Dacă vrei să te bucuri și de varianta pe bani reali atunci intra aici https://jocaparat.ro/cazinouri-jocuri-cu-aparate/ și vezi care sunt ofertele de Top din România. Profită chiar acum de bonusurile exclusive!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016