18+

Troll Hunters

Astăzi o să-ți prezint mai multe detalii despre Troll Hunters. Acest joc aparat online te duce cu gândul la serialul Game of Thrones. Slotul online utilizează sistemul inovativ 5×5. În loc de role și linii de plată câștigătoare, încearcă să aliniezi 3 sau mai multe simboluri în linie oriunde pe grilă. După ce le-ai aranjat, acestea explodează, iar simbolurile rămase cad. De obicei, simbolurile rămase creează și acestea victorii importante.

Ești pregătit să pornești într-o nouă aventură urzeala tronurilor? Încearcă acest minunat joc aparat gratis! Vezi ce îți poate oferi Troll Hunters! Fundalul jocului înfățisează o zonă montană sumbră, cu niște personaje care sunt în căutarea trolilor. Aceste personaje stau în partea dreaptă a rolelor. În timpul funcției bonus, ele sunt înlocuite de troli, iar simbolurile îngheață – mai mult cele de la baza jocului.

Configurare și redare la joc aparat

Noul sistem este foarte rapid de înțeles, după doar câteva rotiri vei observa instantaneu victoriile. Fără linii tradiționale de plată, singura alegere pe care trebuie să o faci este să-ți alegi suma totală la fiecare rotire. Plata se poate face începând de la 20 de monede și poate ajunge până la 40 de monede. Există și o opțiune de redare automată pentru acest joc aparat online.

De fiecare dată când obții o victorie, simbolurile explodează, iar multiplicatorul crește. Ceea ce trebuie să reții este că poți obține multe victorii pentru fiecare rotire și că acestea pot fi multiplicate cu 3x miza sau chiar 5x miza.

Simbolurile care plătesc cel mai puțin pentru acest joc aparat online gratis sunt inelele, craniile și carnea. Alte simboluri care plătesc bine sunt: luptătorul cu părul blond, doamna Viking roșcată și tipul cu părul întunecat care ar putea fi un elf. Trebuie să ții minte un lucru, dacă aliniezi 5 simboluri wild poți să ai un câștig în valoare de 100x miza!

Pe măsură ce simbolurile cad, o să vezi cum apare  cuvântul Bonus la întâmplare, în spatele unora dintre role. Trebuie să să ștergi toate simbolurile de pe una din aceste role. Descoperă cuvântul complet pentru a porni funcția Bonus. Această funcție îți oferă numeroase premii.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016