18+

Versailles Gold

Pentru cine este pasionat de călătorii, Franța este unul din locurile unde este musai să ajungă măcar o data în viață. EGT a ales un loc special din Franța și anume Palatul Versailles. Versailles Gold slot gratis este un joc realizat în formula 5X3 (role și rânduri) cu zece linii fixe de plată. Misiunea ta, ca gambler dedicat, este una cu adevărat istorică.

Vei încerca să îi faci să lucreze împreună și să semneze un act istoric pe reprezentanții familiei regale de la Versailles și pe cei din clerul Bisericii Catolice. Evenimentul ar trebui să aibă loc la Loggerheads, în Anglia. Joc Aparat are asul din mânecă și-ți prezintă jocurile-hit ale momentului. Urmărește toate promoțiile noastre.

Simboluri și runde speciale în Versailles Gold slot gratis

Printre simbolurile de care e bine să ții cont în acest joc se remarcă Regele, Regina și un Cardinal (reprezentant important al Bisericii). Acțiunea de pe role se petrece la Palatul Versailles, iar una dintre misiunile de vârf la care te poți înhăma este găsirea misterioaselor scrisori, care pot cuprinde indicații pentru procesul de pace dintre Regalitate și Biserică. Premiul pentru această descoperire în Versailles Gold slot gratis poate ajunge și la 3.000 de monede.

O altă rundă specială din acest joc o reprezintă și găsirea Trăsurii Regale, care echivalează și cu aducerea Cardinalului la masa negocierilor cu Regalitatea. Premiul este și el pe măsură, 15.000 de monede. Cei mai greu de convins pentru a fi aduși la masa negocierilor sunt Regina (câștigul tău poate ajunge chiar la 40.000 de monede) și Regele (recordul din joc, 100.000 de monede). Jocul vine echipat și cu un Return to Player Rate de 96.09%

Avem de a face cu un joc cu acumulare progresivă, în care rolul principal îl ocupă rotirile gratuite. Joacă-l pe mobil, joacă-l pe tablet și joacă-l chiar și pe desktop. Nu vei regreta jucând Versailles Gold slot gratis.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016