Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Vikings

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

Bonus de 100% Până la 3333 RON + 333 Rotiri Gratis
vikings
vikings slot gratis

Apasă START pentru a începe
Vikings

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Avem în fața noastră un slot în care istoria și grafica de ultimă generație și-au dat mână pentru cei pasionați jucători. Vorbim de Vikings gratis, un serial de televiziune produs de History Channel, care a fost transformat în videoslot de suedezii de la NetEnt. Jocul este lansat destul de recent, în 2018, și se prezintă cu o structură de cinci linii și trei raânduri, dar și cu rată de întoarcere a premiilor către jucători de 96.05%, o medie sensibil mai mare față de ce oferă concurența la momentul actual.

Unul dintre cazinourile care oferă și varianta demo pentru acest slot excepțional este Netbet, unul dintre partenerii Joc Aparat. Mai multe informații despre acest cazinou puteți găsi accesând linkul următor. Revenind la Vikings slot gratis, nu putem să nu observăm structura liniilor de plată, care funcționează într-un sistem cu 243 de posibilități. Un aspect interesant, pe care nu foarte mulți îl cunosc este acela că jocul a atins un loc în top 3 în clasamentul prestigious SlotRank, clasament realizat de Global Market.

Câteva detalii despre Vikings gratis

Jocul vine la pachet atât cu simboluri de valoare mica, cărțile de joc (10, J, Q, K și A), cât și cu simboluri cu valoare mare. Printre acestea regpsim importante personaje care au făcut carieră și în faimosul serial produs de cei de la History Channel. Logo-ul Vikings este și el extrem de important, reprezentând simbolul cu valoarea cea mai mare în cadrul jocului celor de la NetEnt. Poți câștiga de până la 10.000 de ori miza în cadrul acestui joc, iar cea mai mica sumă pe care o poți plasa la o mână de joc este de 0.01 unități monetare. Vikings gratis compensează lipsa simbolului Wild și Multiplier printr-o grafică de zile mari. Testează și tu jocul momentului de la NetEnt și te vei bucura de multe avantaje jucător!

Ia-ți Rotirile Gratuite