18+

Warlords

Știm că îți era dor de un slot proaspăt și inedit de la NetEnt, așa că am decis să nu te dezamăgim nici de data aceasta. Warlords slot gratis este un joc cu Return to Player Rate de 96.89, având o structură de cinci role și trei rânduri, dar și 30 de modalități de câștig.

Bonusul la care poți aspira în acest joc produs de suedezi este de un milion de monede. Pariul minim acceptat în joc este de 0.15 unități monetare, iar cel maxim de 150. Poți să te bucuri de acest super-joc în cazinoul Netbet, partener de nădejde al echipei Joc Aparat. Nu poți ignora acest videsolot cu tematică militară și de acțiune.

Warlords slot gratis – simboluri și alte aspecte de luat în calcul

Povestea jocului pune în centrul acțiunii trei personaje fascinante. Vorbim despre Barbar, Preoteasă și Samurai. Cei trei se duelează pentru supremație în universul păcănelelor din Warlords slot gratis. Pe lângă aceste simboluri, jocul propus de NetEnt se mai laudă și cu alte simboluri super-spectaculoase.

Vorbim despre lupi, pantere, porci sălbatici, la care se adaugă trei măști colorate (una pentru fiecare dintre cei trei posibili conducători).Aplicația este foarte bine actualizată atât pentru jocul pe tabletă, cât și pentru cel pentru smartphone.

Revenind la simboluri, e bine să știi că cel mai prețios simbol din joc este Samuraiul, care îți poate aduce de 20 de ori suma pariată pentru cinci apariții pe role. Mai mult, în Warlords: Crystals of Power slot gratis, fiecare dintre cei trei conducători îți aduc runde spectaculoase de rotiri gratuite.

Cui nu-i plac aceste free spins nu este cu adevărat un gambler de primă mână. Preoteasa se întrece pe sine când vine vorba de rotiri gratuite. Cu ea poți câștiga până la de 6.666 suma pariată. Cu acest slot de la NetEnt te antrenezi pentru succes.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016