Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Wild Wild West

Ia-ți Rotirile Gratuite la 888

100% Bonus Până la 1000 RON
joc aparat
Wild Wild West

Apasă START pentru a începe
Wild Wild West

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Visezi de mult la o călătorie în Vestul Sălbatic? Încă te mai uiți la filmele cu cowboy și ai vrea să ajungi și tu măcar o dată în zona asta? Vrei să experimentezi viața din vestul sălbatic? Acum este șansa ta, cu noul slot online Wild Wild West ești trimis, instant, în sălbăticie! Acest joc o să te învețe cum să te adaptezi în lumea cowboy-ilor. Nu o să fie un drum ușor, dar aceștia o să fie mereu lângă tine ca să devii un învingător al Vestului Sălbatic! Pregătește-te pentru o plimbare cu ultimul joc de la NetEnt și anume Wild Wild West! Acest joc este inspirat, parcă, dintr-o bandă desenată, și povestește despre un jefuirea unui tren, în care sunt implicate patru personaje și unul dintre ele ești chiar tu!

Caracteristici Wild Wild West: Un joc aparat palpitant

Wild Wild West este un joc aparat online cu 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată. Jocul este foarte simplu de jucat, și distractiv. Simbolurile cu plată mare de pe role sunt: 3 criminali masculi și unul feminin, încărcați cu arme.

Față de alte jocuri cu tema Vestului Sălbatic, acest joc aparat online vine cu noutăți, față de cum ai fost până acum obișnuit. Totuși, se mai păstreză simbolurile Wild și Scatter. Așadar, obișnuitul simbol Wild, înlocuiește orice alt simbol, în afară de simbolul Scatter. Trei sau mai multe simboluri Scatter, care apar oriunde pe role activează funcția free spins. Așadar, dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter obți rotiri gratuite.  Deci, 3 simboluri Scatter îți oferă 10 rotiri gratuite, 4 simboluri îți dau 20 de rotiri, iar 5 simboluri Scatter vin la pachet cu 30 de rotiri gratis.

Înainte de a începe sesiunea de Free Spins, își face apariția simbolul Wild Selector Wheel și începe să se învârtă. După ce o să oprești roata, se va activa aleatoriu un simbol Wild. În timpul rotirilor gratuite, o să-și mai facă apariția simbolul Overlay Wild pe rolele 1-3 la fiecare învârtire, iar acesta acționează ca un simbol Wild obișnuit.

Îți prezint câteva funcții Wild ca să înțelegi mai bine cum și când le poți folosi:

  • Wild obișnuit: are aceeași funcție, de a înlocui orice alt simbol, în afară de Scatter;
  • Expanding Wild: Acestea apar în mod automat și acoperă toată rola, în cazul în care apare un câștig pe linia de paltă;
  • X2 Multiplicator Wild: Dacă nimerești un x2 Multiplicator Wild câștigurile tale o să fie înmulțite cu x2 câștigul pe linia de plată;
  • Spreading Wild: Acesta are puterea de a transforma orice simbol de pe diagonală într-un simbol Wild obișnuit.

O noutate cu care vine acest joc aparat online, se face prin prezența funcției pick and click. Această funcție se activează în momentul în care apar 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5. Tu trebuie să faci click pe unul dintre simbolurile Bonus, pentru a descoperi ceea ce ai câștigat. La fiecare joc de Pick and Click se acordă doar un premiu, așa că lasă-ți intuiția și prinde premii mari! După ce ai selectat un premiu, o să ți se afișeze și celelalte premii pe care nu le-ai ales. Aceste câștiguri sunt în fise, și variază între x5-x50 valoarea mizei.
Încearcă chair acum noul Joc Wild Wild West! Lasă-te purtat de aerul sălbatic al acestui joc!

Ia-ți Rotirile Gratuite