18+

Wins of fortune

Norocul face parte din ADN-ul tău și nici slotul  Wins of Fortune de la Quickspin nu poate fi o excepție, mai ales că propune o structură mai puțin obișnuită cu cinci linii, cinci rânduri și și nu mai puțin decât 259 de linii de plată. Jocul a fost lansat în 2017 și propune un Return to Player Rate de 96.54%, dar și o tematică orientală,  plasată într-un fundal magic plin de temple antice, mări calme și dealuri înalte.

Wins of Fortune gratis  – simboluri și modalități de câștig

Dacă este să vorbim despre simbolurile prezente în Wins of Fortune gratis de la Quickspin, vom avea în vedere patru foarte importante, care reprezintă tot atâtea personaje din povestea pe care urmează să o descoperi învârtind rolele: un tip cu părul roșcat, un tip ce poartă o pălărie roșie, un porc îmbrăcat în verde și un gentleman albastru solid. Toate aceste simboluri transformă experiența jocului în ceva fantastic. Există și o serie de simboluri cu valoare mai mica sub formă de pietre de diverse culori: roz, albastre, verzi, verde deschis și gri.

Regăsim în acest joc și un simbol de tip wild. Acesta este auriu pe un fundal roșu închis și poate înlocui orice alte simboluri pentru a genera premii importante. O altă component esențială în Wins of Fortune gratis este reprezentată de funcția de respin și de cea de super respin. Acest feature este responsabil pentru extinderea numărului de linii de plată.

Nu uita că poți testa jocul în varianta demo, pe bani virtuali pe site-ul nostru. După ce vei simți sufficient de pregătit, vei putea merge în cazinoul partenerului nostru, Netbet. La ei poți juca Wins of Fortune atât pe tabletă, telefon mobil, cât și în varianta obișnuită de desktop. Pentru mai multe oferte, variante de depunere și retragere, dar și alt sloturi noi, vizitați pagina Netbet Casino.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016