Slotul anterior
«
Slotul urmator
»

Witches Charm

Ia-ți Rotirile Gratuite la Maxbet

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare
witches charm
witches charm online slot

Apasă START pentru a începe
Witches Charm

Așteptați 5-10 secunde din momentul in care a-ti apasat "START" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.

Am primit notificarea ta! În cel mai scurt timp vom rezolva problema.

Nu cred că există copil care să nu se fi bucurat de poveștiel înfricoșătoare cu vrăjitoare. Timpul a trecut, iar poveștile cu vrăjitoare au rămas în urmă. Totul până în momentul actual, când prietenii noștri de la EGT (Euro Games Technology) ne aduc mai aproape un slot cu o tematică de basm. Witches Charm, un joc cu un RTP entuziasmant (95.97%), se prezintă în fața gamblerilor cu o structură de cinci role, trei rânduri și 15 linii de plată. Aventura ta în povestea Witches Charm gratis le are în prim plan pe cele două vrăjitoare (Vrăjitoarea Portocalie și Vrăjitoarea Albă).

Witches Charm gratis – câteva specificații tehnice

Vânătoarea de vrăjitoarea este susținută de alte simboluri speciale, precum simpaticele pisici negre, înțeleptele bufnițe, dar și cazanele clocotitoare. În acestea din urmă, cele două vrăjitoare prepară ingredientele  pentru un joc de păcănele extraordinar. În materie de free spins, Witches Charm gratis este extrem de generos.

Rotirile gratuite apar când trei sau mai multe simboluri Scatter apar pe role. Poți câștiga 15 free spins la un Multiplicator 3X. Această rundă extrem de norocoasă poate fi redeclanșată, aducând în contul tău alte 15 rotiri gratuite la cele deja existente.

Pentru a te motiva suplimentar, Euro Games Technology au mers pe ideea unui parcurs progresiv pe durata desfășurării jocului Witches Charm gratis. Dacă vei da peste pisicile negre și peste bufnițele vrăjitoarelor, te așteaptă un premiu constând în 5.000 de monede.

Drumul spre megajackpot

Miza crește puțin în momentul în care te apropii de cazanele clocotitoare cu poțiuni magice și otrăvitoare. În cazul acesta, avem de a face cu 8.000 de fise. Și, la fel ca în westernurile hollywoodiene, avem și două personaje MOST WANTED. Ne referim desigur la cele două vrăjitoare. Acestea îți pot aduce până la 15.000 de monede. De neprețuit pentru un mega-jackpot de 200.000 de monede este globul de cristal al celor două vrăjitoare. Îndrîăznește să crezi în șansa ta!

Ia-ți Rotirile Gratuite