18+

Zombie Circus

Pășește într-o lume ușor înspăimântătoare, unde zombii au scăpat de la circ, cu Zombie Circus gratis! Relax Gaming ne aduce azi o păcănea interesantă, unde te vei bucura cu siguranță de senzații tari. În recenzia noastră poți vedea mai multe detalii despre cum să o joci, apoi poți să-i dai gratuit câte spinuri vrei!

Poți să joci acest joc ca la aparate și la cazinouri, pe mize reale. Dar vei vedea mai jos în text unde o găsești. Și dacă constați că-ți place stilul ei, încearcă și House of Doom free de la Play N Go!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
97% 5×3 243 Wild, Bonus Free Spins

Zombie Circus gratis – cum joci?

Îți plac poveștile horror? Atunci Zombie Circus gratis nu te va dezamăgi nici o secundă! Invazia de zombie este una ce-ți va ridica părul de pe mâini. Și toată acțiunea se petrece într-un circ unde de data asta distracția capătă o altă formă, cea a supraviețuirii.

Intri ușor în jocul de aparate Zombie Circus demo, dând pe Joacă Gratis, apoi vei vedea că totul va fi floare la ureche. Ai butonul de meniu în partea de jos a ecranului – dai pe el și vezi toate informațiile despre joc, inclusiv tabelul cu plățile.

Un alt mare plus al jocului Zombie Circus gratis este RTP-ul. Rata de returnare a acestei păcănele este 97%, una extrem de mare, deci aventura ta se va dovedi norocoasă sigur. Volatilitatea acestui joc ca la aparate Relax Gaming este însă ridicată, deci îți recomandăm să-l joci mai mult timp demo înainte de a te avânta către jocul pe bani adevărați.

Pași de joc la aparate Zombie Circus free

Înveți repede cum funcționează Zombie Circus gratis, chiar și atunci când ești novice. Hai să vedem pașii standard pe care îi parcurgi înaintea fiecărei rotiri:

1. Din meniul aflat în stânga, jos, vei alege ce valoare are miza pariului per rotire. Din acest punct de vedere jocul este super, căci permite plasarea de pariuri pornind de la 0,1 până la maximum 1000 de credite.

2. În centrul platformei de meniu a Zombie Circus slot vei vedea două butoane mai mici pe care le apeși pentru a seta rotirile rapide și autorotirile. Aici ai nu doar opțiunea de a seta un număr de autorotiri, ci și cea prin care să alegi limite pentru câștiguri și pierderi.

3. Ultimul pas esențial este să apeși butonul mare de Start din centrul meniului de joc Zombie Circus gratis. Sau folosești tasta Spațiu, când joci de pe laptop sau desktop. Când rolele se opresc, vei descoperi ce câștiguri ai acumulat.

Despre Zombie Circus gratis

Așa cum am menționat și mai sus, Zombie Circus gratis este un joc de aparate online produs de cunoscutul Relax Gaming. Are o structură de 5 role și 3 rânduri, deci una clasică. Câștigi dacă acumulezi simboluri identice, clar. Păcăneaua are 10 linii fixe de plată, iar victoriile sunt plătite de la stânga la dreapta.

Zombie Circus free are o temă înfricoșătoare în spate – zombii care au reușit să iasă dintr-un circ și amenință lumea. La nivel de grafică totul arată perfect, simbolurile fiind bine realizate. Fundalul este creat din baloane, corturi și luminițe, iar în mijloc stă mândră o lună ce face ca atmosfera să fie mult mai palpitantă.

Plăți la jocul ca la aparate Zombie Circus free

Și coloana sonoră de la Zombie Circus gratis este puțin horror. Totuși, cele mai înspăimântătoare sunt simbolurile, alături de plățile lor incredibil de bune. Iată cum plătesc la pariul maxim de 1000 de credite!

 • – 10, J – 500 – 5.000 de credite
 • – Q – 500 – 6.000 de credite
 • – K, A – 1000 – 7.500 de credite
 • – Clovnul verde – 2.000 -15.000 de credite 
 • – Vrăjitoarea – 2.000 – 25.000 de credite
 • – Aruncătorul de cuțite – 3.000 – 30.000 de credite
 • – Lidera grupului – 4.000 – 40.000 de credite
 • – Wild – 5.000 – 50.000de credite

Speciale la Zombie Circus demo

Acum i-acum! Jocul ca la aparate online Zombie Circus gratis are și câteva speciale magnifice, ce vor completa povestea. Iată care sunt!

 • Wild – înlocuiește orice simbol, mai puțin pe cel Bonus, pentru a crea linii de plată.
 • Bonus – apariția simbolului pe rolele 1, 3 și 5 declanșează jocul bonus. Simbolurile de pe rola 5 determină câte valuri de zombi apar în jocul bonus de la Zombie Circus gratis.
 • Jocul bonus – poți redeclanșa valuri de zombi o dată pe parcursul jocului. Acesta constă în alegerea unui simbol cu zombi care îți aduce un premiu. Poți câștiga rotiri gratis sau Wild-uri.
 • Free spins – se declanșează după ce se termină valurile de zombi. Se pot redeclanșa prin acumularea unui simbol Bonus pe rolele 1, 3 și 5.

Unde joci Zombie Circus online cu bani reali?

Deja te-ai bucurat de versiunea Zombie Circus gratis pe site-ul nostru și ți-ai dori să testezi strategii cu mize reale? Cazinourile online îți oferă această oportunitate, iar dacă ai nevoie de exemple găsești chiar pe Joc Aparat. Printre ele se află NetBet, Mr Bit, SlotV și Frank Casino.

Alegi un cazino online la care îți faci cont și primești acces la super păcănele și alte jocuri de noroc interesante, poate mai faine ca Zombie Circus demo. Mulți operatori te recompensează cu bonusuri frecvente, pentru a avea mai multe fonduri de joacă!

Concluzie

Explorează lumea necunoscută Zombie Circus gratis și cucerește toate specialele! Jocul ca la aparate te așteaptă pe telefon sau PC, ca motiv de distracție și drept modalitate de a-ți multiplica bugetul de distracție. Blood Suckers demo este o altă ofertă de super păcănele cu temă horror ce merită o încercare.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016