18+

Scrolls of ra

Aventurează-te în Egiptul antic al ruinelor și camerelor secrete cu un alt joc captivant din seria jocuri cu Ra. Scrolls of Ra este un slot în care, dacă norocul zeilor e de partea ta, poți să obții câștiguri incredibile. Funcțiile surpriză nu lipsesc, deci fii cu ochii pe simbolurile norocoase!

Înainte să începi jocul și să apeși Spin, o miză trebuie aleasă. În secțiunea de jos a jocului ai posibilitatea să selectezi valoare monedei pe care o rulezi și numărul de linii pe care vrei să joci. Scrolls of ra dispune de un total de 20 de linii de plată, și pentru fiecare linie activă poți să alegi un anumit număr de monede. Butonul ”Bet Max” înseamnă că intri în joc cu toate liniile și 5 monede per linie de plată.

Slotul în sine e destul de simplu, mai ales cu atât de multe simboluri norocoase. Ochiul lui Horus este simbolul wild și înlocuiește toate celelalte simboluri standard. Simbolurile scatter Obelisk îți aduc premii în bani în orice poziție apar pe cele 5 role.

Când vine vorba de bonusuri, Scrolls of Ra are o funcție specială care îți aduce bani cash instant, atunci când apare simbolul Scrolls pe rolele 1, 3 sau 5. Tu alegi un papirus pe care să îl desfaci și primești suma care se ascunde înăuntru. Cu toate astea, cea mai atrăgătoare funcție este Bonusul Ra. Ca să îl declanșezi, trebuie să ai 3 sau mai multe simboluri scatter în formă de scarabeu. Cu ele o să intri în templul secret al lui Ra și o să ai mai multe papirusuri înschise din care să alegi. Selectează 3 și poate ai norocul să părăsești jocul alături de marele premiu de 200.000 de monede.

Joacă gratis chiar aici și descoperă toate bonusurile de care poți profita ulterior la jocuri cu Ra pe bani reali.

Super flip

Super Flip slot este noul joc aparat al platformei Play’n Go și ne surprinde plăcut prin grafica simplistă dar în același timp extrem de bine realizată. Culori puternice și o mulțime de simboluri norocoase, dar mai ales linii de plată profitabile sunt motivele pentru care orice jucător ar trebui să încerce cel puțin o dată acest slot.

Cu 5 role și 20 de linii de plată, Super Flip slot este opțiunea ideală pentru a face câștiguri mari în doar câteva runde. Simbolurile care apar sunt o combinație reușită între clasicele fructe, diamante și simboluri norocoase de tip trifoi sau potcoavă. Pe lângă acestea, jucătorul are la dispoziție simboluri Wild și Scatter, ale căror combinații pe rolele de joc pot declanșa runde bonus cu super premii.

Atracțiile principale ale slotului sunt fără îndoială cele două funcții bonus. Prima din ele este declanșată atunci când jucătorul este aproape de marele câștig, format din combinații de simboluri identice pe toare rolele. Dacă pe primele două role se regăsesc aceleași simboluri, atunci funcția intervine și îngheață celelalte role în timp ce a treia continuă să se învârtă până se alătură alte simboluri asemănătoare.

Cea de-a doua funcție este preferata noastră și i-a câștigat slotului popularitatea între atâtea alte jocuri cu aparate. Vorbim de o funcție bonus cu 15 rotiri gratuite, care se activează dacă apar 3 simboluri scatter pe oricare din rolele jocurilor. În timpul bonusului rolele sunt întoarse, de unde și numele de Super Flip, și pe ultima rolă continuă să apară simboluri câștigătoare. Rotirile gratuite continuă să rotească rolele până la câștig, deci tu poți să te relaxezi și să urmărești liniile de plată în așteptarea combinației perfecte.

Joacă gratuit și convinge-te singur de posibilitățile pe care ți le oferă un slot în care ai parte de mult mai multe beneficii, fără să depui bani. Rotirile gratuite sunt exact ce ai nevoie ca să câștigi fără efort! Poți încerca și Starburst!

Kong the 8th Wonder of the World

Povestea lui King Kong a primit atât de multe ecranizări și s-a bucurat de un succes enorm și în mediul virtual, cu o mulțime de jocuri interactive. De data asta, Playtech a exploatat scenariul scris de Peter Jackson pentru filmul de succes din 2005, în care au apărut vedete consacrate. Slotul este format din 5 role și 20 de linii de plată, cu o atmosferă care se schimbă între jungla lui King Kong joc și New Yorkul anilor 30.

Fundalul sonor este nelipsit, deci prezența lui King Kong este puternic resimțită, dar poți oricând să selectezi mute și să te bucuri exclusiv de simboluri. Simbolurile standard sunt 10, J, Q, K și A, iar simbolurile speciale sunt reprezentate de personajele cunoscute din film. Simbolul Wild este desigur chiar King Kong, iar simbolul scatter este logo-ul Kong.

Există două variante ale jocului, Jungle Mode și Big City Mode și acestea se schimbă în funcție de câștigurile de pe urma simbolurilor scatter. Cu alte cuvinte, te poți trezi oricând în metropolă, cu alt peisaj și alt fundal sonor alături.

Partea cea mai bună la acest slot sunt de departe rundele bonus. În Jungle Mode, ai o mulțime de funcții bonus cu rotiri gratuite dacă reușești să aduni 3 sau mai multe simboluri Wild. Trei sau mai multe simboluri scatter o să declanșeze bonusul Skull Island, care e sub formă de joc de noroc cu simboluri intoarse din care să alegi. Dacă ajungi să potrivești 3 simboluri identice, atunci te așteaptă un premiu în bani consistent. Totul se dublează dacă ghicești unde se află simbolul King Kong joc.

Surprizele nu se încheie aici. Cu două versiuni în același joc, automat și varinta cu orașul New York vine la pachet cu alte runde bonus și funții care să îți multiplice câștigurile. Așa cum ne amintim din film, King Kong este urmărit în tot orașul și ajunge să se refugieze pe un zgârie-nori. Bonusul presupune ca tu să elimini avioanele care îl urmăresc, dar asta doar după ce aduni 3 simboluri scatter.

Descoperă singur toate aceste funcții jucând gratuit chiar aici pe Joc Aparat!

Lucky lady charm deluxe

Lucky Lady’s Charm Deluxe este încă o alternativă excelentă de slot online al celor de la Novomatic. Dacă te-au cucerit simbolurile colorate și fermecătoarea Lucky Lady încă de la primul joc, atunci varianta Deluxe vine cu îmbunătățiri din punct de vedere al graficii. Monede de aur, potcoave și trifoi cu patru foi, toate comorile se regăsesc pe liniile de plată. Ești pregătit pentru funcțiile bonus? Premii și bonusuri te așteaptă la fiecare pas.

Slotul este format din 5 role și 10 linii de plată, iar simbolul Lucky Lady este cel care oferă cele mai mari avantaje. Dacă reușești să aduni 5 astfel de simboluri pe liniile de plată, atunci te așteaptă de 900x valoarea mizei. Chiar dacă nu ajungi la numărul maxim de simboluri, tot poți să obții combinații profitabile. Patru Lucky Ladies pot să apară oricând pe role și să îți multiplice miza de 250 de ori.

Cea mai bună parte a slotului rămâne însă funcția bonus cu rotiri gratuite. La aparate online de ultimă generație a devenit deja un atribut comun introducerea de mini-jocuri cu premii speciale. Lucky Lady’s Charms ți-a pregătit runde adiționale cu multiplicatori în schimbul a 3 simboluri scatter în formă de globuri de cristal. Primești 15 rotiri gratuite și fiecare nouă rotire îți mărește miza pariată de trei ori. Funcția se poate reactiva pe parcursul jocului dacă obții alte simboluri scatter oriunde pe liniile de plată.

Asemănător cu alte aparate online, Lucky Lady’s Charms include și funcția Gamble. Odată cu fiecare nou câștig la orice rundă din joc, funcția Gamble se activează pentru a-ți dubla suma de bani. Ce îți rămâne ție de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Dacă răspunsul tău este corect, atunci banii ți se dublează și poți fie să îi colectezi pentru a continua jocul, fie să ghicești încă o dată culoarea cărții. Trebuie să fii atent totuși, pentru că un răspuns greșit îți poate anula câștigurile pe care le-ai adunat la Gamble.

Pe Joc Aparat poți să testezi gratuit toate jocurile populare de care ai auzit vreodată. Ce-ai zice de câteva runde la Sizzling Hot sau Golden Sevens? Alegerea îți aparține.

Sizzling hot deluxe

Cei care, ca noi de altfel, preferă să revină din când în când la clasicele jocuri cu care a și început industria jocurilor de noroc, vor îndrăgi mai mult ca sigur Sizzling Hot Deluxe. Cu 5 role și 5 linii de plată, este un joc aparat pe care majoritatea l-au încercat mai mult ca sigur în prima variantă a celor de la Novomatic. Regulile sunt în mare aceleași, simbolurile sunt în continuare bine-cunoscutele fructe și norocoșii șeptari. Ce este totuși schimbat la slotul îmbunătățit? Șansele pe care le ai de a obține câștiguri cât mai mari!

Cele mai profitabile combinații de simboluri apar atunci când întâlnești pe liniile de plată simbolul Scatter. În afară de asta, nu uita că la acest joc aparat poți obține câștiguri doar în momentul în care ai simboluri identice pe 3 role de joc adiacente. Cu alte cuvinte, începând cu prima rolă din stânga, trebuie să regăsești același tip de fruct sau 777 pe 3 role alăturate, în timpul aceleiași runde. Singura excepție de la regulă este simbolul Scatter în formă de stea, care îți oferă premii cash indiferent de poziția de pe role. Condiția este să aduni 3 astfel de simboluri!

Pentru că vorbim totuși de un joc aparat clasic, să nu omitem unul din cele mai valoroase simboluri ale jocului: cifra 7. Cu puțin noroc o să reușești să aduni cinci șeptari pe liniile de plată, ceea ce îți asigură automat un multiplicator incredibil de generos. Cum îți sună 1000x miza de joc? Lucrurile sunt la fel de avantajoase chiar dacă nu ajungi din prima la 5 șeptari. Patru astfel de simboluri îți asigură 200x miza cu care joci. Multiplicatorii se aplică și în cazul fructelor precum pepene, cireșe și portocale.

Nu putem spune că un joc aparat este pe deplin un clasic al industriei dacă nu are funcția Gamble. Sizzling Hot Deluxe nu ne dezamăgește nici pe acest palier. De fiecare dată când obții un câștig la o rundă de joc, ai posibilitatea să dublezi sau triplezi suma prin intermediul funcției Gamble. Tot ce îți rămâne de făcut este să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Te simți suficient de norocos? Atunci merită să îți testezi intuiția!

 

Supreme Hot

Cei care sunt pasionați de sloturi cu simboluri clasice de tip fructe sau șeptari se pot bucura de acest tip de joc aparat cu slotul Flaming Hot. Conceput de Euro Games Technology, Flaming Hot egt își întâmpină jucătorii cu o interfață prietenoasă și tot feluri de simboluri norocoase, cum este simbolul Wild, care apare scris ca atare pe rolele slotului, sau simbolul Scatter in formă de dolar.

Înainte ca jocul să înceapă, o miză trebuie aleasă . Sub rolele jocului sunt poziționate 5 mize prestabilite din care jucătorul poate să aleagă și pe care poate să le alterneze pe parcurs. Funcția autoplay îi permite celui care joacă să continue slotul cu miza setată de el înainte, iar rolele vor continua să se rotească până la următorul câștig sau până este aleasă o nouă miză.

Așa cum ne-a obișnuit seria de jocuri Hot, jucătorii își pot maximiza câștigurile cu funcția Gamble, atunci când apare pe ecran butonul cu același nume. Asta înseamnă că trebuie ghicit dacă culoarea unei cărți așezată invers este roșie sau neagră. În condițiile în care răspunsul este corect, suma câștigată de jucător este dublată. Dacă, în schimb, răspunsul nu corespunde cu ceea ce apare pe cartea de joc, întreaga sumă este pierdută. Partea bună este că în orice moment, jucătorul poate să decidă dacă să părăsească funcția Gamble, dacă a câștigat și și-a multiplicat suma la câteva runde. Este un moment perfect de a colecta banii câștigați, accesând butonul Collect.

O altă supriză care îi așteaptă pe jucători la Flaming Hot egt este super bonusul Jackpot Cards Mystery. Activat de obicei chiar înainte ca jucătorul să își retragă suma obținută, bonusul e făcut special pentru a mări câștigurile considerabil și a-i răsplăti pe cei care au reușit să rămână în joc un timp îndelungat. Fiind un jackpot de tip mystery, jucătorul trebuie să selecteze din cele 12 cărți de joc așezate invers, până când nimerește 3 cărți cu simboluri identice.

Joacă gratuit Flaming hot egt chiar aici și pregătește-te pentru sloturi cu câștiguri mari de bani!

Sevens High

Sevens High este un joc aparat cu 5 role și 25 de linii de plată. Acesta arată foarte familiar pentru mulți dintre jucători, având o interfață clasică, în stil retro. Jocul folosește tematica foarte îndrăgită cu fructe și are o atmosferă de club. Sevens High se aseamănă astfel cu Twin Spin al celor de la NetEnt. Grafica este foarte detaliată și bine realizată, având efecte speciale și fiind însoțită de o muzică de tip lounge bar. Jocul este cu adevărat unul pe care îl poți juca ore în șir fără să simți nevoia să oprești sunetul.

Funcții și pariuri variate

Pariurile în acest joc aparat încep de la 0.25 credite și ajung până la 100. Există funcții precum Fast Play și Autoplay, precum și o serie de alte setări care să pregătească în detaliu rotirile.

Simbolurile cu fructe sunt lucrate foarte frumos și arată apetisant. Găsim așadar prune, lămâi, portocale, cireșe, stele, clopoței și o serie de șeptari în diferite culori.

Acest joc aparat aduce o funcție cu totul specială. Există un Wild Meter care arată cum se încarcă runda Sevens High Respin. Există 3 tipuri de șeptari puși în așteptare pentru a deveni wild. La fiecare 2 câștiguri consecutive, jucătorul deblochează un șeptar care devine wild. Cu alte cuvinte, 6 câștiguri consecutive deblochează toți cei 3 șeptari și ecranul se umple de wilds. Acest lucru aduce cu siguranță câștiguri foarte bune.

Sevens High este un joc aparat care mai aduce însă și o rundă bonus. 3 simboluri Bonus aduc 10 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratuite jocul cu deblocarea șeptarilor continuă. Singura excepție este că la deblocarea unui șeptar wild se primesc și 2 rotiri gratuite extra.

Așadar, Sevens High este un joc aparat care îmbină foarte creativ tema clasică, muzica de fundal atractivă și funcțiile speciale. Jocul este potrivit atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei care au deja ceva experiență. Sevens High are o structură simplă și în același timp foarte dinamică. Deblocarea șeptarilor este cu siguranță un element foarte atractiv, care crește șansele de câștig și valoarea acestora.

Ne bucurăm foarte mult că Sevens High este un joc aparat care face parte acum din gama noastră de jocuri gratis de pe site! Noi îl jucăm constant.

Mult noroc și ție!

Fruit Cocktail

Încearcă cel mai popular și jucat slot online: slotul Fruit Cocktail! Dacă ești fan al jocurilor clasice de aparate cu 77777, atunci se pare că ți-ai găsit perechea. Este jocul casino perfect pentru iubitorii de băuturi exotice delicioase! Grafica este una simplistă, ideală pentru jucătorii care nu vor să fie distrași în timpul jocului de fundaluri muzicale stridente sau alte animații. Fruit Cocktail este un slot video produs de Igrosoft și format din 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Jocul casino conține Simboluri Wild, Simboluri Scatter sub formă de Căpșuni și Funcția Risky Game.

Trei sau mai multe simboluri Scatter care apar oriunde pe role vor declanșa Jocul Fever. Pentru acest joc se va folosi un ecran separat, iar dacă simbolul de pe tabla de joc din jocul de bază se va potrivi cu simbolul din Jocul Fever – Symbol Pair –, atunci câștigurile vor crește considerabil! Funcția Risky Game dublează câștigurile dacă cartea jucătorul este mai mare decât cartea dealer-ului. Distrează-te cu unul dintre cele mai tari aparate cu 77777!

În slotul Fruit Cocktail, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se va plăti un singur premiu, și anume cel mai mare, pe fiecare linie de plată.

Vrei să încerci și alte aparate cu 77777? Joc Aparat îți recomandă jocurile casino Sizzling Hot Extreme și Book of Ra Deluxe! Dacă ești la început îți recomandăm sloturile cu mai puține linii de plată, pentru ca mai apoi să te aventurezi la jocuri complexe cu tot felul de funcții surpriză și premii. La capitolul jocuri cu jackpot, poți oricând să testezi gratuit Jackpot Giant, Leprechaun goes to Hell, Pink Panther și multe altele. Îți faci strategia de joc și te pregătești să câștigi încă de la primele runde premii incredibile!

Sizzling Hot

Pentru cei care caută sloturi gratis, noi vă recomandăm un joc aparat clasic, asemănător celor din cazinourile fizice. Sizzling Hot, unul dintre cele mai populare sloturi casino, este alegerea ideală pentru cei care vor să câștige în doar câțiva pași. Ești pregătit să te bucuri de jackpotul incredibil care îți mărește miza de 40.000 de ori? Slotul a fost creat de Novomatic și este format din 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată.

Pe role vei găsi diferite simboluri fructate precum lămâi, cireșe, struguri și pepeni. Cel mai mare câștig este oferit însă de cifra 7! Cu puțin noroc vei reuși să aduni 5 șeptari și să intri în posesia jackpotului, sau să te bucuri de premiile în bani pe care le oferă mai puține simboluri norocoase de acest tip. Trei șeptari îți măresc de 800 de ori miza de joc. Simbolul Scatter sau Star oferă câștiguri chiar și atunci când simbolurile nu se află pe aceeași linie de plată. Cu alte cuvinte, 3, 4 sau 5 stele aurii te recompensează cu multiplicatori 80, 400 sau 2000x miza de joc.

Ca la orice joc aparat 77777, butonul Gamble este oricând disponibil, dar numai după ce ai obținut o combinație norocoasă. Ulterior, câștigul tău poate fi dublat printr-un simplu joc, în care trebuie să ghicești culoarea unei cărți de joc întoarsă invers. Dacă selecția este corectă, atunci suma pariată este dublată. Dacă nu, suma se va pierde, iar jocul se va încheia. Nu uita că poți oricând să părăsești funcția Gamble și să colectezi suma de bani.

În Sizzling Hot, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Cauți mai multe sloturi 777? Joc Aparat îți propune Book of Ra Classic, Book of Ra Deluxe și Fruit Cocktail! Poți oricând să încerci jocuri aparate complexe și să te distrezi cu funcții bonus cu rotiri gratuite. Testează cât mai multe opțiuni și alege jocul care ți se potrivește.

Retro Reels

Bine ai venit la unul dintre cele mai profitabile jocuri aparate cu 77777 produs de Microgaming! Retro Reels Extreme Heat este un slot compus din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată ajustabile, cu o grafică care ne amintește de aparatele pe care le întâlnim în toate sălile de joc cunoscute. Simbolurile sunt cele cu care ne-am familiarizat deja la jocuri clasice, adică fructe, șeptari și clopoței, însă Retro Reels ne propune pe lângă acestea și câteva simboluri bonus.

Bonusuri și runde gratuite

O funcție pe care nu o întâlnim prea des la aparate cu 77777 este cea de Respin pe care ne-o propune acest slot. Practic, jucătorul are posibilitatea să învârtă încă o dată una din cele 5 role, în speranța că aceasta va forma o combinație câștigătoare cu simbolurile de pe rolele alăturate. Funcția poate fi folosită după fiecare rotire, însă jucătorul trebuie să fie foarte atent la depozitul pe care îl are la dispoziție. În plus, o rolă cu potențial mare pentru o combinație uriașă va costa mult mai mult.

Încă o dovadă care ne confirmă faptul că Retro Reels este mai mult decât un joc aparat clasic este funcția cu rotiri gratuite. Ea se activează de fiecare dată când apar pe role 3, 4 sau 5 simboluri Free Spin. În timpul funcției îți vor fi atribuite 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri pe care reușești să îl obții. Toate câștigurile sunt dublate în timpul funcției, iar dacă ai norocul să dai peste alte sigle Free Spin, rundele bonus se prelungesc!

În jocul de sloturi gratis ca la aparate Retro Reels Extreme Heat, toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Retro Reels intră în categoria de aparate cu 77777, însă se remarcă în mulțimea lor prin multitudinea de bonusuri pe care le aduce. Este un joc perfect pentru cei care au rămas cu o pasiune pentru sloturile clasice, dar vor totuși să ajungă la un profit consistent.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016