18+

Book of Ra Classic

Joacă-te unul dintre cele mai populare și captivante aparate online: celebrul joc sloturi Book Ra Classic! Fă o călătorie în lumea misterioasă a Egiptului și câștigă o mulțime de premii. Book of Ra Classic este un slot online creat de Novomatic și format din 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată. Grafica amintește de jocurile clasice pe care le întâlnim în cazinourile fizice, cu butoane integrate și simboluri standard de cărți de joc, alături de simbolurile norocoase wild și scatter.

Book of Ra Classic este versiunea originală a unuia dintre cele mai căutate aparate online, iar popularitatea sa se datorează și câștigurilor repetate pe care le-au avut jucătorii datorită simbolurilor norocoase. Simbolul Scatter sub formă de carte îți poate aduce sume incredibile de bani, atâta timp cât reușești să obții trei pe oricare din liniile de plată. Ulterior, ești recompensat cu 10 rotiri gratuite în timpul cărora pagini din carte vor sări aleatoriu pe simbolurile de pe role și le vor transforma în multiplicatori. Cu alte cuvinte, rundele bonus îți aduc premii în bani consistente și tot ce ai de făcut este să continui să aduni cărți Scatter pentru și mai multe runde surpriză.

Nu uita că simbolul Wild care îl desemnează pe arheologul cu care pornim în aventură îți mărește miza de joc de 5000 de ori!

În slotul gratis Book of Ra Classic, plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Vrei să te joci mai multe sloturi clasice cum e Book of Ra? Ai ajuns unde trebuie! Joc Aparat îți recomandă Book of Ra Deluxe, Sizzling Hot Extreme, Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Fruit Cocktail. Joci gratuit și îți pregătești strategia de joc, apoi intri în acțiune și mizezi cu bani adevărați. Poți oricând să testezi și jocurile cu funcții speciale și jackpoturi la care doar visai. Explorează toata gama noastră de sloturi și învață să faci bani din confortul propriei case.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016