Descoperă legenda lui Faust la jocurile online gratis

Faust este un joc online care se bazează pe legenda germană a lui Faust. Acesta este un magician nemulțumit care a făcut un pact cu diavolul. Acest joc este creat de către cei de la Novomatic. Jocul vine la pachet cu un jackpot de 5.000.000 de monede. Este un joc foarte tentant și plin de câștiguri mari.

Profită acum de 200 de ron fără depunere de la Admiral! Poți să încerci acest minunat slot la acest casino online! Ca să te poți bucura de cei 200 de ron, trebuie să te înregistrezi și apoi să îți validezi contul. Apoi, hocus-pocus ai 200 de ron în cont!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Descriere Faust online

Este un joc standard format din 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plate active! După cum am spus, Faust a fost un magician care s-a aruncat în păcat și a făcut un pact cu diavolul. Descoperă legenda lui Faust la jocuri ca la aparate gratis. Este o legendă foarte cunoscută ! Jocul te va duce în lumea magică a lui Faust online. Acest joc este la fel ca orice joc de aparate online. Totuși, Faust se diferențiază cu anumite caracteristici.

Faust online este un titlu, care probabil te va fascina, deoarece tema sa este cu siguranță diferită față de temele altor jocuri online ca la aparate gratis. Acestea fiind spuse, este vorba despre un joc care se adresează jucătorilor experimentați, dar și jucătorilor începători. Pregătește-te de o nouă aventură!

Legenda germană a lui Faust, se învârte în jurul lui Mephistophels- un mesager al Diavolului care îl ispitește pe Faust și îl face să-și vândă sufletul. Aici poți să îl ajuți pe Faust online ca să scape de păcat. Găsește-l pe Faust și ajută-l să anuleze pactul cu diavolul. Magicianul te va răsplăti cu multe premii.

Faust de la Novomatic are o temă fascinantă și dacă ești fan al genului fantezie o să îți placă la nebunie acest joc de aparat online. O să fii cuprins de această poveste fascinantă! Încearcă Faust ca la aparate online!

Învață să câștigi cu jocuri aparate gratis

Structura jocuri ca la aparate gratis

Jackpot jocuri ca la aparate gratisSimboluri aparate onlineJoacă de oriunde
Faust a fost încântat mereu de bogăție, și probabil că acest joc oferă unele dintre cele mai mari premii și plăți. O să joci pe 5 role cu 10 linii de plată fixe. Valoarea pariului poate fi ajustată de la 40 de monede până la 1000 de monede. Dar orice ai paria, poți să câștigi marele premiu de 5.000.000 de monede.

Acesta este premiul de top, afișast pe tabelă și se va declanșa, dacă reușești să nimerești 5 simboluri cu Faust. Dacă nimerești 5 Mephistos poți câștiga până la 2.000.000 de monede, în timp ce un cvintet al lui Gretchen se plătește la fel.

Poți să obții un premiu, dacă nimerești și două sau mai multe simboluri, dar pentru simbolurile cu valoare inferioară o să ai nevoie de cel puțin 3 simboluri pe linia de plată. Ce sume mari pentru acest joc. Câștiguri uriașe te așteaptă la aparte online!

Pentru acest joc de aparat online, există și simboluri cu caracteristici speciale, care vin cu premii foarte mari. Mephisto este mesagerul diabolic din iad și este simbolul Scatter al acestui joc online. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri cu mesagerul, acesta îți oferă 10 rotiri gratuite.

Cu toate acestea, simbolul Mephisto nu reprezintă rotiri gratuite obișnuite, deoarece un simbol o să fie ales să se extindă pe rolă. De fiecare dată când nimerești acest simbol, acesta se va extinde pentru a cuprinde întreaga bobină.  Așadar, te așteaptă multe câștiguri!

Nu există bonusuri speciale pentru jocuri online ca la aparate gratis, dar aceste rotiri gratuite și simbolul Scatter sunt foarte apreciate de către jucători, probabil, pentru că oferă câștiguri foarte bune.

Simbolul wild al acestui joc este chiar Faust. Acesta o să îți aducă premii imbatabil de mari. Ți-am menționat mai sus câte câștiguri îți aduce. Așadar, dacă îl întâlnești pe magician, acesta te premiază pentru că îl ajuți să scape de acest pact cu diavolul. Ți-am zis că nu te lasă baltă

Pro

  • Câștiguri uriașe
  • Rotiri gratuite

Contra

  • Nu are runde bonus

Alternative aparate online

După cum observi și tu acesta este un joc fascinant și cu o temă care îți captează atenția. Joacă-te chiar acum Faust și vezi ce câștiguri îți poate aduce! Mai poți să încerci și variantele de jocuri gratuite. Trebuie doar să accesezi pagina de Sloturi Gratis, și o mulțime de sloturi te așteaptă!  Încearcă variantele gratuite de jocuri și devino un maestru în jocurile online. Ca și alternative mai poți să încerci și slotul Lord of the Ocean sau Book of Ra Deluxe!

Articolele din seria :