18+

Când să folosești pariul max bet la jocuri cu aparate

Când să folosești pariul max bet la jocuri cu aparate

Ori de câte ori alegi să îți faci cont pe un site de jocuri cu aparate, mai mult ca sigur te vei gândi dacă este cazul și mai ales cum anume să te folosețti de pariul max bet. Deși ne-am dori să aflăm un răspuns cât se poate de precis, aceste jocuri cu aparate nu au definită o strategie foarte clară. Ar trebui să ținem cont că ele rămân în continuare jocuri de noroc, astfel că șansele pot fi mai mari sau mai mici în funcție de anumite circumstanțe și tot așa apare și câștigul.

Pariul max bet este în realitate o funcție a celor mai populare jocuri de noroc, a jocurilor de păcănele. De aceea, ar trebui cunoscut că pe lângă popularitatea acestui joc cu sloturi, există și numeroase funcții și opțiuni care ajută un jucător să îți mărească și mai mult șansele de câștig.

Ce este un pariu max-bet?

butonul de max bet la jocuri cu aparateMax Bet este un pariu foarte popular la acele jocuri cu aparate la casino, fiind denumit pariul maxim sau maxium bet. Mai exact, la o singură rotire poți paria prin max-bet suma maximă. Dacă la păcănele ai voie să ai maxim trei monede de rotire, prin pariul max-bet beneficiezi de cele trei monede.

Pentru cei mai mulți jucători de la sloturile clasice, această funcție reprezintă un mare avantaj, fiind oferită o recompensă foarte mare dacă reușești să o accesezi. Ca atare, dacă joci sloturi clasice de pe urma cărora poți primi suma de 1000 lei dintr-o singură monedă, 2000 de lei în cazul a două monede și 5000 lei pentru un pariu max bet de trei monede, există oportunitatea ca doar pentru un singur pariu suplimentar să primești încă 3000 lei doar dintr-o singură monedă.

Cu toate acestea, jocurile de aparate clasice diferă de varianta online. De exemplu, la jocurile video totul depinde de jucător dacă își dorește să parieze max bet sau nu. De exemplu, la un jackpot de 3000 lei pentru 3 monede, 2000 lei pentru 2 monede și 1000 lei pentru o monedă poți primi doar 1000 lei în plus la un pariu max bet pentru o singură monedă.

La aceste jocuri de tip slot progresiv, este nevoie de activarea pariului max bet și acest lucru pentru că în acest caz jackpotul este progresiv. În cazul în care jucătorul își dorește să câștige valoarea jackpotului este nevoie să activeze acest tip de pariu. Cu toate acestea, este bine ca la aceste jocuri de tip slot progresive să nu intri în joc dacă nu ai un buget mare sau dacă te opui pariului max bet.

Când să folosești funcția max bet la jocuri cu aparate

butonul max bet pentru jocuri cu aparateAșadar, concluzia la care ar putea ajunge un jucător este aceea că pe când la unele jocuri este avantajos să folosești acest tip de pariu, la altele este la aprecierea jucătorului să facă acest lucru. În varianta online, este nevoie de activarea acestui tip de pariu pentru a putea fi câștigat jackpotul.

Un alt lucru la care să ții cont face referire la acele aparate cu 3 role. Dacă au o linie de plată, prin pariul max bet mai mult ca sigur veți putea declanșa o linie de plată suplimentară.

În cazul acelor jocuri cu aparate cu 5 role lucrurile sunt puțin mai complicate și de aceea nu este recomandat să te folosești de pariul max bet.  Există însă o singură excepție, la acele jocuri aparate cu 5 role în care jackpotul este progresiv, iar jucătorul dispune de un buget mai mare, este indicat să se folosească de pariul max bet. Află mai multe despre tipuri de jocuri de noroc la aparate în link.

Indiferent de varianta aleasă, jucătorul trebuie să țină cont de tabela de plată a jocului de tip slot. Cu siguranță, aici vor fi găsite toate informațiile care să te ajute să iei cea mai bună decizie, inclusiv pe aceea de a alege acele jocuri cu aparate online la care este potrivit pariul max bet.

Un alt lucru util de care jucătorul trebuie să țină cont constă în faptul că prin pariul de tip max bet poți activa jackpoturile și astfel câștigul jucătorului va fi mult mai mare. De cele mai multe ori aceste jocuri la aparate de tip video cu jackpot necesită un pariu de acest tip. Însă, trebuie să ținem cont de un singur lucru – cu siguranță dorința de joc și de câștig este mare pentru fiecare jucător, însă un pariu max bet pentru activarea jackpotului s-ar putea să necesite sume mari de bani, valoarea monedei de plată fiind destul de ridicată în acest caz. Dacă bugetul este mai mic sau dacă te temi de pierderi la acele jocuri cu aparate, atunci este bine să iei în calcul un alt tip de joc, cu o valoare a monedei ceva mai mică, optimă pentru bugetul tău. Pe Maxbet găsești o varietate foarte mare de jocuri și bonusuri atractive!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016