18+

Jocuri aparate în funcție de numărul de role

Jocuri aparate în funcție de numărul de role

Atunci când vorbim despre jocuri ca la aparate 77777 nu putem să nu ne dăm seama că ele sunt cele mai populare sloturi, fiind apreciate de sutele de jucători.

Acest tip de jocuri poate fi jucat în fața calculatorului sau pur și simplu folosind tableta sau un dispozitiv mobil. De asemenea, cazinourile online din România le pun jucătorilor varianta de a juca live, lucru care determină tot atât de multe emoții ca și cele jucate în sălile de jocuri.

Jocuri ca la aparate 77777 cu 5 role și 3 role

jocuri ca la aparate 77777 cu 3 roleDespre aceste jocuri ca la aparate 77777 am putea spune că ele au apărut pentru prima dată în sălile de jocuri, fiind cunoscute drept slot machines, apreciate mai ales prin simplitatea regulilor lor. Aceste mașini de jocuri aveau nevoie doar de câteva monede pentru a putea miza și mai apoi se putea trage de o manetă în vederea alinierii numărului de role care să determine în cele din urmă câștigul. Cu cât rolele se învârteau mai mult cu atât imaginile sau simbolurile jocului respectiv aveau șanse să se alinieze și astfel să îi crească jucătorului acestor jocuri ca la aparate 77777 șansele pentru câștig. În timp, aparatele de sloturi s-au transformat, astfel că unii jucători se pot bucura de aceleași jocuri în fața calculatorului, jucându-le online. Pentru a putea juca astfel de jocuri  este nevoie ca jucătorul să își creeze un cont de administrator, să aleagă jocul pe care dorește să îl încerce și mai ales să facă depunerea de bani care să îi permită mai apoi să apese butonul care determină învârtirea rolelor. Indiferent cât de bine cunoaște jucătorul regulile jocului nu trebuie să uităm că acesta este totuși un joc de noroc, astfel că șansele jucătorului acestor jocuri ca la aparate 77777 pot fi mai mici sau mai mari.

În funcție de numărul de role putem încerca mai multe aparate, dar și multe altele. Este bine de știut că jocurile cu trei role sunt mai potrivite și pot fi găsite mai ales în sălile de jocuri, pe când cele cu 5 role sunt mult mai frecvente în cazinourile online.

Trebuie cunoscut că primele aparate de tip slot au fost create drept jocuri cu trei role însă treptat ele au început să se reinventeze și astfel să apară jocuri ca la aparate 77777 cu 5 role.

Winmasters este cazinoul românesc cu poate cea mai mare gamă de jocuri la aparate. Nu trebuie să îl ratezi dacă ești pasionat!

Caracteristici principale ale jocurilor

jocuri ca la aparate 77777 cu 4 roleSloturile cu trei role au rezultate mult mai previzibile și acest lucru pentru că jocul se desfășoară mai lent. Ca atare, am putea spune că dacă vei încerca jocuri ca la aparate mai mult ca sigur vei fi surprins de simplitatea jocului în sine, astfel că cel ce joacă va putea cunoaște cum anume să evite pierderile, își va stabili mizele destul de ușor și va profita la maxim de strategia de joc pe care deja o cunoaște.

Jocurile cu trei role sunt mult mai simple decât cele cu 5 role. În cazul în care ești tentat să încerci acele jocuri ca la aparate 77777 este bine să cunoști că cele cu 3 role sunt foarte ușoare și au o grafică obișnuită, fiind sloturi cu fructe sau cu șeptari. Acestea au o singură linie de plată, astfel câștigurile la aceste jocuri  cu trei role sunt mult mai mici, comparativ cu cele cu 5 role. Numărul de combinații pe care îl poate avea în vedere jucătorul de jocuri la aparate este destul de redus, așa că nici câștigurile nu sunt deloc mari. Este bine de cunoscut că la aceste aparate 77777 cu trei role câștigul poate fi de 1000 de ori mai mare decât miza, comparativ cu sloturile cu 5 role unde câștigurile pot fi chiar și de un milion mai mari decât miza.

La jocurile ca la aparate 77777 cu trei role jucătorul nu poate beneficia de multe simboluri sau sisteme de bonusuri și nici nu poate beneficia de un jackpot progresiv.

Cu o grafică deosebită, multe simboluri, dar și bonusuri tentante pentru orice jucător – acestea sunt sloturile cu 5 role. Ele sunt tot mai prezente în mediul online, oferind jucătorilor șansele unor câștiguri mai mari sau posibilitatea de a juca jocuri ca la aparate gratis! Vezi aici unde poți joci gratuit!

jocuri ca la aparate 77777 cu 5 roleAceste jocuri ca la aparate cu 77777 pot fi atât cu trei role, cât și cu 5 role. Desigur, cele cu trei role sunt din ce în ce mai puține, oferindu-le jucătorilor destul de puține tentații. Ceea ce se poate spune este că ele sunt potrivite mai ales pentru jucătorii amatori, cei care trebuie să se obișnuiască cu modul de joc, cu regulile jocului și mai ales cu strategiile acestuia. Totul se produce lent, însă eficient pentru ca jucătorul să înțeleagă ce se întâmplă pentru ca mai apoi să poată încerca jocuri ca la aparate 7777 cu 5 role, unde, deși ceea ce urmează să se întâmple nu este foarte previzibil, câștigurile sunt mult mai mari, iar grafica deosebită.

Intră pe www.jocaparat.ro ori de câte ori vrei să fii la curent cu totul din lumea jocurilor de aparate!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016