18+

MIERCURI – 10 RUNDE GRATUITE LA NETBET

MIERCURI – 10 RUNDE GRATUITE LA NETBET

BUCURĂ-TE DE 10 RUNDE GRATUITE INSTANT!

Exemplu: Înscrie-te, efectuează o depunere de minim 40 RON, joacă suma depusă la sloturile tale preferate și revendică cele 10 Runde Gratuite instant.

[su_expand more_text=”Mai mult info” less_text=”Mai putin info” height=”0″ more_icon=”icon: level-down” less_icon=”icon: level-up”]
Cine este eligibil?
Miercuri Runde Gratuite este o promoție NetBet Cazino și este valabilă de la ora 00:01 CEST până la ora 23:59 CEST în fiecare miercuri, de pe 12 Octombrie 2016 până pe 31 August 2018.
Această promoție este rezervată exclusiv jucătorilor care au efectuat cel puțin o depunere de la înregistrare.

Cum funcționează?
Pentru a participa, jucătorii trebuie să se înscrie din secțiunea Oferte Disponibile. Doar jucătorii care și-au confirmat cu succes participarea, în timpul perioadei promoționale, vor fi considerați eligibili.
Jucătorii trebuie să depună minim 40 RON și să îi mizeze pe orice joc slot pentru a fi eligibili pentru Rundele Gratuite.
Vor fi luate în considerare doar depunerile și mizele în bani reali, efectuate de către jucătorii înscriși la promoție, în zilele de miercuri.

Ce pot câștiga?
Oferta este limitată la 10 Runde Gratuite pe zi promoțională.
Jucătorii înscriși trebuie să „REVENDICE” Rundele Gratuite din secțiunea „Înscrieri la Bonusuri”, imediat ce au îndeplinit condițiile promoției (Înscriere + Depunere + Miză).
Odată declanșate, Rundele Gratuite vor rămâne valabile timp de 7 zile de la data emiterii și pot fi jucate doar la sloturile: Super Fast Hot Hot, Diamond Wild, Kobushi și/sau Booster (variantele de mobil incluse, acolo unde sunt disponibile).

Ce altceva trebuie să știu?
Partenerii noștri de plată Skrill și NETELLER nu participă la această ofertă. Depozitele efectuate pe platforma de cazino prin intermediul acestor metode de plată nu vor fi luate în considerare pentru acordarea rundelor gratuite.
Câștigurile care provin din Rundele Gratuite vor fi transferate automat în balanță ca sume bonus, imediat ce toate rundele gratuite disponibile au fost consumate și au playthrough standard x40.
Bonusurile sunt valabile timp de 7 zile de la data emiterii, cu excepția cazurilor în care se prevede altfel. La sfârșitul acestei perioade, toate bonusurile neutilizate, bonusurile al căror playthrough nu a fost epuizat sau câștigurile în așteptare provenite din acestea vor fi deduse automat din conturile de jucător.
Oferta respectă Termenii și Condițiile NetBet Cazino.
NetBet își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple.
NetBet își rezervă dreptul de a descalifica jucătorii suspecți de înțelegeri secrete și practici ilicite sau pe cei care au abuzat de această promoție.
NetBet își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.[/su_expand]

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016