18+

Dragon Shrine

Dragon Shrine este creat de către Quickspin și are 5 tamburi și 40 linii de plată. Tema chineză are un twist modern și conține o caracteristică specială Dragon Stack Respin. În jocul de bază, simbolurile wild Dragon se activează și îți oferă premii.

Caracteristica de Free Spins poți obține până la 20 de rotiri gratis. O să observi ceva foarte interesant la acest joc online gratis. Poți să câștigi în ambele sensuri, iar caracteristica Dragon Stack Respin poate fi activată pe rolele 1 sau 5. Fii cu ochii pe Dragon! Nu-l lăsa să-ți scape!

Dragon Shrine gratis este un joc cu 5 tamburi și 40 de linii de câștig produs de firma Quickspin. Poți să începi parierea de la 20 de monede și poți ajunge la un maxim de 100 de monede pe rotație. Acesta poate fi redat pe toate dispozitivele, precum: mobile, tabletă, laptop sau desktop.

Design Dragon Shrine gratis

Dragon Shrine gratis arată impecabil – conține o grafică minunată și animații interesante. Fundalul acestui game este albastru, asemănător cu albastrul cerului. Simbolurile pe care o să le vezi pe role sunt: 4 pietre prețioase și cărțile de joc obișnuite (A, K, Q, J și 10). De asemenea, ai și simbolul wild reprezentat de către dragon și un alt simbol al templului. Rolele sunt distribuite în formatul 3x4x4x4x3.

Caracteristicile jocului cu dragoni

În ceea ce privește caracteristicile, caută simbolul Dragon care apare complet stivuit pe primul tambur, deoarece acesta va declanșa caracteristica Dragon Stack Respin. Încercând acest joc, pot spune că este mai bună caracteristica de Free Spins, care se declanșează atunci când obții 3 scuturi bonus pe rolele 2,3 și 4.

Dacă se va întâmpla acest lucru, poți să fii răsplătit cu 10 rotiri gratuite. În plus, în runda de Free Spins poate fi declanșată funcția Dragon Stack Respin. Încearcă și tu acest minunat joc ca la aparate online în varianta gratis și nu te vei plictisi nicio secundă.

Dacă, totuși, vrei să încerci și varianta pe bani reali, atunci profită de bonusurile exclusive de la cazinourile de top la secțiunea Top Casino! Revendică-ți chiar acum bonusul care ți se potrivește cel mai mult!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016