18+

Unibet

Pentru cei ce își doresc să joace jocuri ca la aparate online, într-un cazino respectabil și de încredere, bucurându-se pe de o parte de confort și siguranță, iar pe de celaltă de o experiență de joc la standardele cele mai înalte, JocAparat recomandă cu căldură cazinoul online Unibet. Acest cazino se bucură de o popularitate incredibilă în întreaga lume, iar o dată cu intrarea în industria cazinourilor online, această popularitate a atins cote uriașe, jucătorii putându-se bucura de calitatea Unibet pentru a juca jocuri ca la aparate oriunde s-ar afla! De-a lungul istoriei acetuia, au înregistrat peste 14,1 milioane de clienți fericiți în peste 100 de țări.

În ceea ce privește jocul online, Unibet se clasează cu succes printre cazinourile de top, respectând toate normele și asigurând o calitate ce deja îi caracterizeză cu succes în întreaga lume.

Siguranța la jocuri cu aparate

Acest aspect este extrem de important pentru cazinourile online și pentru jucători. Există mai multe aspecte care trebuiesc luate în considerare atunci când vorbim despre siguranța la cazino. În primul rând, Unibet este recunoscut de către Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN). Acesta insignă validează faptul că în acest cazino online lucrurile se desfășoară perfect legal iar jucătorii nu vor întâmpina nicio problemă.

Un alt aspect este software-urile din spatele site-urilor, atât cele utiliate pentru jocuri ca la aparate cât și cele responsabile de efectuarea tranzacțiilor, despre care vom oferi mai multe informații imediat. Până atunci am vrea să menționăm faptul că Unibet are implementat pe site un sistem de siguranță de depistare precoce a jucătorului numit PS-EDS. Acesta funcționeazăz pe baza unor parametrii care analizează comportamentul utilizatorilor ce joacă jocuri ca la aparate, asigurându-se că vor identifica din timp comportamentele problemă iar jucătorii lor sunt în siguranță.

Diversitate de jocuri ca la aparate

Cazinoul este unul dintre cele mai bogate atunci când vine vorba despre jocuri cu aparate. Softwareurile pe care le pun la dispoziție sunt dintre cele mai apreciate. Amintim Microgaming, Cryptologic sau Net Entertainment, dar și altele, cazinoul având parteneriate cu peste 10 furnizori de jocuri cu la aparate. Acest lucru asigură pe de o parte o diversitate de jocuri online, cu diferite tematici și structură dar și respectarea cerințelor pentru jocuri de noroc. Ne referim aici la Random Number Generator, a condiție esențială pentru jocuri cu aparate, care asigură fiecărui utilizator Unibet o șansă egală de câștig.

Jocurile celor de la UniBet, așa cum vă spuneam, sunt din cele mai diverse. Veți regăsi o gamă largă de jocuri de masă (blackjack, baccarat sau ruletă) precum și o tematică diversă de jocuri ca la aparate, printre care se bucură de o popularitate enormă Mystery Joker, Christmas Joker, Eye of the Kraker, Spartacus, Zeus 1000 sau Amazon Queen.

Aveți posibilitatea de a juca și live, iar jocurile sunt optimizate și pentru dispozitivele mobile, atât Android cât și IOS.

Tranzacții la Unibet

Tranzacțiile sunt securizate prin folosirea unei tehnologii de ultimă oră. Atunci când doriți să depuneți sau să retrageți bani, sunteți siguri că plățile vor fi efectuate rapid, sigur și confidențial. Cazinoul pune la dispoziția jucătorilor de jocuri ca la aparte toate metodele de efectuare a plăților. Amintim că Skrill, Paysafecard și Netteler folosite pentru efectuarea depozitelor (atât cel inițial cât și ulterior) nu sunt compatibile cu promoția de primire a bonusurilor (inclusiv cu cel de bun venit).

JocAparat vă dorește să aveți o experiență minunată de jocuri ca la aparate pe Unibet!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016