77777 ca la aparate în variante de fructe clasice

Știm că jucătorii se bucură de varietatea de jocuri și noile tehnologii care fac din acestea adevărate povești, dar de cele mai multe ori cele mai apreciate jocuri rămân cele pe care le cunosc toți jucătorii. În cazinourile reale sunt extrem de populare jocurile de aparate cu 77777. Tocmai pe acest temei ne-am bazat și noi când am făcut o selecție atentă a celor mai bune sloturi speciale și cu precădere a celor mai populare jocuri 77777 ca la aparate clasice. Cei pasionați de sloturi sigur își vor regăsi jocul preferat pe site-ul nostru și vor fi surprinși de mulțimea de bonusuri și multe alte atribute pe care nu le regăsesc în varianta fizică. Experiența online este unică, iar cazinourile de top se asigură că jucătorilor nu le lipsește adrenalina resimțită în cazinourile reale.

77777 ca la aparate cu Retro Reels

Unul din cele mai îndrăgite jocuri 77777 ca la aparate este Retro Reels Extreme Heat, produs de Microgaming și compus din 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Simbolul Wild sau Dollar substituie toate celelalte simbolurile cu excepția Simbolului Scatter și creează propria combinație câștigătoare dacă mai multe Simboluri Wild apar pe o linie de plată activă. E destul de ușor să intuiești cum se vor așeza simbolurile, deci posibiliatea de a câștiga sume importante de bani este ridicată.

Sevens High

Sevens High este un joc aparat cu 5 role și 25 de linii de plată. Acesta arată foarte familiar pentru mulți dintre jucători, având o interfață clasică, în stil retro. Jocul folosește tematica foarte îndrăgită cu fructe și are o atmosferă de club. Sevens High se aseamănă astfel cu Twin Spin al celor de la NetEnt. Grafica este foarte detaliată și bine realizată, având efecte speciale și fiind însoțită de o muzică de tip lounge bar. Jocul este cu adevărat unul pe care îl poți juca ore în șir fără să simți nevoia să oprești sunetul.

Acest joc aparat aduce o funcție cu totul specială. Există un Wild Meter care arată cum se încarcă runda Sevens High Respin. Există 3 tipuri de șeptari puși în așteptare pentru a deveni wild. La fiecare 2 câștiguri consecutive, jucătorul deblochează un șeptar care devine wild. Cu alte cuvinte, 6 câștiguri consecutive deblochează toți cei 3 șeptari și ecranul se umple de wilds. Acest lucru aduce cu siguranță câștiguri foarte bune.

Sizzling Hot Extreme

Pe rolele de la Sizzling Hot Extreme vei găsi diferite simboluri fructate precum lămâi, cireșe, struguri și pepeni. Cel mai mare câștig este oferit de către singurul număr de pe role: numărul 7. Simbolul Scatter sau Star oferă câștiguri chiar și atunci când simbolurile nu se află pe aceeași linie de plată. Un joc de aparate cu 77777 destul de avantajos zicem noi. Intră aici și încearcă-l și tu!