Descoperă Iepurașul în jocurile 77777 ca la aparate

Jocul 77777 ca la aparate Easter Surprise vine cu noi caracteristici impresionante și diverse bonusuri atractive. Jocul online ca la aparate îți oferă și mai multe câștiguri în perioada Paștelui. Prinde Iepurașul cu cele 10 runde gratuite, care îți triplează câștigurile din jocul 77777 ca la aparate, găsește toate ouăle de Paște din runda bonus, pariază la maxim cu funcția Gamble și câștigâ până la 10 000 de fise pe o singură linie de plată din joc. Dacă tot a venit Paștele, este timpul să te distrezi și tu mai mult cu jocurile ca la aparate de pe site-ul nostru.

Multe surprize cu jocul 77777 ca la aparate Easter Surprize

Jocul online ca la aparate, Easter Surprise, este format din 5 role și 20 de linii de plată, și are unul dintre cele mai colorate și amuzante fundaluri, special conceput pentru sărbătorile de Paște. Simbolurile folosite în acest joc 77777 ca la aparate se ridică la nivelul așteptărilor: o să găsești multe ouă vopsite de Paște, cadouri, iepurași mai mici, un coș plin cu ouă roșii și diverse alte simboluri captivante. Poți să pariezi de până la 10 ori pe o linie de plată activă, iar astfel poți ajunge la un pariu de 200 de fise dacă pariezi pe toate cele 20 de linii de plată din jocul 77777 ca la aparate.

Descoperă simbolurile câștigătoare și rundele bonus

Primul simbol este cel al Iepurașului, care acționează pe post de simbol Wild în acest joc 77777 ca la aparate. Simbolul Iepuraș are puterea de a înlocui toate celelalte simboluri, singura excepție fiind simbolurile Scatter sau Bonus. Cu simbolurile Wild formezi cele mai tari combinații câștigătoare din jocul online ca la aparate! Deci 5 simboluri Iepuraș te vor răsplăti cu cel mai mare câștig posibil, adică 10 000 de fise – Jackpotul pe o singură linie de plată activă. În plus, sunt 30 de combinații posibile pe care le poți face cu liniile de plată din jocul 77777 ca la aparate și câștiga astfel Jackpoturi cu valoare mai mică. De exemplu, 4 simboluri Wild îți pot aduce 2 000 de fise, iar simbolurile cu ouă roșii 500 de fise.

Al doilea simbol este logo-ul de la Easter Surprise, care acționează pe post de simbol Scatter și face combinații câștigătoare oriunde apare, indiferent de poziție sau role. Logo-ul îți poate aduce sume frumoase de bani. Poți câștiga de până la 500 de ori pariul total pariat în jocul 77777 ca la aparate. Cu cel puțin 3 simboluri Scatter apărute oriunde pe role vei putea activa runda de rotiri gratuite. O să câștigi 10 runde gratis, în care câștigurile tale din cadrul jocului 77777 ca la aparate vor fi multiplicate. Ești gata de câștiguri masive de Paște?

Ce fac simbolurile bonus în acest joc ca la aparate

Simbolul bonus din jocul 77777 ca la aparate, Easter Egg, este reprezentat de coșul cu ouă. Acesta va apărea pe role în timpul jocului casino și va activa runda bonus. Ești pregătit? Runda bonus a jocului ca la aparate pornește atunci când 3 sau mai multe simboluri Bonus apar pe liniile de plată active. Profită de ouăle colorate și de ajutorul Iepurașului pentru a câștiga sume mari de bani! În plus, funcția Gamble îți va aduce și mai mulți bani dacă ghicești corect. Noi îți dorim sărbători fericite și multe câștiguri!