Aparate cu 77777 retro de la Microgaming

Pionieri în adevăratul sens al cuvântului, Microgaming este printre primele companii dezvoltatoare de software și cea care susține că a lansat prima platformă de online casino în 1994. De atunci continuă să fie furnizori de top pentru cazinouri recunoscute în industria jocurilor de noroc, cu un stil aparate atunci când vine vorba de jocuri ca la aparate. Deși este dificil să ne rezumăm la un singur exemplu, Retro Reels rămâne jocul la care se gândesc toți jucătorii atunci când spun Microgaming și 77777 ca la aparate. Programatorii au încercat să păstreze întocmai caracteristicile care ne-au fascinat tot timpul la sloturi, adică combinația dintre simplitate și elementul surpriză. Nu putem spune cu exactitate ce ne așteaptă după fiecare rundă, însă știm sigur că finalul ne va surâde.

Online totul îți e la îndemână, iar pe Joc Aparat găsești sloturile despre care vorbesc toți jucătorii. Încearcă gratuit Retro Reels slot și câștigă sume de bani incredibile la aparate clasice!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Informații utile înainte să joci 77777 ca la aparate

Retro Reels este jocul dedicat celor care au experimentat primele apariții din industrie și au rămas nostalgici față de acest tip de sloturi. Toate simbolurile tradiționale sunt prezente în acest joc aparat, alături de câteva excepții care diferențiază Retro Reels de alte jocuri cu fructe și șeptari. Avem de-a face cu funcții pe care nu le-am mai văzut niciodată la 77777 ca la aparate, iar asta nu poate decât să ne încânte și să ne facă și mai curioși. Iată ce trebuie să știi înainte să pornești la joc:

Simboluri și mizeFuncția RespinRotiri gratuite în Retro Reels slot

Retro Reels este format din 5 role și 30 de linii de plată ajustabile, ceea ce îi dă jucătorului posibilitatea de a-și alege numărul de linii pe care vrea să mizeze. Simbolurile sunt cele cu care ne-am obișnuit deja la 77777 ca la aparate, adică cireșe, lămâi, șeptari,  simboluri BAR simple, duble și triple. Acestea din urmă pot fi combinate pe o linie de plată, prin urmare un simbol BAR simplu și două simboluri duble ar forma un câștig.

Să nu trecem cu vederea faptul că Microgaming a introdus în Retro Reels slot o mulțime de alte simboluri, care valorează mult mai mult decât cele clasice menționate anterior. Vorbim despre un simbol bonus care declanșează rotiri gratuite și un simbol Wild în formă de dolar.

Un alt element care diferențiază Retro Reels de alte sloturi tradiționale cu șeptari este funcția Respin. La fiecare rundă a jocului, jucătorul are opțiunea de a reînvârti una din cele 5 role. Acesta poate alege oricare rolă consideră că îl va ajuta pentru a completa o combinație norocoasă. Cu alte cuvinte, dacă primele două role conțin de exemplu simboluri BAR și ai avea nevoie de o a treia rolă cu astfel de simboluri, poți să rotești încă o dată rola respectivă în speranța că vei da de simbolul dorit.

Pentru a demonstra încă o dată că depășește eticheta de slot clasic, Microgaming a inclus și runde gratis în Retro Reels. Acestea sunt activate de 3, 4 sau 5 simboluri Free Spins poziționate oriunde pe rolele jocului. Dacă reușești să aduni minimul de simboluri bonus, atunci vei primi automat 10 rotiri gratuite. Numărul lor crește în funcție de simbolurile Free Spins pe care le aduni pe liniile de plată, respectiv 15 rotiri pentru 4 simboluri și 20 de rotiri pentru 5 simboluri.

Tot ce trebuie să știi despre aparate online!

Trucuri și strategii prin care să îți asiguri succesul la Retro Reels

Bonusurile pe care le aduce acest slot s-ar putea să fie suficiente pentru a ajunge la un profit satisfăcător, însă noi suntem de părere că aptitudinile jucătorului joacă un rol la fel de important. Trebuie să știi cum e cel mai bine să procedezi într-o anumită situație și cum să mizezi inteligent astfel încât să exploatezi la maximum atuurile pe care ți le aduce jocul.

Folosește cu atenție funcția RespinAjustează-ți liniile de plată

Cum Retro Reels nu intră tocmai în categoria de jocuri 77777 ca la aparate obișnuite, ne putem aștepta la mult mai mult de la fiecare nouă rundă. Funcția Respin este o șansă în plus pe care ne-o oferă slotul de a forța norocul în direcția noastră. Dacă rotirea inițială nu ne-a adus un nou câștig doar pentru că ne-a lipsit un anumit simbol, funcția Respin va îndrept situația. Cu toate astea, fiecare rotire a unei role pe care o solicităm are un anumit preț, iar acesta diferă în funcție de potențialul pe care îl are combinația. Informația pe care o deducem de aici ar putea să ne îndrume spre rola corectă, dacă ne gândim că rola cu cel mai mare preț s-ar putea să ne aducă un simbol incredibil de valoros. Pe de altă parte, sfatul nostru este să nu abuzezi de funcție și să te bazezi pe ea doar când se ivește o posibilă combinație rară.

Cum tu știi cel mai bine care e structura care te avantajează la jocuri aparate, alege singur cu câte linii de plată vrei să joci. Retro Reels și un număr destul de restrâns de alte jocuri 77777 ca la aparate îi lasă jucătorului opțiunea de a-și ajusta liniile de plată. Dacă ești încă novice în domeniu și vrei să te rezumi la câteva linii, poți să faci asta foarte ușor din butonul Lines. Nu uita însă că mai multe linii de plată înseamnă câștiguri mult mai mari de a obține combinații profitabile. Așadar, încearcă să crești treptat numărul de linii și stabilește-ți miza care te avantajează.

Pro

  • rotiri gratuite care se redeclanșează
  • funcția Respin
  • linii de plată ajustabile

Contra

  • nu are funcție Gamble

Alternative

Acum că ne-am obișnuit cu funcțiile speciale din jocuri 77777 ca la aparate, e timpul să aruncăm o privire peste alte sloturi populare cu bonusuri. Programatorii de top din industrie știu cum să realizeze jocuri care să captiveze publicul, iar noi am rămas cu gândul la Starburst și Spinata Grande! Testează-le gratuit pe Joc Aparat.