Atu Wild și Scatter pentru jocuri ca la aparate 77777

Înainte de epoca digitală, sloturile sau păcănelele se jucau în săli reale și cu fise. Atunci, designul simbolurilor de la jocurile de păcănele era unul clasic, cam același peste tot, cu ilustrații colorate dar banale ca și concept, precum numere sau fructe. De atunci, sloturile au rămas cunoscute drept jocuri ca la aparate 77777 deși, în online, designul acestor jocuri s-a schimbat mult. O sumedenie de astfel de jocuri cu o largă varietate de teme grafice, nu doar șeptari și cireșe, au apărut și continuă să apară.

Acum, pe platformele online, dezvoltatorii de jocuri au putut să iși dea frâu liber imaginației și să creeze teme care mai de care mai fanteziste, inspirate din filme, muzică, sport sau culturile lumii. De la jocuri cu personaje de film, de basm sau din lumi exotice, în prezent există sute de astfel de opțiuni la jocurile ca la aparate 77777 online.

Wild card, Scatter card

La sloturi online, Jokerul are denumirea de Wild. Wild este un simbol benefic pe care toti jucătorii îl apreciază. Așadar, dacă nimerești în urma vreunei rotiri și un simbol Wild, acesta îți va completa un anume șir de cărți și poate fi factorul decisiv care să facă din tine un castigator al mizei depuse, în funcție de regulile liniilor de plată. Simbolul Wild are un semn distinctiv sau aspect special, diferit de restul simbolurilor din jocul pe care l-ai ales, astfel încât să-l poți recunoaște ușor și să te poți bucura atunci când apare.

Cel mai bun prieten al unui jucător la slotuluri este, însă, simbolul Scatter. Acesta este, în esența sa, o cheie pentru deblocarea diverselor caracteristici bonus proiectate în cadrul unui joc ca la aparat 77777. Spre deosebire de simbolurile care trebuie să fie aliniate pe o linie de plată pentru a câștiga ceva, Scatterul trebuie doar să apară pe role pentru a deschide rotiri gratuite, mini-jocuri sau alte bonusuri. Simbolurile Scatter sunt, de obicei, unul dintre cele mai mari simboluri plătitoare într-un joc slot și sunt reprezentate de o grafică specifică care este unică temei titlului slotului special. Rotește și așteaptă să îți pice un Scatter, căci acesta te va ajuta să recuperezi mize pierdute înainte sau să îți dublezi șansele de câștig.

De obicei, un anumit număr de simboluri Scatter trebuie să apară într-o singură rotire pentru a debloca o caracteristică-bonus. Informații pe larg despre termenii și condițiile simbolurilor Scatter pentru fiecare joc în parte sunt de regulă specificate la informații despre liniile de plată.
Majoritatea dezvoltatorilor de jocuri de noroc online au introdus în sloturile de acum atât simbolurile Wild, cât și Scatter, deoarece știu cât de mult sunt apreciate de către jucătorii ca tine.

Recomandări jocuri ca la aparate 77777

Încearcă cele mai noi jocuri slots pentru a te putea bucura de simbolurile Wild și Scatter și să îți crești șansele de câștig! Ai la dispoziție jocuri amuzante cu teme diverse. Spre exemplu, Hook’s Heroes este un joc extrem de distractiv, în care se regăsesc personaje din celebra animație cu același nume. Simbolul Wild al jocului este însuși căpitanul Hook, iar Scatter este reprezentat de un băiat în costum de crocodil. Acest joc mai are și alte funcții care îți oferă bonusuri și avantaje, nu îți rămâne decât să le descoperi tu!
Joacă acum jocuri ca la aparate 77777 și bucură-te de toate atuurile lor!