Jucătorii vor detalii despre câștigurile la jewels 4 all online

Ne reîntoarcem la jocul Jewels 4 all online pentru că am avut în ultima perioadă foarte multe cereri. Și dacă avem astfel de cereri, atunci le oferim jucătorilor un material de calitate și detaliat.

După cum bine intuiești astăzi o să discutăm despre Jewels 4 all online. Sincer, am să îți vorbesc în prima parte a acestui articol despre joc, simboluri și cum se câștigă. În a doua parte am să-ți prezint experiența mea personală la acest minunat slot clasic marca Novomatic.

O să îți spun cât am câștigat și care a fost experiența mea la acest slot online. Desigur, aparatele online sunt foarte benefice dacă le încerci, dacă nu, nu vei afla niciodată care este secretul succesului în online.

Cel mai bine ar fi să vorbim despre joculețul cu bijuterii și după trecem la lucruri mai serioase. Așadar, să  îi dăm drumul că nu este timp de pierdut. Să vedem cum se joacă Jewels 4 all online.

Caracteristici Jewels 4 all online

Acest minunat slot are 9 linii de plată și o miză de 900 de monede. La începutul jocului vei primi 10.000 de fise, iar dacă rămâi fără ele dai refresh la pagină și primești din nou aceste puncte. Asta se aplică doar în cazul în care te joci acest slot în varianta gratuită.

Putem spune că este unul dintre cele mai îndrăgite jocuri din mediul online, chiar dacă este clasic, pentru că este pentru toate buzunarele. Câștigurile pentru acest joculeț ajung până la 1000x miza, iar toate victoriile pe care le acumulezi le poți dubla cu ajutorul funcției Gamble. Ce presupune această caracteristică? Trebuie să ghicești culoare corectă a cărții de joc (roșu sau negru). Dacă este ziua ta norocoasă eu zic să încerci funcția pentru că poți să-ți dublezi câștigul!

După cum am mai spus, acesta face parte din categoria jocurilor clasice cu fără prea multe simboluri speciale. Suprinzător este că slotul are în componența sa un simbol special Wild, acesta fiind medalionul cu semnul de euro, care se extinde până la 9 poziții și poate să îți ofere o mulțime de premii. Nu conține runde bonus sau rotiri gratuite. Nu poți să le ai pe toate, dar premiile pe care le oferă sunt demențiale. Nu îți au rostul rundele bonus sau free spin-urile!

Simbolurile pe care ai să le vezi pe parcursul jocului sunt: pietrele colorate, o coroană, grămezi de bani și lingouri de aur. Regula de aur pentru acest joc este să formezi combinații de simboluri identice, iar câștigurile se acordă în funcție de valoarea simbolurilor. Ca să știi cât poți să câștigi te invităm să te uiți în tabelul de plată, asta înainte să  începi jocul.

Nu pot spune că este un slot nemaipomenit, poate părea puțin învechit sau prăfuit față de joculețele noi, dar să știi că acest joc clasic de la Novomatic a rămas în inimile jucătorilor și este chiar foarte popular. Poate se datorează și faptului că rata de procentaj este de peste 95%. Asta înseamnă că premiile în bani apar destul de des. Poate și acesta este un motiv pentru care încă este un game popular. Câștiguri ca la 77777!

Experiența mea la aparate online

Bine, nu am să vorbesc despre toată experiența mea la aparate online. Firește, că am încercat foarte multe aparate online, dar nu o să fac un rezumat despre experiența mea la aparate online. Acesta este și un subiect general și nu vreau să-l aduc în discuție. Mie nu îmi plac lucrurile generale, ci  vreau să vorbesc despre ceva concret.

Așa că este vorba despre experiența mea la jocul Jewels 4 all online. Atenție, am specificat că este vorba strict de cel online. Hai să îți deslușesc povestea mea la acest slot.

Eram acasa, stăteam în pat, după muncă și am pornit laptopul. Am intrat frumos la un cazinou online ca să văd ce joculeț poate să mă distreze. Mă gândeam dacă să depun sau să mă joc pe gratis. După mai multe scroll-uri pe pagina de jocuri, mi-a sărit în ochi Jewels. Și am zis, hai că trebuie să îl încerc. Am depus 50 de lei în cont și m-am uitat în tabela de plată ca să văd cât pot să câștig.

Și am apăsat pe „Start” am așteptat ceva minute și tot se învârteau rolele și nu apărea nimic. Am zis că nu voi mai câștiga, dar s-a întâmplat minunea. După câteva minute de așteptare s-a extind simbolul wild pe toate pozițiile pe care le-am activat. Eram în culmea extazului în momentul acela. Îți dai și tu seama. Știi ce mi-a părut rău? Că nu am avut activate toate cele 9 linii. Dar asta este viața. Am avut doar 4 linii active. M-am mulțumit și cu atât.

Cu doar cei 50 de lei pe care i-am pus în cont, am ajuns să am pe plus 350 de lei. Asta înseamnă că am câștigat 400 de ron. A fost o experiență înteresantă. Sincer, nu m-am simțit în formă și nu am pariat pe gamble. Mi-a fost puțin așa teamă să pierd și simțeam că nu e ziua mea bună de aceea am și refuzat.

Gamble îl folosești doar în momentul în care te simți norocos. Dacă simți asta, încearcă pentru că poți să-ți dublezi banii din cont. Eh, cam asta a fost experineța mea la acest joculeț. Sper că v-a plăcut povestea mea și o să mai revin nu-și face griji. Sunt aici ca să te ajut să înțelegi mai bine cum se joacă ca un profesionist.

Dacă ești în căutare de câștiguri care constă în vacanțe, mașini, runde bonus, atunci intră pe pagina Oferte Speciale!