Ce e un jackpot online ?

Când te pui să te joci la aparatele din cazinourile online, vei realiza instant că există o gamă largă de jocuri cu aparate de noroc. Mulți jucători vor să încerce game-urile online ca să câștige bani mulți, dar pentru asta ar trebui să găsești un joc cu jackpot.

Din fericire, toți jucătorii se pot bucura de acest lucru pentru că dezvoltatorii oferă jocuri cu jackpot. Aceștia sunt: NetEnt, Yggdrasil, Microgaming și Betsoft. Astăzi îți vom desluși ce e un jackpot și cât ai putea să câștigi. Crezi că este imposibil să fii unul dintre câștigători? Nu, doar trebuie să fii destul de norocos! Dacă simți că este ziua ta norocoasă, atunci nu mai sta pe gânduri!

Dacă te mănâncă palma stângă și vrei să te scarpini ca să primești bani, încearcă un joc cu jackpot. Nu ai nimic de pierdut, poate doar de câștigat! Să îți mai spun că sunt jocuri care oferă milioane de lei? Eh, lăsăm asta pe mai târziu! Nu aș vrea să îți stric surpriza! Urmează și partea asta în care aflii care sunt premiile puse la bătaie! Ai și tu puțină răbdare!

Ce e un jackpot progresiv?

Poate ți-ai pus mereu întrebarea: „Ce e un jackpot aparate progresiv”?  Acesta se acumulează de fiecare dată când se face un pariu la un anumit joc, care are un jackpot progresiv. Deci, de fiecare dată când pornești rolele unui anumit game, o mică parte a acestuia se adaugă la suma totală.

După un timp, câștigul va deveni atât de mare încât un jucător norocos îl va nimeri. Trebuie să știi că marele premiu o să fie activat la întâmplare, de aceea nu știi exact când, unde sau cum va fi câștigat. Acest lucru este determinat aleator folosind un generator de numere. Această metodă garantează că jocul este corect.

Ce e un jackpot local pentru aparate de noroc?

Un astfel de premiu local este un jackpot care poate crește doar atunci când jucătorii unui anumit cazinou online învârt rolele. Deși, un anumit slot este disponibil la mai multe cazinouri, fiecare firmă care are aparate de noroc online va avea un câștig diferit.

Pentru acest premiu, doar jucătorii dintr-un cazinou contribuie la acest câștig și poate fi obținut numai de către aceștia. De aceea poartă numele de premiu local. Dacă ești fidel unui cazinou online de ce să nu te bucuri de un astfel de câștig! Poate este ziua ta norocoasă!

Ce este un câștig de rețea?

De asemenea, este cunoscut sub numele de jackpot cumulat, cel de rețea este conectat la diferiți operatori online de cazinouri care oferă același câștig. Diferența dintre unul local și unul de rețea este că și alți jucători pot contribui la același premiu și poate fi câștigat de orice jucător care contribuie la acest câștig.

Ca să înțelegi mai bine am să îți dau un exemplu concret. Jocul Mega Fortune Dreams, produs de către NetEnt îți oferă o recompensă în rețea care poate fi găsit la cazinourile mari, precum Unibet sau Betsson.

Recompensele de rețea la aparate de noroc online sunt mult mai mari față de cele locale. De fapt, de cele mai multe ori acestea ajung să aibă valori de milioane de lei. Jocuri care conțin jackpoturi de rețea sunt: Hall pf Gods, Mega Fortune Dreams and Arabian nights.

Dacă vrei să câștigi marele premiu, trebuie să ți cont de o regulă – cu cât pariul pe rotație este mai mare, cu atât este mai mare procentul de plată. Acest lucru nu va decide 100% că vei obține recompensa cea mare! Au fost momente în viața în care un astfel de câștig a fost obținut cu pariuri mici.

Să știi că mulți jucători au câștigat milioane de lei folosind doar bonusul exclusiv de rotiri gratuite, fără să facă vreun depozit. Aceștia nu au depus niciun ban din buzunarul propriu. Norocul a fost de partea lor în ziua respectivă! Dacă te simți norocos ar fi bine să profiți de un bonus exclusiv fără depozit și să te joci.

Dar este și varianta de joc pe bani reali, în care poți câștiga marele premiu în valoare de milioane de lei. Nu mai face ochii mari, cum i-a făcut lupul la scufiță și fii atent la ce îți zic! Jocurile acestea oferă milioane de lei premiu în bani. Ca să începi cu dreptul, ar fi bine să profiți de bonusurile exclusive de la casinourile online.

Cum poți să câștigi?

Ca să ajungi să fii milionar, trebuie să îți alegi jocul și apoi să nimirești 5 simboluri wild pe o linie de plată. Premiul în bani poate fi câștigat dacă formezi o combinație câștigătoare a simbolului desemnat sau wild. Depinde de fiecare joc în parte ce simbol este desemnat ca fiind norocos.

O să-ți enumăr câteva lucruri importante de care ar trebui să ți cont:

  • Nu trebuie să pariezi suma maximă sau să activezi toate liniile de plată ca să câștigi potul cel mare;
  • Poți alege ce număr de jetoane vrei și numărul de linii de plată;
  • Fii atent la suma pariului – cu cât este mai mare miza, cu atât mai mare este suma de bani oferită la jocul respectiv.
  • Nu toate jocurile au jackpot – trebuie să verifici înainte de a te juca. Asta în cazul în care vrei să câștigi o sumă fabuloasă de bani.

Ca să fii mai bine pregătit și să nu-ți folosești banii proprii, încearcă ofertele exclusive puse la bătaie de cazinourile online de top din România. Noi te sfătuim să profiți de bonusurile fără depunere, pentru că nu ești nevoit să-ți riști banii.

Profită de oferta exclusică de la Admiral în valoare de 200 RON + 75 de rotiri gratuite fără depunere! Revendică-ți chiar astăzi oferta și bucură-te de și mai mult timp petrecut la jocurile de aparate de noroc online. Nu ai nimic de pierdut! Fii următorul nostru câștigător la jocurile online!