18+

Află cum se joacă la aparate gratis online

Mașinile de aparate online sunt numite sloturi și sunt foarte multe jocuri de noroc gratis pe care le poți încerca. Cele mai populare jocuri online sunt cele cu fructe și cele cu tematica Egiptului Antic. Pentru aceste aparate, pariurile se plasează sub formă de monede virtuale la sloturile online, pentru a putea pune în mișcare rolele jocului.

Pentru a începe un joc ca la aparate 777 trebuie să faci click pe butonul de Start, iar simbolurile de pe role o să înceapă să se învârtă. Când se opresc, o să vezi dacă ai avut noroc să nimerești o combinație câștigătoare pe linia de plată. Linia de plată este o linie virtuală, iar jucătorii trebuie să nimerească anumite simboluri pentru a fi plătiți.

Aparate 777 Wheel

Dacă o să obții combinații câștigătoare vei fii plătit pe baza pariului pe care l-ai plasat. Tabelul de plăți este un tabel care arată jucătorilor diferite combinații și recompensele simbolurile. Această tabelă de plată se găsește de obicei în partea de sus deasupra rolelor pentru jocuri de noroc gratis. Simbolurile care apar pe aceste role sunt de obicei, cireșe, clopote, pepene verde și șapte. Aceste simboluri sunt specifice pentru aparate online cu fructe.

Alte sloturi mai avansate au diferite tematici. Pentru aceste jocuri, simbolurile vor fi inspirate de acea temă. De exemplu, Thunderstruck este un aparat online care are ca tematică zerii Thor și Norse. Pe rolele acestui joc, o să observi simboluri care includ personajele Thor, Odin, Norse și alte simboluri scatter și wild.

Istoria aparate online

Aceste jocuri de noroc gratis datează încă din anul 1895. Cel care a inventat prima mașină de aparate a fost Charles Fey, având simboluri de poker distribuite pe cele trei role. Simbolurile includ, de asemenea, inimi, potcoavă și clopote. Deoarece jocul avea doar 3 role, era mai ușor să câștigi la acest joc de aparat offline.

Tabela de plată a fost disponibilă în partea superioară și a arătat jucătorilor diferitele combinații câștigătoare. Încetul cu încetul, sloturile online s-au adaptat și acum au cel puțin 5 role. Acestea s-au dezvoltat pentru a putea permite jucătorilor să aibă mai multe șanse de câștig la aparate 777 și cum să te joci responsabil la aparate gratis.

Cum se joacă la jocuri de noroc gratis

Aceste aparate pot fi găsite în fiecare locație pentru jocuri de noroc gratis, fie online, fie pe teren. Deoarece lumea jocurilor de noroc ca la aparate online are mai puține restricții în ceea ce privește tehnologia și dezvoltarea, o să găsești o gamă mai largă de sloturi în mediul online față de mediul fizic de aparate.

Așadar, dacă vrei să te bucuri de un joc ca la un casino trebuie să urmezi o procedură de joc. Pentru sloturile online, trebuie să alegi mai întâi jocul pe care vrei să-l încerci, apoi trebuie să alegi pariul. Alegerea pariurilor pentru orice slot, fie că este vorba de un slot video clasic sau unu care are mai multe linii de plată, ai 3 opțiuni:

  • Alege numărul liniilor de plată active pentru a plasa mizele;
  • Alege valoarea monedelor pe care dorești să o folosești pentru a plasa pariul și de a primi recompense;
  • Alege numărul de monede pe care dorești să le plasezi pe fiecare linie de plată activă.

Toate acestea de mai sus creează pariul. Suma totală a pariului poate fi văzut în căsuța de Bet. După plasarea pariului, poți să începi jocul făcând click pe Spin. Acesta este găsit sub role în panoul de control al jocului între sau lângă opțiunile de pariere menționate de mai sus. Simbolurile se vor întoarce, și după ce se vor opri o să fii plătit în funcție de combinațiile pe care le-ai nimerit.

Reguli pentru jocuri de aparate

Regulile diferă de la un joc online la altul. Fiecare slot va avea propriul set de reguli. În mediul online, ca să vizualizezi regulile pentru jocuri de noroc gratis trebuie să faci click pe Reguli de joc.

Trebuie să știi ca unele bonusuri și jackpoturi se declanșează numai dacă ai plasat pariul maxim. În continuare am să-ți prezint câteva particularități ale simbolurile Scatter și Wild. Aceste sunt cele mai vânate simboluri de pe role.

Simboluri pentru jocuri online

Simbolurile wild diferă de la un joc la altul și pot înlocui orice alt simbol de pe rolă pentru a forma combinații câștigătoare. Aceste simboluri wild nu pot înlocui simbolurile bonus sau Scatter.

Simbolurile Scatter sunt simboluri speciale care te recompensează generos sub forma de plată sau rotiri gratuite. Rotirile gratuite sunt benefice pentru că nu va mai fi necesar să îți riști bankroll-ul pentru a continua jocul online. Acestea sunt de obicei declanșate atunci când nimerești 3 sau mai multe Scatter la aparate 777.

Jackpoturile sunt declanșate atunci când obții o anumită combinație de simboluri pe oricare dintre liniile câștigătoare ale jocului. Acestea pot fi găsite în tabelul de plată. Consultă tabelul ca să fii informat despre jackpot, dar și cât plătește fiecare simbol în parte pentru aparate 777.

Mediul online este mult mai benefic față de mediul offline pentru aparate, pentru că îți oferă foarte multe beneficii față de cel fizic. Ai bonusuri, jackpoturi speciale, dar și jocuri gratuite. Dacă ești jucător începător poți să încerci o serie de jocuri gratuite ca să capeți experientă la jocurile online ca la aparate.

Un alt beneficiu al mediului online este că poți să stai acasă și să te bucuri de jocuri ca la aparate gratis. Nu mai este necesar să te deplasezi pentru a te juca un slot, acum poți face asta de acasă. Este mult mai comod și confortabil de când au luat amploare sloturile online!

Profită chiar astăzi de 50 ron gratis de la Maxbet! Ca să intri în posesia banilor este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul. După ce ai terminat cu înregistrarea și validarea, banii o să fie alocați în contul tău de jucător. Revendică-ți chiar acum oferta de ron fără depunere și bucură-te de magia jocurilor online! Fii un experta la aparate online gratis! Fii pregătit de o nouă aventură în lumea jocurilor de noroc!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016