Descoperă ce secrete ascunde Scrolls of Ra

De unde vine succesul jocurilor din categoria Ra, având ca tematică Egiptul antic? Majoritatea jucătorilor apreciază o poveste captivantă care să meargă alături de câștigurile pe care le oferă astfel de sloturi. Mistere, piramide și temple secrete, toate în combinație cu simboluri interesante și bonusuri profitabile. Cu alte cuvinte, te distrezi și faci bani de la tine de acasă!

Încearcă gratuit jocuri cu Ra și pregătește-te să câștigi din prima la jocuri cu aparate pe bani reali!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Povestea din spatele slotului

Scrolls of Ra slot e una din variantele preferate de mulți jucători, tocmai pentru grafica autentică care te va trimite cu gândul direct la bogățiile zeilor din antichitate. Partea cea mai bună? În interiorul slotului ai și alte mini-jocuri bonus, făcute special pentru a îți menține interesul ridicat. Nu e loc de plictiseală, ci doar loc de dublar sau triplat câștiguri. Iată ce trebuie să știi înainte să începi jocul:

Linii de plată și mizeSimboluriFuncția Scrolls of RaBonusul Ra

Ai 20 de linii de plată în total, însă nimic nu te împiedică să selectezi  numărul de linii pe care să joci și miza pe care o vrei pe fiecare linie. Butonul ”Bet Max” îți stă mereu la dispoziție, în cazul în care te decizi să riști puțin și vrei să joci pe toate liniile cu valoarea maximă a monedei. Dacă nu, la fiecare rundă poți să ajustezi butoanele.

Simbolurile standard sunt cele care amintesc de jocurile de cărți – 10, J, Q, K. Atenția jucătorului, însă, trebuie să fie pe simbolurile norocoase wild și scatter. Acestea aduc cu sine o mulțime de bonusuri și premii care să îți multiplice banii pe care îi ai deja.  Simbolul wild este Ochiul lui Horus și înlocuiește celelalte simboluri standard ca să facă o combinație câștigătoare. Simbolul scatter Obelisk îți aduce premii în bani oriunde s-ar afla pe cele 5 role de joc.

Pergamentele vechi egiptene, sau scrolls, sunt cele pe care zeii obișnuiau să scrie tot felul de incantații. În cazul nostru, ele ascund premii în bani atunci când apar pe rolele 1, 3 sau 5. Alegi un papirus și primești suma de bani scrisă pe el. Funcția se reactivează pe parcursul jocului, deci nu te îngrijora dacă nu ai ales din prima pergamentul cu cea mai mare sumă de bani.

La jocuri cu aparate cum este Scrolls of Ra ai mereu câte un bonus pentru perechi de simboluri scatter. De data asta te așteaptă un mini-joc cu un super premiu, dacă reușești să aduni 3 sau mai multe simboluri scatter în formă de scarabeu. Ele sunt cheia ta către templul sacru al lui Ra, unde vei găsi mai multe pergamente sigilate. Alege 3 din ele și, cu puțin noroc, o să primești suma maximă de bani – 200.000 de monede!

Totul despre liniile de plată

Trucuri și sfaturi pentru jocuri cu aparate

Sloturile sunt atracția principală pentru jucători, fie că vorbim de cazinouri fizice sau platforme online. O explicație ar fi faptul că regulile sunt simple și nu durează foarte mult până te prinzi cum să profiți de toate funcțiile unui joc. Cu toate astea, poate fi destul de dificil să descoperi de unul singur ceea ce jucătorii profesioniști au aflat după timp îndelungat și jocuri mult mai solicitante. Din acest motiv, am făcut o selecție de sfaturi și trucuri folosite de mulți alții înaintea noastră.

Joacă jocuri cu aparate gratuiteGestionează-ți bugetulFii cu ochii pe ofertele cazinourilor de top

Dacă tot există posibilitatea să joci sloturi gratis, de ce să nu valorifici timpul și să începi să îți dezvolți strategii de joc? La Scrolls of Ra slot, e important să știi cum să folosești în avanatajul tău faptul că poți să decizi cu câte linii de plată joci și ce miză ai pe fiecare din ele.  Așadar, slotul gratuit e ideal pentru a testa mai multe opțiuni de pariere. E de altfel indicat să alternezi mizele la jocuri cu aparate, așa că poți să observi ce variantă dă cele mai bune rezultate.

Foarte mulți jucători rămân cu impresia că a paria mize maxime pe toate liniile de plată e calea spre câștiguri mari. În realitate, sunt mai mari șansele să rămâi fără bani rapid și să închei jocul fără să îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus. Fii cumpătat și învață să îți distribui în mod eficient resursele. În fond, la Scrolls of Ra slot poți să prinzi jackpotul și cu mize minime pe toate liniile de plată. Cu cât rămâi mai mult timp în joc, cu atât cresc și șansele să apară simboluri norocoase mai des.

Cazinouri cunoscute, de care ai auzit mai mult ca sigur cel  puțin o dată, au mereu oferte cu bonusuri de bun-venit. Dacă îți surâde ideea să joci cu mai mulți bani și cu rotiri gratuite la jocuri cu aparate, atunci sfatul nostru e să urmărești secțiunea Top Casino. Nu știi niciodată când apare o ofertă perfectă pentru tine și pentru slotul pe care vrei să îl joci.

Pro

  • Ai bonusuri de fiecare dată când apar pe liniile de plată simboluri norocoase.
  • Mini-jocurile și funcțiile bonus îți dublează suma de bani constant.
  • Grafica combină armonios stilul clasic cu noile tehnologii, deci te bucuri de atmosfera din antichitate în cele mai vibrante culori.

Contra

  • Simbolurile apar destul de rar în număr de 3 pentru a activa bonusul Scrolls of Ra.
  • Rata de câștig e destul de redusă la funcția Gamble.

Alternative

Dacă Scrolls of Ra e ceva mai complex, atât din punct de vedere al liniilor de plată cât și al funcțiilor adiționale, Riches of Ra e slotul ideal pentru începători. La jocuri cu aparate e mai util să începi cu bazele și să continui treptat către sloturi speciale. Prin urmare, de ce să nu parcurgi sloturi populare cu 5 linii cum e Burning Hot, ca apoi să treci la ceva mai solicitant cum e Zeus? Așa o să înțelegi cel mai bine cum evoluează sloturile și cum se diferențiază între ele.

Explorează cât poți de mult, mai ales că aici ești la un click distanță de jocuri gratuite preferate de adevărații profesioniști din industrie!

Articolele din seria Jocuri cu Ra: