Fii noul explorator al jocului Columbus deluxe

Columbus Deluxe este un slot creat de Novomatic, și îl are ca personaj principal pe exploratorul Christopher Columb, cel care a descoperit America. Este un joc minunat, deoarece are câteva îmbunătățiri față de jocul clasic. O să îți povestesc mai multe! Ai rabdare și nu te grăbi! Tot ce pot să îți zic este că poți să câștigi multe premii la 77777 ca la aparate.

Aceeptă provocarea 77777 ca la aparate și călătorește alături de Columb ca să găsească bogățiile din America! Profită chiar acum de 200 de ron fără depunere! Nu lăsa oferta să îți scape! După ce ți-ai validat contul, o să primești banii!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Descriere jocuri Columbus

Să sperăm că o să faci o avere jucând acest slot extraordinar! Columbus Deluxe îți oferă 3 simboluri Scatter, un simbol wild și o opțiune de joc în care este inclusă caracteristica de rotire gratuită. Columbus Deluxe este un joc plin de aventură și suspans! Suma minimă de pariere este de 20 monede, iar pariul maxim este de 100 monede.

Pentru jocuri Columbus victoriile sunt foarte importante pentru că îți aduc multe premii. Acest slot face parte din categoria jocuri aparate 77777 deluxe. Varianta deluxe conține 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată.

Tema jocului este faimoasa călătorie pe mare, realizată de exploratorul italian Columb, în căutarea unui tărâm nou. În prima sa călătorie, acesta a descoperit America. A găsit o mulțime de bogății! Să știi că te așteaptă și pe tine! Nu cred că vrei să ratezi această ocazie minunată! Ulciorul nu merge de două ori la apă! Dar tu poți călători pe mare și vei descoperi o mulțime de premii!

Învață să câștigi cu jocuri aparate gratis

Structura Columbus Deluxe

Câștiguri jocuri aparate 77777 deluxeSimboluri Columbus DeluxeFree Spins 77777 ca la aparateInterfața Columbus Deluxe
Cel mai valoros simbol al acestui slot este Christopher Columb. Dacă nimerești 5 simboluri pe o linie de plată activă, o să câștigi 50.000 de monede. Cinci simboluri Fair Queen Isabella pe o linie de plată activă o să-ți ofere 10.000 de monede! Poți obține o combinașie câștigătoare cu două simboluri identice pe o linie de pariere activă. Aceste simboluri sunt: Christopher Columb, Isabella, colierul de aur și sextantul. Multe premii te așteaptă la acest slot! Fii alături de Columb! Nu rata șansa de a câștiga premii uriașe!
Navele lui Columb ( Nina, Pinta și Santa Maria) sunt simbolurile Scatter. Ele pot fi găsite numai pe rolele 1, 3 și 5. Simbolurile Scatter servesc la declanșarea rotirilor gratuite. Simbolul Wild al jocului este chiar Columb. Acesta poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a forma o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter-ului. Columbus deluxe are simboluri wild pe toate cele 5 role și poate plăti până la 500x miza. Este posibil să nimerești mai multe simboluri wild pe rolă.

După ce ai nimerit o combinație câștigătoare pe o linie de plată activă, poți alege să pariezi câștigurile! Funcția gamble te poate ajuta în acest sens. Tot ce trebuie să faci este să nimerești una dintre cele două culori, roșu sau negru, iar pariul tău este dublat. Șansele tale de câștig sunt de 50/50.

Rotirile gratuite pentru jocuri aparate 77777 deluxe se declanșează automat dacă nimerești navele pe rolele 1, 3 și 5. Această funcție va declanșa 10 rotiri gratuite. Free spins apar destul de des în acest slot, și de cele mai multe ori, o să obții mai multe rotiri suplimentare în timpul rundei bonus. Posibilitatea de a câștiga o plată maximă de 500x miza este în mod clar mai mare în timpul rotirilor gratis. Acest fapt se datorează simbolurilor extra wild.
Interfața acestui slot este destul de convenabilă, deși are unele dezavantaje. Dar mai întâi să vorbim despre părțile puternice ale acestui slot 77777 ca la aparate. Este important pentru noi ca tu să cunoști toate atuurile acestui slot online.

Poși să controlezi jocul cu ajutorul unor butoane, precum:

  • Start ( începi o nouă rundă de joc),
  • Gamble ( dublare câștigului),
  • Collect ( colectează câștigul),
  • Autoplay ( joc automat),
  • Paytable ( tabelul de plată).

Unele butoane apar doar la anumite nivele de joc. O sumă a pariului pe linie și numărul de linii active se selectează cu ajutorul simbolurilor plus și minus (+/-). Combinațiile câștigătoare sunt evidențiate cu linii intermitente pe ecranul jocului. Tabelul de plată nu reprezintă indici, ci sumele potențiale, pe care le poți câștiga.

Acum să trecem la câteva dezavantaje. Din păcate, butonul de Maxbet lipsește din acest slot. Știu că multe jocuri aparate 77777 deluxe au această funcție, dar aici nu este prezentă. Acestă funcție pentru 77777 ca la aparate ar ajuta la stabilirea rapidă a pariului maxim pe toate liniile. Nu se grăbește nimeni, așa că nu este foarte important acest buton.

De asemenea, este necesar să faci click pe butonul Collect de fiecare dată când primești o plată. Acest lucru nu este așa deranjant pentru că știi câți bani primești. Mai mult, pentru a transfera câștigurile rapid în cont, trebuie să faci dublu click pe acest buton. Pot spune că aceste dezavantaje încetinesc jocul! Față de jocul clasic, în acest slot grafica și sunetul sunt îmbunătățite.

Columbus deluxe 77777 ca la aparate poate fi considerat un joc bun. Combinațiile de câștig cu ajutorul simbolului wild se formează destul de frecvent. Desigur, mai este interesant și bonusul pentru 77777 ca la aparate. Așadar, se merită să încerci acest slot! Nu ai nimic de pierdut! Dacă ai noroc, ai doar de câștigat!

Pro

  • Câștig până la 50.000 de monede
  • Grafică și sunetul sunt îmbunătățite

Contra

  • Nu există funcția max bet

Alternative jocuri aparate 77777 deluxe

Jucând acest slot, am descoperit că jocul Columbus se merită a fi încercat! Am câștigat de 70 de ori miza pe care am pariat-o pentru acest joc online. Se poate juca oriunde și oricând! Este simplu, dar dacă nu stăpânești regulile jocului poți încerca și varianta gratuită. Trebuie să intri pe site și să accesezi pagina Sloturi Gratis! Nu mai sta pe gânduri și joacă-te gratuit! O mulțime de jocuri te așteaptă ca să le încerci! Ca și alterative, poți să încerci Lord of the Ocean sau Book of Ra!

Articolele din seria :