18+

Jocuri aparate: totul despre liniile de plată

Jocuri aparate: totul despre liniile de plată

pay lines jocuri aparate onlineNorocul vine jucând! Exact, norocul vine jucând, dar nu în orice fel, ci jucând raţional. De ce spunem asta? Pentru că, atunci când joci jocuri aparate, trebuie să ştii că acele sume pe plus se pot aduna doar dacă ţii cont de câteva reguli simple, pe care le vom enumera un pic mai jos. Până atunci, hai să îţi spunem care e treaba cu liniile de plată.

Orice slot are linii de plată. Pe vremuri îndepărtate, atunci când au apărut primele jocuri aparate, maşinăriile aveau o singură linie de plată. De cele mai multe ori, pe aceasta se regăseau simboluri cu fructe şi şeptari. În Statele Unite ale Americii, pe perioada prohibiţiei, când băuturile alcoolice şi jocurile de noroc erau interzise, păcănelele dădeau înapoi bomboane sau fructe adevărate în loc de bani. De atunci şi până acum s-au schimbat destul de multe lucruri. Acum poţi juca la aparate din orice poziţie, pe internet, live sau chiar de pe mobil. Această evoluţie a pieţei de jocuri aparate a dus la dezvoltarea unor interfeţe complexe, în acelaşi timp, la creşterea numărului de linii de plată.

Liniile de plată și importanța la jocuri aparate

linii de plata la aparate onlineNumărul liniilor de plată disponibile într-un joc este unul dintre cele mai importante funcţii ale unui slot. O linie de plată sau un payline, în termeni simpli, este o linie pe care poţi câştiga bonusuri sau cash în funcţie de combinaţiile de simboluri de pe aceasta.

Există un număr X de linii de plată la aparate care poate ajunge până la 100.

E bine de înţeles faptul că poţi câştiga doar pe liniile pe care ai pariat. Dacă pariezi pe 10 din 25 de linii şi combinaţia câştigătoare pică pe una dintre liniile pe care nu ai plasat niciun pariu, vei primi 0 Lei pe acea combinaţie. Ştiind aceste lucruri, e în interesul tău să activezi toate liniile de plată la fiecare spin. Dacă nu faci asta, e posibil să ratezi şansa de a câştiga un jackpot sau o sumă mai mare. Cazinourile care respectă, precum Unibet, oferă informații complete jucătorilor în tableta de plată.

De asemenea, e important să știi câte linii de plată se găsesc în fiecare joc și pe câte dintre ele ești dispus să pui o miză. Să spunem ca pui 1 Ron pe fiecare linie de plată, iar aparatul are 25 de linii. Pregăteşte-te să plăteşti 25 de Ron pe fiecare rotire. Acum, gândeşte-te că pui 10 Ron pe fiecare spin – şi uite aşa ajungi la un 250 Ron  pe fiecare spin – cam mult nu? Tu ştii mai bine, atât timp cât o faci din proprie iniţiativă şi nu din neştiinţă. De aceea, e bine să verifici mereu tabelele de plată din fiecare joc. Ele îţi vor spune cât costă fiecare spin. În exemplul de mai sus, poţi să observi de ce anumite aparate de 1 Ron ajung să-ti mănânce toți banii de pe card fără să ştii unde s-au dus. Este necesar să verifici mereu dacă mizele sunt setate și pe câte  linii ai de gând să pariezi înainte să începi.

După cum spuneam mai sus, de la aparatele mecanice cu o singură linii de plată şi simboluri fructate s-a ajuns la o complexitate şi o diversitate enormă de paylines şi simboluri tematice. Iată în imagine despre ce vorbim – dar probabil ştii deja dacă îţi plac aparatele. Liniile câştigătoare nu sunt întotdeauna drepte. În jocul Tiki Island, se poate observa cum câştigurile stau în zig zag sau forme mult mai asimetrice.

Ce e important de reţinut aici: multe dintre liniile de plată de la jocuri de aparate plătesc pentru combinaţii câştigătoare de la stânga la dreapta.

Oricum, există anumite jocuri care plătesc combinaţiile câştigătoare indiferent de direcţie. În acest caz, dacă ai o combinaţie câştigătoare şi nu eşti plătit pentru asta e din faptul că simbolurile nu sunt aliniate pe linii de plată.

Revendică-ți aici un bonus exclusiv la jocuri aparate!

Câteva reguli care te asigură că nu vei da greş atunci când pariezi pe linii de plată:

linii de plata la jocuri aparate online1.Unul dintre cele mai importante aspecte este să ştii de la început suma pe care vrei să o bagi în jocuri aparate, atunci când te aşezi în faţa ecranului. Dacă joci pentru bani, oprește-te atunci când ai câștigat și revino altă dată sau alege un procent pe care să-l rejoci. Dacă joci jocuri aparate online de distracţie, e și mai bine. Să curgă rotirile!

2.Cât timp vrei să joci? Setează-ți o limită de timp. Cât vrei să joci: o oră, jumătate de oră? E bine să știi asta înainte să pariezi pe linii la jocuri cu aparate – astfel, vei  putea să îţi calculezi banii pe care îi vei pune pe fiecare linie de plată. Dacă vrei să stai 30 de minute, atunci sumele pariate pot fi mai mari, dacă vrei să te relaxezi o oră, sumele pe fiecare pariu vor fi mai mici. Învață din ghidul nostru să-ți distribui bugetul la aparate online!

3.Păstrează-ți calmul! În loc să îți golești portofelul, ieși la aer și ia o pauză. Mai încearcă niște jocuri gratis, mai citește niște trucuri, dar nu te întoarce la joc cu gândul să te răzbuni și să vântezi câștigurile pierdute.

Simboluri norocoase pe linii, îţi dorim!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016