Jackpotul progresiv pentru cei îndrăzneți

Nu e o dedicație specială, ci mai mult o observație personală de când urmărim și ghidăm persoanele pasionate de jocuri de noroc. Chiar dacă scopul final e în mare parte același, câștigarea jackpotului, există tipologii de jucători și modalități de a paria care presupun abordări diferite la jocuri cu aparate. Sloturile au reguli standart de joc și reguli speciale și sisteme de acordare a premiilor specifice fiecărui joc în parte. În ceea ce privește jackpotul, și acesta are diferite forme și poți ajunge a el dacă cunoști câteva trucuri încercate de alți jucători. Noi îți spunem exact ce trebuie să știi înainte să te aventurezi la vreun joc aparat. Tu decizi după aceea ce alternativă urmezi și poți oricând să îți schimbi stilul de a juca, dacă ți se pare că te avantajează altă abordare.

Jackpotul de tip flat-top

Unul din tipurile jackpoturi la jocuri cu aparate este cel fix, supranumit și flat-top. Indiferent de mizele pe care le  faci la orice tip de slot care precizează că funcționează cu acest tip de jackpot, el va rămâne fix. Cu alte cuvinte, valoarea jackpotului va fi păstrată chiar dacă tu faci pariuri din ce în ce mai mari. Chiar dacă nu sună atât de tentat pentru cei care visează la sume impresionante de bani, jocurile cu flat-top sunt mai sigure. Probabilitatea de a pierde bani, mai ales dacă sunteți un jucător care încearcă frecvent jocuri cu aparate noi, este mult mai mică. Există mai multe șanse de câștig, deci pentru cei care joacă îndelungat este cea mai sigură variantă.

Jackpoturi progresive

Probabil că ai tot auzit vorbindu-se despre jackpoturi progresive. Poți afla dacă anumite aparate cu 77777 dispun de un flat-top sau de un progresiv din descrierea lor sau din paytable. Este de asemenea posibil să poți pune un filtru de căutare pe pagina de aparate cu 77777 a cazinoului și să le vezi doar pe cele cu jackpot progresiv.

Jackpotul progresiv nu e exclusiv pentru o categorie de jucători, dar dacă ar fi să alegem am putea spune că este tipul de jackpot care implică oarecare riscuri, deci se adresează celor cu ceva curaj. Aduce în schimb un beneficiu major, anume acela că suma de bani câștigată este cât se poate de generoasă.

Pentru jackpoturi progresive la aparate cu 77777 sau altele, cazinoul stabilește o valoare la început, doar că, apoi, câștigul crește în timp în funcție de numărul de jucători care joacă și de sumele mizate de către aceștia. Mai exact, de la fiecare pariu făcut în aparate cu 77777 sau alte simboluri, se oprește un mic procent. Fiecare jucător contribuie astfel la creșterea câștigului. Sistemul este foarte asemănător cu cel de la loterie.

Dacă ești un jucător care își dorește să dea marea lovitură și apoi să se retragă cu câștigul obținut, atunci jackpotul progresiv e exact ceea ce îți trebuie!