18+

Descoperă Lucky Lady gratis și alte sloturi marca Novomatic

Astăzi o să discutăm despre jocurile clasice din portofoliul Novomatic. Nu ne vom axa doar pe Lucky lady gratis, ci și pe alte joculețe populare. Care o să fie acestea? Dacă rămâi aici, cu noi, vei afla care sunt aceste sloturi magnifice.

Trebuie doar să citești articolul pentru a vedea care sunt cele mai populare sloturi din portofoliul dezvoltatorului Novomatic. Hai să vedem ce surprize ne oferă aceste joculețe online. Oare plătesc bine și oferă câștiguri frecvente? Vom vedea în următoarele paragrafe. Să începem cu primul slot!

Ce poate să ofere Lucky Lady gratis?

Bănuiesc că știi jocul cu Lucky Lady Charm, în care este reprezentată superba blondă. Aceasta poate să-ți ofere o mulțime de premii, iar jocul este unul magnific.

Jocul poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai complexe sloturi din gama Novomatic. Acesta are 9 linii de plată, runde bonus, dar și o grafică mai avansată față de restul joculețelor. La acest slot online poți să câștigi premii și cu 2 simboluri, acestea fiind ghicitoarea sau buburuza. În cazul celorlalte simboluri, trebuie să fie 3 de același fel pentru a obține o combinație câștigătoare.

Simbolul wild al jocului este ghicitoarea și implicit poate înlocui celelalte simboluri, excepție făcând Scatterul. Globul de cristal este simbolul Scatter și poate să activeze runda de rotiri gratuite, dacă nimerești cel puțin 3 simboluri scatter.

În runda de rotiri gratuite poți să obții 15 free spins. Dacă în timpul acestei runde mai nimerești alte simboluri scatter, sesiunea se va prelungi și vei primi alte free spins. Rata de procentaj al slotului este de 97%, ceea ce înseamnă că sunt șanse foarte mari să obții un câștig impresionant. Bucură-te de acest minunat joculeț online! Încearcă-l acum!

Joc aparat – Book of Ra

Sigur ai auzit de acest minunat slot, pentru că era o adevărată comoară pentru cazinourile offline. Ai auzit vreodată de Indiana Jones? Sunt sigur că știi cine este! Acest faimos explorator este în căutarea unor comori din Egiptul Antic. Fii partenerul lui Indiana și câștigă super premii.

Este un joc foarte apreciat din gama sloturilor produse de către Novomatic. Este format din 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată. Bineînțeles, simbolurile Wild și Scatter nu lipsesc nici de la acest joculeț. Simbolul Scatter se găsește sub formă de carte și îți poate oferi sume incredibile de bani dacă nimerești cel puțin 3 simboluri de același fel. Această rundă de free spins te premiază cu 10 rotiri gratuite.

Simbolul Wild este înfățișat de către exploratorul Indiana Jones. Aceasta îți poate mări miză până la 5.000 de ori! O sumă fabulosă de bani dacă te întâlnești cu Jones. Bucură-te de acest joc plin de aventură și comori! Fii de partea lui Indiana Jones și acesta te va premia cu sume mari de bani! Rata de procentaj este de peste 96%, ceea ce înseamnă că premiile pot apărea în orice moment! Bucură-te de acest slot pe site-ul nostru, atât în varianta gratis, cât și pe bani!

Jewels 4 all

Iubitor de bijuterii? Atunci acest slot o să te încânte foarte tare. Acesta este produs de către Novomatic și are 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată. Acesta are 8 categorii prin care te poate premia.

Patru pietre prețioase poate să-ți ofere între 500 și 20.000 de credite. Lingourile de aur sunt și ele pline de suprize și îți aduc sume cuprinse între 1.000 și 50.000 fise, iar coroana îți oferă 2.000, 10.000 sau chiar 100.000 de monede. Să nu uit, că aceasta este și simbolul wild. Ca să câștigi cele 100.000 de monede vei avea nevoie de 5 simboluri cu coroana pe liniile active de plată. Poate fi considerat un adevărat jackpot.

Chiar dacă jocul nu prezintă funcții speciale și rotiri gratuite, ai caracteristica de Gamble  care îți poate dubla câștigurile. Cum folosești această funcție? Trebuie să nimerești culoarea corectă (roșu sau negru). Dacă este ziua ta norocoasă, atunci încearcă-ți norocul și dublează-ți sumele din cont. Încearcă acest joc cu bijuterii și îmbogățește-te! Joacă-te acum Jewels 4 all în varianta gratis sau pe bani reali!

Jocurile menționate mai sus, și anume: Book of Ra și Lucky Lady Charm, au și varianta deluxe, care este versiunea îmbunătățită a jocurilor clasice. Acestea pe lângă versiunile clasice, mai au o linie în plus de plată, ceea ce înseamnă că în loc de 9 sunt 10 linii de plată active.

Pe lângă această modificare, grafica pentru varianta deluxe este mult mai bună, față de jocurile clasice. Dezvoltatorul este tot Novomatic, dar aceștia au hotărât că ar fi momentul să aducă puțină tehnologie în creațiile lor. De aceea au inventat și variantele deluxe pentru cele mai populare jocuri online.

Pe site-ul nostru Jocaparat.ro găsești ambele versiuni, gratis și pe bani reali. Tu alegi pe care vrei să-l încerci. Noi te sfătuim să te joci toate sloturile menționate în acest articol, mai ales dacă există și varianta de joc aparat gratis. De ce să nu te bucuri de un joc aparat free dacă ai această ocazie. Numai la cazinourile online te poți bucura de astfel de oferte.

De ce să te joci pe gratis?

În primul rând, nu plătești niciun ban ca să le încerci și să vezi cum funcționează fiecare slot în parte. Este o medotă sigură pe care o poți încerca pe site-ul nostru!

În al doilea rând, capeți experiență la joculețele online fără să faci vreo depunere. Banii rămân în buzunarul tău și tu te distrezi! După cum bine vezi, nu ai ce pierde la jocurile online gratis! Joacă-te acum și vezi ce premii te așteaptă la sloturile menționate mai sus! Bucură-te de fiecare minut petrcut pe platforma noastră!

Am omis să vorbesc despre Shining Crown ca la aparate, deoarece articolul precedent este destinat acestui slot! Accesează-l și vezi cum se joacă și acest joculeț creat de Novomatic!

Îți urăm multă baftă la sloturile online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016