18+

Ce joc aparat are cel mai mare payout?

Dacă știi din start spre ce sumă de bani te îndrepți și cât ești dispus să investești, atunci clar nu vrei să îți pierzi timpul la jocuri de noroc. Deși sunt importante în egală măsură grafica jocului la aparate sau tematica abordată, totul se rezumă la final la rata de câștig pe care o are respectivul joc aparat. Este foarte important să te informezi în prealabil și să vezi care sunt cele mai populare sloturi. Un indicator destul de precis de altfel, întrucât cele mai jucate sloturi sunt cu siguranță și cele de pe urma cărora s-au făcut sume considerabile de bani. Totuși, sunt și alte modalități de a găsi un joc aparat cu payout bun. Noi îți spunem la ce să te uiți pe o platformă de jocuri de noroc.

Caracteristicile jocului la aparate

În general, toate platformele performante care se specializează în jocuri de noroc au secțiuni dedicate jocurilor de noroc accesate des online, de tipul sloturi, poker sau ruletă. Aceste secțiuni cuprind de asemenea și scurte descrieri ale jocurilor, unde este menționat adesea și factorul payout.

Ce este cert e faptul că online rata de câștig este net superioară celei din cazinourile fizice. Dacă alegi platforma unui cazinou de încredere, atunci poți să fii sigur că ajungi la o rată de câștig de până la 90%. Mai departe, te poți asigura că ai șanse bune de câștig la jocul pe care vrei să îl încerci dacă mergi direct la sursă, adică pe site-ul producătorilor jocului. La descrierea acestuia ar trebui să fie afișată rata de câștig, împreună cu celelalte detalii tehnice ale jocului respectiv.

Jocuri cu rată de peste 90%

Dacă ai ajuns în punctul în care trebuie să te decizi asupra unui joc aparat, de cele mai multe ori vei alege să testezi gratuit cât mai multe jocuri, în loc să începi direct cu o depunere. Din fericire, pentru cei care voi să ajungă la câștig mai repede și nu vor să piardă timp, există o mică scurtătură făcută de cei care au jucat înainte. Jucătorii experimentați au împărășit cu noi o listă de jocuri la aparate pe care ei le consideră profitabile. Nu putem exclude faptul că fiecare jucător este diferit, cu stilul și strategii proprii care s-ar putea să nu se muleze pe caracteristicile jocului, însă merită să luăm în calcul sfaturile celor mai experimentați ca noi.

Jocurile clasice sunt un început bun, cu reguli simple și, surprinzător sau nu, cu payout foarte bun. Un joc profitabil spre care ne îndrumă jucătorii pasionați de sloturi este Supernova. Cu o rată de câștig de 97%, 27 de linii de plată și tematică cu fructe, merită un loc de seamă în lista celor mai bune jocuri ca la aparate.

Un alt joc care oferă rate de câștig substanțiale este Hot Ink. Inspirat dintr-o emisiune americană cu lucrătorii dintr-un salon de tatuaje, acest joc este o bună oportunitate de cum faci bani ușor, cu o rată de 97,5%. Află ce alte jocuri ar putea să îți aducă ție câștiguri mari chiar aici.

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016