18+

Fii gata de petrecere cu jocuri aparate exotice

Ai chef să petreci, dar și să te joci jocuri aparate? Noi avem soluția ideală: jocurile ca la aparate cu tematică exotică. Toată lumea iubește să își petreacă vacanța în locuri exotice, precum o insulă cu plaje albe și frumoase, nisip curat, baruri tropicale și o mare albastră. Acum poți experimenta și tu toate acestea cu jocuri aparate! Îți trăiești visul cu Joc Aparat și jocurile ca la aparate cu tematică exotică, Party Island. Jocul ca la aparate Party Island a fost conceput de populara companie de jocuri de noroc Microgaming și este format din 5 role și 9 linii de plată, plus multe alte simboluri captivante. Alătură-te fetelor în bikini și câștigă cele mai mari sume de bani posibile.

Jocuri aparate în cele mai exotice locații

Cu jocuri de aparate călătorești în cele mai exotice destinații. În cadrul jocului ca la aparate, Party Island, vei descoperi o serie de simboluri precum diverse cocktailuri, disco ball, DJs, fete în bikini, logo-ul jocului online Party Island, un apus minunat și multe altele. Simbolurile Wild din joc acționează atât pe post de simbol care substituie, cât și pe post de multiplicator. Ține minte că un simbol Wild are puterea să substituie orice alt simbol din jocuri aparate pentru a forma cele mai tari combinații câștigătoare din cadrul jocului online ca la aparate.

Câștiguri mai multe, mai mari și mai exotice la aparate

Per total, jocul ca la aparate Party Island are 36 de combinații câștigătoare posibile pe o singură linie de plată, mai ales dacă nimerești 5 simboluri cu logo-ul de la Party Island. Dacă ai 4 simboluri Wild poți câștiga Jackpotul – al doilea ca mărime din cadrul jocului online ca la aparate – în valoare de 1 000 de fise. Dacă reușești să aduci 4 simboluri Scatter pe role la sfârșitul unei rotiri la jocuri aparate, atunci vei câștiga de până la 40 de ori suma pariată inițial. Totuși, dacă ești destul de norocos încât să ai parte de 5 simboluri Scatter pe role, atunci câștigul tău va fi de până la 750 de ori pariul depus inițial. Nu este minunat? Numai cu jocuri aparate poți să ai parte de astfel de câștiguri și de astfel de multiplicatori mari.

Profită de runda bonus din cadrul jocului online

Totuși, dacă 3 simboluri disco balls îți apar pe role, atunci vei putea declanșa runda de rotiri gratuite. În timpul rundei de rotiri gratuite, jucătorii pot câștiga până la 150 000 de fise. Cu 15 rotiri gratuite și un multiplicator care îți multiplică de 3 ori câștigurile în timpul rundei bonus, vei câștiga masiv. În plus, runda de rotiri gratuite poate fi redeclanșată chiar din timpul rundei bonus, dacă ai pe role alte 3 simboluri disco balls. Este foarte tare să vezi cum punctele tale se cumulează în timpul rundei de rotiri gratuite, gata să fie adunate la final. Ai numai de câștigat la jocuri aparate! Mai mult, jocul ca la aparate vine și cu o funcție specială – funcția Gamble. Dacă ghicești corect culoarea corespunzătoare pentru următoarea carte de joc, atunci ai de ales între a îți încasa câștigurile sau a paria mai departe și mări astfel câștigurile tale. Oricum ar fi, bucură-te mereu de jocuri aparate!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016