Jocuri ca la aparate inspirate din filme horror

De-a lungul timpului, a fost evidentă o evoluție constantă în industria de jocuri ca la aparate. Nu numai că grafica, coloana sonoră și calitatea acestora au avut parte de o îmbunătățire remarcabilă, dar și temele întâlnite în jocuri ca la aparate sunt din ce în ce mai diverse și interesante, concepute în așa fel încât să atragă jucători cu pasiuni din orice arie de interes. De la mitologie până la cărți celebre, sloturile se mulează perfect pe preferințele oricărui pasionat de jocuri de noroc.

În continuarea acestui articol vom discuta despre jocuri ca la aparate inspirate din cele mai cunoscute filme de groază.

A Nightmare on Elm Street (Coșmarul de pe Elm Street)

Inspirat din clasicul film de groază, jocul A Nightmare on Elm Street cu cinci role este completat de o coloană sonoră stranie care face jocul cu atât mai înfricoșător. Jackpotul maxim poate fi obținut când simbolul Freddy Krueger apare pe toate cele 5 role. Alte simbolul prezente în joc reprezentate de personaje celebre din film sunt Nancy Holbrook, Quentin Smith și Jesse Braun.

Psycho

Gama de jocuri ca la aparate nu ar fi completă fără un joc inspirat din clasicul film de groază „Psycho”. Filmul lui Alrfred Hithcock nu este nimic în comparație cu acest joc. Grafica jocului este înfricoșătoare, perfectă pentru iubitorii de jocuri ca la aparate inspirate din filme horror. Jocul „Psycho” include, de asemenea, un simbol reprezentat de un cuțit și animații realiste și oferă, în plus, o rundă bonus.

Aliens

Deși încă mai există dezbateri cu privire la genul filmului, anumite persoane crezând că aparține genului Science Fiction, în timp ce alții susțin că este un film de groază, fanilor pare să nu le pese foarte mult de acest detaliu, deoarece, când vine vorba de jocuri ca la aparate precum „Aliens”, la mijloc se află suspans, emoții și chiar teamă. Am putea spune că jocul este completat de o coloană sonoră destul de înfricoșătoare, ținând cont de faptul că jucătorii își croiesc drumul către marele premiu având în fundal sunete și atacuri extratereste sinistre.

The Invisible Man (Omul invizibil)

Dezvoltatorii suedezi de jocuri ca la aparate și alte jocuri de noroc, NetEnt, au o întreagă serie de jocuri  inspirate din cele mai cunoscute filme și povești de groază, precum Dracula, Frankenstein și The Creature from the Black Lagoon (Creatura din Laguna Neagră), dar unul dintre cele mai interesante și distractive este The Invisible Man, inspirat dintr-un film de groază clasic. Jocul de aparate conține efecte vizuale și o coloană sonoră inspirate din filmul din 1933 cu același titlu. Nu numai că este un joc distractiv pe care pasionații îl joacă din plăcere, dar oferă și posibilitatea câștigului unei sume mari de bani în cazul în care alegeți să jucați pe bani, nu numai gratis.

Acestea sunt doar câteva jocuri ca la aparate inspirate din cele mai bune filme de groază din toate timpurile, perfecte atât pentru iubitorii filmelor horror, cât și pentru pasionații de jocuri de noroc care vor să experimenteze cât mai multe teme.