18+

Bucură-te acum de jocuri ca la aparate gratis book of ra

Astăzi o să vorbim despre jocuri ca la aparate gratis book of ra. De ce? Pentru că sunt unele dintre cele mai populare joculețe atât în mediul online, cât și în mediul fizic. Aceste jocuri sunt foarte apreciate de către foarte mulți jucători. O să aflăm de ce sunt atât apreciate și cum te pot recompensa.

O să-ți prezint cele două jocuri ca la aparate gratis book of ra – versiunea clasică și deluxe. Îți voi arăta diferențele dintre cele două joculețe și tu vei decide pe care vrei să le încerci. Eu îți spun că le poți juca pe amândouă. Cum este posibil așa ceva? O să aflii pe parcursul articolului ca să vezi cum le poți juca pe amândouă. Start la joc, sau mai bine zis, la explicații!

Jocuri ca la aparate gratis book of ra clasic

După anumite cercetări, am descoperit că acest joc aparat este foarte popular în Germania. Dar acesta este disponibil și pe site-ul nostru în mod gratuit. Cartea lui Ra (varianta clasică) îți oferă posibilitatea de a câștiga o mulțime de bani. Dintre toate jocurile produse de Novomatic, Cartea lui Ra este un succes uriaș pentru companie. Te poți bucura de acest joc și în mediul online pe bani sau în mod gratuit. Acum tu alegi ce varianta de joc aparat vrei să încerci!

Cum funcționează jocul?

Pariul maxim pe care poți să-l faci la acest joc este de 100 de monede, iar cel minim este 1 monedă. Jocul conține 9 linii de plată reglabile. Asta însemană că poți activa jocul și cu o linie de plată și să ai norocul să câștigi bani frumoși. Ca o recomandare din partea mea, dacă vrei să mărești pariul pe linie este perfect dacă activezi doar 7 linii de plată.

După ce ai activat liniile de plată și ai setat moneda poți începe jocul apăsând pe butonul Start. După fiecare câștig poți să-ți dublezi suma din cont folosind funcția Gamble.

Bineînțeles, că există și o rundă bonus care se va declanșa dacă nimerești cel puțin 3 simboluri Book of Ra pe aceeași linie de plată. Cel mai bine plătit simbol este Indiana Jones. Bănuiesc că ai urmărit măcar o dată filmele cu acesta, așa că ajută-l să găsească comorile din templu!

Istoria jocului

Data de 7 martie 2005 a fost ziua în care Cartea lui Ra a fost făcută publică pentru prima dată. În conformitate cu licența software-ului Cool Fire I, slotul a câștigat mulți fani, mai ales în Germania.

Seriile de jocuri ca la aparate gratis Book of Ra:

  1. Book of Ra versiunea clasică – 7 martie 2005;
  2. Experiența egipteană – 11 aprilie 2006;
  3. Faraon’s Gold II – 23 ianuarie 2007;
  4. Book of Ra deluxe – 11 aprilie 2008;
  5. Deluxe 6 – 31 august 2015;
  6. Secretul Egiptului – 15 iulie 2009;
  7. Regatul lui Ra – 4 februarie 2014;
  8. Epoca Faraonilor – 5 martie 2014.

Acestea sunt jocurile din minunata serie a cărții lui Ra! Te poți bucura de aceste jocuri și în varianta gratis. De ce ai face acest lucru? Pentru că nu faci nicio depunere, te joci pe gratis! Știi că este o vorba, tot ceea ce este gratis este bun! Așa că încearcă unul dintre jocurile menționate mai sus și joacă-te pe gratis chiar pe site-ul nostru Joc Aparat online!

Și acum să trecem și la versiunea deluxe, pentru că ți-am promis că o să-ți prezint cele mai populare sloturi din această serie!

Despre versiunea deluxe

Acesta face parte din cele mai populare sloturi online din seria cărții lui Ra. Aceasta a făcut un salt impresionant de la cazinourile fizice spre cele online. Versiunea deluxe este mai bună din punct de vedere grafic față de varianta clasică.

Jocul deluxe este un slot care arată excelent din punct de vedere grafic și poți câștiga sume frumușele de bani, chiar dacă nu ar fi avut caracteristici bonus, ai fi avut o experiență de joc captivantă.

Jocul este format din 5 role și doar 10 linii de plată. Personajul principal este nimeni altul decât Indiana Jones, deci te poți bucura de aventurile egiptene împreună cu acesta. Principalele simboluri sunt: Indiana Jones, artefactele egiptene ( scarabeu, statuie și sarcofag). Simbolurile care plătesc cel mai puțin sunt: 10, J, Q, K și As. Cartea lui Ra este în același timp simbolul wild, cât și scatterul.

Caracteristici bonus

Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role o să activezi funcția de rotiri gratis. Pe lângă asta, poți beneficia de un simbol care se extinde, și dacă va face partea dintr-o combinație câștigătoare  va e acoperi întreaga bobină.

Crezi că asta este tot? Nu am terminat încâ! Dacă vrei să îți dublezi câștigurile folosește funcția Gamble. Poate este ziua ta norocoasă și o să ai parte de un câștig în plus față de banii pe care îi ai în cont! Dacă ai norocul scris în frunte, atunci utilizează Gamble!

De ce să joci aceste sloturi pe gratis?

De ce să nu te joci pe gratis, aceasta este întrebarea corectă. Acum poate o să spui că ești expert la jocuri ca la aparate gratis book of ra. Nu te contrazic, dar nu e mai bine să te joci fără bani? Doar așa când ai doar chef de distracție! Sigur este o idee excelentă.

Acum, tu jucătorule, dacă ești nou pe aici, este în avantajul tău să înveți cum funcționează jocurile de aparate online fără să faci vreo depunere. Te joci și înveți pe moca!

Da, de aceea ar trebui să începi cu cele gratuite, ca să nu îți folosești banii. Rămâi cu bani în buzunar și acumulezi mai multă experiență! Cool, nu? Eu zic că este o veste extraordinară! Și eu m-am jucat gratis și am învațat multe. Când am început un joc pe bani reali, am fost pregătit!

Dacă îți este dor de un joc cu fructe și multe caracteristici bonus noi îți propunem să încerci Super Flip! Citește mai întâi articolul și apoi dă start joc! Îți urăm multă baftă la jocurile online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016