18+

Jocuri cu aparate cu tematică sportivă: popicele

Dacă ești fan sporturi, în special popice sau bowling, și jocuri cu aparate, atunci avem combinația perfectă pentru tine. Sunt o mulțime de jocuri cu aparate online pe care le poți juca pe site-ul nostru, iar astăzi îți vom prezenta două jocuri populare ca la aparate, care au ca tematică jocul de popice. Ambele au o grafică de calitate și funcții de joc atractive. Sigur îți va face plăcere să te joci și nu te vei plictisi!

Jocuri cu aparate online și Bob’s Bowling Bonanza

Primul dintre cele două jocuri cu aparate online este Bob’s Bowling Bonanza. Jocul ca la aparate a fost creat de Microgaming, o companie destul de populară pe piața jocurilor de noroc, și poate fi jucat online. Dacă nimerești cinci simboluri consecutive pe o linie de plată activă, atunci poți câștiga până la 5 000 de fise. Celelalte simboluri din joc, asociate cu jocul de popice, sunt Femeia Popice și Trofeul. Mingea de bowling acționează pe post de simbol Scatter în jocul online Bob’s Bowling Bonanza și te premiază cu multiplicatori. Astfel, câștigul tău total poate fi multiplicat în funcție de numărul liniilor de plată.

Nimerește popicele și câștigă

Cel mai captivant simbol din acest joc casino este logo-ul Bob’s Bowling Bonanza deoarece îți aduce câștiguri impresionante în jocuri cu aparate. Logo-ul acționează pe post de simbol Wild și înlocuiește toate celelalte simboluri din jocul ca la aparate. În plus, simbolul Wild apare pe rolele 1, 3 și 5 din jocul de bază. Cea mai tare parte este că dacă nimerești simbolul Wild pe rolele 1, 3 și 5 în timpul unei singure rotiri, atunci se declanșează runda bonus a jocului! Toate rolele se transformă în piste de popice. Dai click pe fiecare pistă în parte pentru a arunca bila de popice și astfel doborî popicele. Cu cât nimerești mai multe popice, cu atât câștigi mai mult. Adaugi numărul de popice dărâmate pe fiecare rolă și multiplici cu pariul efectuat pentru a primi bonusul. Dacă ești norocos, atunci lovești toate popicele de pe fiecare pistă – sau rolă din jocuri cu aparate – și câștigul tău este dublat.

Start joc la popice cu Bowled Over

Un alt joc online cu popice este Bowled Over de la Rival Gaming. Rolele sunt poziționate pe un fundal format din piste de popice. Cele mai importante simboluri din acest joc ca la aparate sunt Femeia Popice și Bărbatul Popice, Popicele, Bila de Popice, Pantofii și Snacks-urile. În principiu, cam tot ce găsești și la un club de popice atunci când te duci să te joci cu prietenii vei găsi și în jocuri cu aparate.

Dacă nimerești mai multe simboluri Bărbatul Popice, atunci poți câștiga de până la 3 000 de ori pariul plasat pe o linie de plată. Ce mai aștepți? Mai mult, simbolul Femeia Popice va declanșa runda bonus de rotiri gratuite. În această rundă poți primi între 10 și 40 de rotiri gratuite, dar și posibilitatea de a îți multiplica câștigurile de 2 sau 4 ori. Popicele sunt simboluri Expanding Wild și îți dublează câștigurile din jocul online ca la aparate, Bowled Over. În plus, jocul vine și cu o funcție bonus interactivă, care se declanșează cu simbolurile Bila de Popice. Câștigurile din funcția bonus sunt foarte profitabile.

Multe jocuri cu aparate care au ca tematică jocul de popice încearcă să creeze o experiență de joc unică. Joacă-te și tu Bob’s Bowling Bonanza și Bowled Over și câștigă!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016