Jocuri ca la aparate cu premii mari de la Pragmatic

Trebuie să fii familiarizat cu jocurile oferite de către dezvoltatorul Pragmatic Play, cunoscut în trecut sub numele de Topgame. Dacă nu le-ai încercat încă, este necesar să știi că titlurile de la compania de jocuri de aparate prezintă o variatate de teme și oferă diverse bonusuri.

Cele mai recente nume de jocuri 77777 online se bucură de o grafică și un fundal sonor excelent, precum și funcții bonus inovatoare față de versiunile vechi. Am ales în mod aleatoriu câteva jocuri din gama celor de la Pragmatic Play. Te poți bucura de aceste jocuri de aparate pe dispozitivele mobile, cât și desktop. Te așteaptă mult premii uriașe. Ca să poți afla mai multe detalii citește articolul!

Ancient Egypt – jocuri ca la aparate

Haide să facem o excursie în Egiptul Antic cu ajutorul jocului Ancient Egypt, care conține 5 tamburi și 10 linii de plată. Dacă ești curios să o întâlnești pe Cleopatra, Elizabeth Taylor și Anubis, atunci pregătește-te de o nouă aventură! Cu o grafică uimitoare și un fundal sonor de excepție, jocuri ca la noroc online beneficiază de caracteristica Bonus Game, care poate acorda un premiu egal cu miza. Îți poate oferi 10x pariul total sau 500x miza.

Dacă întâlnești gândacul, nu te speria, pentru că acesta acționează ca un simbol Wild și Scatter și declanșează caracteristica Rundei Bonus și poți obține 10 rotiri gratis. Cleopatra este simbolul care plătește cel mai bine și acordă până la 5,000x pariul.

Gold Rush

Alătură-te unei noi provocări, și ajută-l pe miner ca să găsească aurul! Acest slot face parte din categoria jocuri online cu aparate online cu 5 tamburi și 25 linii de plată. Acest joc conține o tematică minieră în care va trebui să găsești aurul. Amplasat pe un puț de mină, slotul oferă imagini clare și sunete pentru divertisment. O să vezi minerul cu barbă care stă în picioare, acesta fiind și cel mai valoros simbol.

Dynamite Wilds te poate ajuta să creezi combinații câștigătoare, în timp ce Scatter este reprezentat de un arbore. Acesta se poate găsi doar pe mijlocul celei de-a treia rolă și declanșează o caracteristică extrem de interesantă de runde gratuite.

Odată ce ai intrat în runda gratuită, vei beneficia de un alt simbol special reprezentat de nuggetul de aur. Ori de câte ori se adaugă la role, acesta umple termometrul care se află deasupra rolelor și te ajută să progresezi 4 nivele. La fiecare nivel, pe rolă se adaugă simboluri extra, care cresc până la 29 după ce ajungi la nivelul 4. Această versiune de jocuri ca la noroc de la Pragmatic Play este volatilă, cu o plată maximă de 125.000 de monede.

Journey to the West – jocuri de aparate

Jocul este conceput din romanul chinezesc cu același titlu din secolul al XVI-lea, Journey to the West, și este format din 5 tamburi cu 25 linii de plată. Acesta îți va prezenta cei patru eroi – Wukong, Xuanzang, Zhu și Sha. Simbolurile pentru acest jocuri ca la aparate online apar stivuite pe role și acordă plăți chiar și atunci când nimerești doar două simboluri.

Ce face atât de special acest joc este că el conține o rundă unică de rotiri gratuite și ai șansa să obții câștiguri de 5x pariul total. Journey to the West este prevăzut cu simboluri Wild, fiind și cel mai profitabil simbol și plățile tale o să fie multiplicate în runda de rotiri gratis. Plata maximă pe care o poți câștiga la jocuri 77777 este de 100.000 monede.

The Catfather Part II

Dacă ești fan al sloturilor create de către furnizorul Pragmatic Play, atunci o să ai parte de multe surprize! Îți mai aduci aminte de felinele din slotul The Catfather? Ei bine, le poți întâlni și la aceste jocuri ca la aparate online cu 30 linii de paltă. La fel ca predecesorul său, The Catfather Part II se poate mândri cu grafica care seamnănă foarte mult cu denesele animate. Fundalul sonor este de excepție. Caracteristica specială este Random Stacked Wilds pe care o poți nimeri atât în jocul de bază, cât și în runda bonus. Simbolurile Scatter sunt servietele de aur și îți oferă 10 rotiri gratuite și un multiplicator de 15x pariul total. Dacă ești norocos și nimerești 5 simboluri Wild o să-ți crească bugetul cu 5.000 de monede.

Hot Safari

Poți să ghicești cu ușurință că acest joc te va duce în savana africană. Hot Safari are un aspect standard de 5×3 cu 25 linii de plată, iar al șaselea tambur conține multiplicatori de până la 10x miza. Simbolul Wild este leul, iar dacă ai norocul să îl nimerești pe role o să se extindă pentru a acoperi tamburul din mijloc. Asta înseamnă că ai mai multe șanse de câștig!

Un alt simbol special apare pe tamburul șase și poartă numele de Super Wild, care declanșează runda Super Wild Bonus. Dacă nimerești 5 simboluri Wild pe rândul din mijloc și un multiplicator de 10x miza pe cel de-al șaselea tambur o să ajungi la valoarea maximă de plată, și anume 100.000x miza totală. Jocul conține și caracteristica de rotiri gratis în care se poate declanșa runda Super Wild Bonus.

Diamond Strike

Diamond Strike este un slot care va atrage toți fanii de jocuri ca la noroc cu fructe. Acesta are 5 role și 15 linii de câștig și este un joc volatil ce conține simboluri tradiționale, precum: șeptarul, clopoței, lămâi, pepene verde și prune. Ce face jocul să fie atât de special este că are Jackpot. De fapt, acesta are chiar 4 jackpot-uri care acordă premii cuprinse între 10x pariul și 1.000x miza.

Credeai că distracția s-a terminat? Încă nu! Acest joc are și caracteristica de extra Wild care te ajută să finalizezi mai multe combinații câștigătoare. În plus, rotirile gratuite pot fi repetate pe o perioadă nelimitată și poți nimeri Jackpot-ul în timpul acestei runde. Se pare că jocul acesta merită să fie încercat!

Bucură-te de jocurile tale preferate și în varianta gratuită, fără să depui vreun ban! Profită chiar astăzi de un bonus fără depunere de la Admiral în valoare de 200 Ron + 75 de Rotiri Gratis! Nu rata această ofertă exclusivă pentru jocuri ca la aparate de noroc gratis!