18+

Jocuri k la aparate cu RTP mare de la Playtech

Playtech este unul dintre veteranii din industria de aparate online. Aceștia au o colecție extinsă de jocuri k la aparate de noroc ca să satisfacă nevoile tuturor clienților. Acest dezvoltator este foarte bine cunoscut pentru game-urile cu jackpot progresiv și originale.

În acest articol o să-ți prezint jocurile de la Playtech care au cel mai înalt RTP. La ce se referă RTP-ul? Acesta se poate defini ca fiind procentajul de plată, adică cât este dispus un joc să îți ofere un câștig.

Când vine vorba să recomanzi un joc, pui mai mult accent pe caracteristicile bonus sau aspectul vizual. Dar această listă de jocuri k la aparate cu RTP ridicat, poate că nu au cele mai bune caracteristici sau grafică uimitoare, dar îți oferă mai multe șanse de câștig față de alte aparate.

Toate jocurile pe care am să ți le prezint au peste 95% rata de câștig. Ceea ce este o veste bună. Dacă te-am făcut curios, citește mai departe acest articol și vezi ce jocuri k la aparate poți încerca ca să obții un câștig uriaș! Acum fii atent că începe numărătoarea de jocuri cu RTP ridicat!

Jocuri k la aparate Goblin’s Cave – 99%

Acest joc este un slot clasic cu tema fanteziei, care folosește schema cu 3 role și 3 linii de câștig. O să vezi un goblin care stă în partea stângă a rolei și se rotește până când  reușești să aduni simbolurile care pot forma o combinație câștigătoare.

Acesta este unul dintre jocurile de la Playtech care conțin caracteristica Hold. Această funcție îți va permite să îngheți bobinele care conțin cele mai profitabile simboluri. Odată ce ai utilizat butonul de așteptare, toate pozițiile de pe bobină vor fi ajustate cu alte simboluri, iar restul de role se vor învârti din nou pentru a determina rezultatul rundei.

Rolele conțin tot felul de bogății, precum: monede de aur, inele, ceainice și coroane. Simbolul principal pentru acest joc de aparate online este Ruby Wild care te va premia cu 150 de monede. Acest lucru se va întâmpla dacă vei reuși să nimerești 5 simboluri.

Jocul are și o rundă bonus în care poți câștiga un premiu în bani. Această rundă va fi activată dacă nimerești 3 simboluri cu lampa pe o linie de plată activă. Așadar, bucură-te de jocuri de aparate online gratis care îți oferă premii mari și un procentaj de plată de 99%.

Aparate online Oceans Princess – 99%

Acest game face parte din categoria de jocuri k la aparate clasice. Dar este și un joc cu twist. Oceans Princess se bucură de un RTP foarte ridicat. Procentajul de plată este de 99%. Formatul jocului este de 3×5 și conține 5 linii de plată. Ca și tematică, jocul s-a bazat pe viața subacvatică.

Simbolurile cele mai întâlnite sunt:  stele de mare, țestoase, călugărițe, crabi și alte elemente care au legătură cu tema. Premiul cel mare de 1000 de monede și ți se va acorda dacă nimerești simbolurile coroanei. Și ține minte că îl poți câștiga numai dacă joci pariul maxbet!

Această versiune de joc utilizează caracteristica de Hold. După cum am explicat anterior îți permite să păstrezi simbolurile valoaroase și restul de role continuă să se învârtă până când se va forma o combinație câștigătoare. Bucură-te de cele mai bune premii la aparate online! Cu toate acestea, jocul merită să fie încercat pentru că îți oferă foarte multe premii!

Ugga Bugga – 99%

Acesta titlu poate părea ciudat, dar este o expresie folosită în Africa. Sigur ai auzit și tu de ugga bugga de la desene animate. Cei de la Playtech s-au gândit să folosească expresia ugga bugga și la jocuri k la aparate online. Un titlu amuzant, dar acest joc conține și caracteristici speciale.

Ai două seturi cu 3 tamburi și 10 linii de plată. La fel ca și jocurile precedente, Ugga Bugga dispune de caracteristica Hold. Simbolul cel mai valoros de pe role este masca Wild. Primești 1000 de monede la pariul maxim. Simbolurile pe care o să le vezi în acest slot sunt: case, măști, cocktail-uri cu nucă de cocos și mâncăruri.

Halloween Fortune – 97%

După toate jocurile menționate mai sus, care conțin 3 role, a venit momentul să prezentăm un joc care are 5 role și 20 linii de plată. Acesta a fost creat pentru tine ca să te distreze în timpul sezonului de Halloween. Halloween Fortune are 3 vrăjitoare, dar și alte simboluri precum: pisica neagră, poțiune magică și corb.

Acesta are un design impecabil și are multe funcții speciale care o să facă jocul și mai lung. Simbolul Wild pentru acest joc este Pumpkin (dovleac) care te va ajuta să formezi combinații câștigătoare. Este pictograma de top care îți acordă 10.000 de monede. Ca să obții acest premiu trebuie să nimerești 5 dovleci.

Bonusul special Witches Brew se va activa în momentul în care simbolurile de cazane vor face parte dintr-o combinație câștigătoare. Acestea îți pot da până la 20 de rotiri gratuite și multiplicatori de 10x miza. Alege otrava și vrăjitoarea pentru a descoperi numărul de runde gratuite și o valoare de multiplicare care se va aplica tuturor câștigurilor. Simbolul Scatter va recompensa cu câștiguri până la 50x pariul.

Te mai poți bucura și de caracteristica Gamble. Dacă te simți norocos astăzi, apasă pe gamble și ai ocazia de a-ți dubla pariul. Tot ce trebuie să faci este să nimerești culoarea corectă  – roșu sau negru.

A night out – 97%

Și ultimul joc din lista cu RTP ridicat este A night out! Ce zici de un night out cu băutură, muzică și puțină distracție? Ei bine, acest gameplay de la Playtech  cu un layout de 5×3 și 20 linii de plată o să-ți ofere o noapte de neuitat și plină de câștiguri.

Tot ce trebuie să faci este să te alături celor 3 domnișoare într-o discotecă și să te bucuri de câteva cocktail-uri pentru a intra în atmosfera de dans. Poți obține până la 200.000 de monede.

Beer Wild va completa combinațiile câștigătoare, iar Scatter va plăti premii instant până la 50x miza. Simbolurile Barman Bonus de pe rolele 1 și 5 vor declanșa runda bonus care va acorda până la 20 de rotiri gratis și multiplicatori de până la 10 x pariul.

Încearcă aceste jocuri de online care își oferă multe premii în bani! Nu rata această ocazie! Bucură-te de toate premiile oferite pentru jocuri ca la aparate 2! Nu rata oferta de 50 ron fără depunere de la Maxbet!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016