Cele mai interesante jocuri la aparate cu și despre animale

Dacă îți plac animalele – în special câinii – atunci o să ai parte de o surpriză plăcută cu jocuri la aparate. Sunt foarte multe jocuri la aparate care au o tematică anume, bine dezvoltată în cadrul jocului ca la aparate și care oferă o serie de bonusuri atractive. În plus, să nu mai zicem de acele simboluri speciale la jocuri ca la aparate! Dintre animale, câinii sunt considerați cei mai buni prieteni ai omului. Așa că de ce să fie și la jocuri la aparate? Poate o să îți aducă unele dintre cele mai mari câștiguri din viața ta. De aceea, companiile de jocuri de noroc au venit cu tot felul de idei noi pentru a își impresiona jucătorii. Printre aceste idei se numără și jocurile ca la aparate care au ca tematică aceste simpatice animale de companie – câinii. Joacă-te acum pe Joc Aparat și descoperă care este preferatul tău.

Hot Dog

În acest joc ca la aparate o să explorezi prietenia dintre doi câini, prietenie ce va duce, în final, la o poveste romantică. Nu sună frumos pentru jocuri la aparate? Hot Dog este un câine simpatic și deștept. În jocul ca la aparate funcționează pe post de simbol Wild și îți va dubla câștigurile. Chihuahua este un admirator al lui Hot Dog. Acesta nu își poate ascunde iubirea și afecțiunea pentru Hot Dog. În jocuri la aparate, simbolul Chihuahua acționează pe post de simbol Scatter. Alte simboluri din jocuri la aparate sunt Os, Zgardă, Patul unui câine sau Pieptene, care sunt în totalitate bazate pe jocuri despre câini. Jocul ca la aparate Hot Dog are și o rundă bonus de rotiri gratuite, plus o rundă bonus Gamble. Cu aceste runde bonus îți poți dubla câștigurile la aparate.

Dog Casher

Dog Casher este unul dintre puținele jocuri la aparate 3D, creat de compania de jocuri online Rival Gaming. Jocul ca la aparate include un audio de excepție, plus una dintre cele mai bune grafici de joc. Totuși, acest joc ca la aparate prezintă o poveste destul de emoțională. Jocul ca la aparate se concentrează în jurul lui Cheri, un câine care trăiește o viață luxoasă, dar nu are niciun prieten. Cheri decide să plece de acasă și să se joace cu câinii de pe stradă, însă este prinsă de hingheri și dusă la adăpost. De aceea, rolele din acest joc ca la aparate au simboluri inspirate din lumea canină. Dacă reușești să activezi runda bonus de rotiri gratuite, atunci o să o eliberezi pe Cheri și pe restul câinilor din adăpost. În acest caz, decorul se schimbă, iar jocul ca la aparate va avea loc în casa lui Cheri. Pe lângă bucuria pe care i-o vei aduce lui Cheri, îți vei umple și tu buzunarele cu bani.

Canine Capers

Canine Capers este unul dintre cele mai vechi jocuri la aparate din mediul online care are ca tematică lumea canină. Jocul ca la aparate a fost creat de compania de jocuri online Micrograming și a avut un succes răsunător. Rolele din acest joc ca la aparate sunt situate în Central Park din New York, alături de zgârie nori pe fundal. Printre simbolurile pe care le poți găsi în jocuri la aparate se numără Food Belt, Neck Belt, Dog House, plus alte simboluri captivante, inspirate din lumea câinilor. Mai mult, o să ai o surpriză plăcută cu cărțile de joc desenate sub formă de lăbuța unui câine. În jocul ca la aparate Canine Capers o să descoperi o prietenie frumoasă între Fi-Fi și Butch – Butch acționează pe post de simbol Wild, iar Fi-Fi pe psot de simbol Scatter. Ambele îți vor oferi câștiguri super mari! Gata de joc?