Kong: the 8th wonder of the world

Iată un joc de care nu o să te plictisești prea curând. Pentru acei jucători care sunt încă la început în industrie, dar vor în același timp să joace sloturi ceva mai complexe, Kong este printre acele jocuri aparate online care poate să mențină interesul un timp îndelungat. Bonsuri și funcții surpriză, nu e de ajuns un singur joc ca să poți să descoperi tot ce are de oferit Kong slot.

Ai posibilitatea să îl testezi în varianta gratuită și să te convingi singur că poți să faci bani online fără efort la King Kong joc.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Povestea din spatele jocului

Kong online urmărește în mare măsură povestea cunoscută de cei care au văzut măcar o dată unul din filmele cu King Kong, sau au văzut întâmplător bine-cunoscuta imagine cu gorila pe una din marile clădiri din New York. Ceea ce face din slot ceva cu totul deosebit este faptul că ai două versiuni ale jocului în același slot online. La capitolul jocuri cu gorile, Kong  surprinde jucătorul prin creativitate și diversitate. Înainte să începi jocul, iată ce trebuie să știi ca să profiți la maxim de toate opțiunile slotului.

StructuraSimboluriFuncții specialeJungle ModeBig City Mode
 Kong se încadrează în categoria acelor jocuri aparate online cu multe linii de plată, având 5 role și 20 de linii de pe urma cărora poți să profiți.

Simbolurile standard la Kong slot sunt 10, K, J, Q și A, adică simboluri de cărți de joc. Pe lângă acestea, personajele principale ale filmului din 2005 apar ca simboluri speciale, alături de cele wild și scatter. Vei recunoaște cu siguranță actorii din film care apar pe rolele de slot. Simbolul scatter este logo-ul Kong, iar simbolul norocos wild este chiar King Kong.

Unicitatea slotului este dată de cele două moduri care alternează în funcție de câștigurile jucătorului. Practic, Kong slot poate fi catalogat ca două jocuri aparate online într-unul singur. Explicația e simplă: dacă jucătorul obține 3 sau mai multe simboluri scatter, atunci jocul trece de la Jungle Mode la Big City Mode, adică de la insula exotică tipică pentru jocuri cu gorile la orașul în care a fost adus Kong.

În interiorul acestei versiuni a jocului ai parte de numeroase runde bonus. Prima funcție bonus care îți aduce rotiri gratuite este Wild Jungle Respins, activată după ce aduni 3 sau mai multe simboluri wild.

Trei sau mai multe simboluri scatter o să activeze bonusul Skull Island, care va transporta jucătorul într-un loc din care poate vedea toată insula. Pe ecran vor apărea mai multe puncte din care jucătorul poate alege. Poți continua să alegi ce puncte să întorci până când vei descoperi 3 simboluri identice și, odată cu ele, un super premiu în bani. Mai mult decât atât, dacă ai norocul să descoperi simbolul Wild King Kong, atunci primești direct marele jackpot.

După primul câștig cu simboluri scatter, jucătorul ajunge în Big City Mode. Aici e întâmpinat de un peisaj urban al marii metropole New York din 1930, așa cum apare și în film. Funcțiile bonus de aici sunt puțin diferite, în sensul în care 3 sau mai multe simboluri wild îți aduc the City Tower Bonus, un joc amuzant în care King Kong este urmărit de avioane militare până pe vârful celei mai înalte clădiri din oraș. Jucătorul trebuie să distrugă fiecare avion pentru a câștiga marea sumă de bani.

Slotul trece de la un peisaj la altul în funcție de câștiguri sau pierderi, deci te poți întoarce oricând în junglă sau în metropolă.

Învață totul despre aparate online

Trucuri și strategii pentru jocuri aparate online

Jocuri cu gorile sau alte sloturi inspirate din filme ori cărți, cert e că există trucuri pe care poți să le urmezi pentru a-ți asigura un parcurs fără pierderi. Cel mai important e să citești cu atenție specificațiile jocului de pe site-ul pe care alegi să joci cu bani. În afară de asta, iată câteva sfaturi adunate de la cei cu ceva mai multă experiență în domeniu.

Urmărește mizeleExersează înainte în mod gratuit
Cu atâtea bonusuri care te așteaptă pe parcurs, e păcat să părăsești jocul prea devreme. Așadar, fii constant în mize și nu te arunca la miza maximă până nu ești sigur că îți permit resursele acumulate. E mai bine să fii prudent, iar la Kong online cu atât mai mult când ai surprize neașteptate la tot pasul. Rundele bonus s-ar putea să fie suficiente pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus.

Nu e modalitatea mai bună de a-ți asigura reușita decât jucând. Pe măsură ce joci și începi să cunoști modul în care funcționează slotul, știi exact ce modalități de pariere funcționează. Jucând gratuit, ești lipsit de griji și te poți concentra strict pe felul în care e jocul construit. Nu va dura mult până vei începe să intuiești momentul când vor apărea simbolurile norocoase.

Pro

  • Kong: The 8th Wonder Of The World este tipul de slot la care te întorci mereu, pentru că rămâi cu impresia că mai sunt multe de descoperit.
  • 2 alternative într-un singur joc și runde bonus pentru fiecare din ele.
  • Posibilitatea de a paria minimul de 0.01 pentru început și de a urca treptat până la 300$. Toate tipurile de jucători se vor simți comfortabil cu acest joc.

Contra

  • Slotul s-ar putea dovedi destul de provocator pentru jucători, mai ales dacă aceștia nu au suficientă experiență cu multe linii de plată și atâtea funcții adiționale.

Alternative

Cu atâtea jocuri aparate online la dispoziție, poți să explorezi dincolo de jocuri cu gorile. Depinde de tine ce tematici te atrag cel mai mult și dacă ești pregătit pentru jocuri aparate online cu multe linii de plată și runde bonus. Kong online este doar unul din sloturile care au primit recenzii pozitive pentru structura lui captivantă. Alături de el și-a revendicat locul în top și Starburst, sau jocurile clasice cu multe linii cum sunt 40 Super Hot sau Flaming Hot. Încearcă cât mai multe și vezi ce ți se potrivește, fără să cheltui bani! Capătă experiență cu jocuri gratis cunoscute în toată Europa.