18+

Noile jocuri de aparate cu 77777

Tocmai când credeai că ai epuizat toate variantele de jocuri la aparate cu 77777 sau alte simboluri câștigătoare, noi îți aducem noutățile din domeniul jocurilor de noroc. Nici nouă nu ne place să jucăm la nesfârșit aceleași sloturi, mai ales că la un moment dat îți dai seama de potențialul jocului și ajungi să joci mereu aceleași câteva jocuri. Tocmai de aceea e bine să ai de unde alege și câte ceva nou de testat în fiecare săptămână. Lucrăm cu cele mai bune cazinouri, iar jocurile de aparate cu 77777 care ajung la voi sunt create cu tehnologii performante și design atrăgător de companii cunoscute. Iată ce îți sugerăm să încerci cât de curând.

Avalon

Tematica medievală face din Avalon unul din cele mai interesante jocuri cu aparate produse de Microgaming. Slotul este format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Simbolul Wild sau Avalon substituie toate celelelate simboluri pentru a crea combinații câștigătoare, singura excepție fiind Simbolul Scatter sau Lady of The Lake. Funcția Gamble a slotului online este activată la fiecare câștig. Dacă jucătorul ghicește corect culoarea cărții, câștigurile se dublează, iar dacă jucătorul ghicește corect simbolul cărții, câștigurile se înmulțesc de 4 ori. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate. Este plătit un singur premiu pentru fiecare linie de plată.

Dragon Dance

Alt joc cu aparate produs de Microgaming și care s-a bucurat de un succes răsunător încă de când a apărut este Dragon Dance. Dragon Dance este unul dintre cele mai bune sloturi casino și îți oferă câștiguri formidabile! Simbolul Scatter sau Firecracker completează o combinație câștigătoare Scatter atunci când 2 sau mai multe Simboluri Scatter apar pe role. 3 sau mai multe Simboluri Scatter care apar oriunde pe role declanșează Runda Bonus de Rotiri Gratuite. Jucătorul câștigă astfel 15 Free Spins. Toate câștigurile sunt triplate în runda de Rotiri Gratuite. Funcția de Respin oferă posibilitatea rotirii unei singure role, în timp ce restul rolelor sunt înghețate. Funcția nu este activă în timpul Rundei Bonus.

Da Vinci Diamonds Dual Play

Cine a auzit la jocuri cu aparate 77777 din cazinourile reale de Da Vinci Diamonds o să aibă o surpriză plăcută cu noul joc care păstrează tematica celui clasic, dar vine cu mai multe linii de plată și o mulțime de alte surprize. 3 simboluri Bonus pe o linie de plată declanșează Bonusul cu 6 rotiri gratuite inițiale și 20 de linii de plată suplimentare. Astfel, fiecare Free Spin vine cu 60 de moduri de a câștiga. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Este plătit un singur premiu pe fiecare linie de plată și se plătesc câștigurile cele mai mari.

Poți încerca toate jocurile de aparate cu 77777 menționate anterior și multe altele pe site-ul nostru. Dacă dorești să începi cu variantele lor gratis, până prinzi curaj, ești liber să alegi această opțiune. Joacă așa cum vrei chiar acum!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016