RTP ridicat pentru jocuri777 de la Yggdrasil

Ce vom face astăzi? Ne-am gândit că ar fi bine să purtăm o discuție despre câștiguri suplimentare, care îți vor umple buzunarele. Știi cum este și tu, dacă ai mai mulți bani ești mai puternic. Oricine vrea să-și arate puterea, dar după ce contul este în creștere o să zâmbești de fericire. Ziua ta norocoasă începe chiar de astăzi!

Am făcut o selecție de jocuri777 online cu o rată de câștig impresionantă. Am ales pentru tine cele mai bune și interesante jocuri777 de care te poți bucura. De ce iubim atât de mult compania Yggdrasil? Pentru că oferă foarte multe aparate online care arată incredibil și care plătesc bine. De aceea apreciem foarte mult dezvoltatorul Yggdrasil. Evident, că sunt și alți competitori, dar astăzi am zis să discutăm mai mult despre Yggdrasil.

O să fii introdus în universul creativ al acestui dezvoltator și acum trecem mai departe și explorăm mai mult partea de RTP. Datorită bonusurilor de care poți beneficia, sloturile Yggdrasil sunt foarte distractive și îți aduc multe satisfacții. Ce fel de satisfacții? Vizuale, dar îți oferă și bani grămadă!

Dacă ai avut vreodată curiozitatea să arunci o privire asupra jocurilor de aparate online lansate de compania de sloturi din Malta, iată lista titlurilor cu cel mai mare RTP. Hai să vedem ce joculețe îți vor oferi o explozie de câștiguri!

Jokerzier ca la aparate online

Acesta este un slot cu fructe creat de către dezvoltatorul Yggdrasil și are un RTP foarte mare, de 98%. Jocul este format din 5 tamburi și 10 linii de plată, acesta plătind în ambele sensuri și îți poate oferi un premiu cel mare de 6.000 de monede. Protagonistul jocului este Joker-ul care îți acordă un premiu Mystery Win în valoare de 6.000 de monede. După fiecare victorie, modul Jokerizer este activat și poți alege să-ți retragi câștigul sau să-l continui. Dacă optezi să continui, o să ai nevoie de două simboluri cu Joker ca să nimerești runda Mystery Win care îți poate oferi între 20 și 6.000 de monede.

Hai că m-au luat căldurile! Câte premii incredibile! Nu mi-ar sta nici mie rău cu 6.000 de lei în buzunar, dar ție? Bineînțeles, că nu!

Când vine vorba de imagini și sunet, Yggdrasil este cunoscut pentru jocurile spectaculoase, de aceea, vei observa animații și efecte vizuale de înaltă calitate. Efectele sonore sunt atrăgătoare și te vor transpune imediat în tema poveștii!

Dacă îți e dor de jocurile pe care le iubeai dintr-un cazinou fizic, acesta este perfect pentru tine pentru că vei observa simbolurile clasice, precum: lămâi, cireșe, stele, șeptarul norocos și clopoțelul! Nu acela care suna de intrare că începea ora de matematică sau română. Ci unul norocos!  Deși nu oferă rotiri gratis, runde bonus acesta îți poate oferi o experiență de joc ca la cazinou și mai multe șanse de câștig. Uită-te după Joker și poate câștigi premiul de top! Dacă tot am vorbit de jokeri pe site-ul nostru găsești oferte speciale care te vor face și mai bogat!

Holmes and The Stole Stones

Acesta este singurul slot din această listă care îți oferă un jackpot progresiv și cu un RTP de 96,8%. Joculețul este inspirat de cel mai faimos detectiv din lume, iar structura jocului este de 5 role și 20 linii de plată. Când vine vorba de caracteristici bonus, slotul oferă caracteristica de runde bonus și Free Spins. Acestea te vor ajuta să ajungi mai aproape de jackpot.

Ajută-l pe Sherlock Holmes să găsească bucăți de diamante furate și poți nimeri unul dintre cele 5 jackpot-uri progresive. Cel mai mare premiu pe care îl poți avea în contul tău este de 80.000 de monede.

Acest joculeț a fost lansat în 2015, cu o grafică interesantă și care îți va oferi o experiență captivantă de joc. O să fii mereu în căutarea de diamante furate și vei intra în pielea personajului.

Jocuri777 online – Fruitoids

Fruitoids este primul joc alimentat de Yggdrasil lansat în anul 2014. Pentru că a ajuns un slot foarte popular, în 2018 a fost reasamblat și acum s-a îmbunătățit grafica și sunetul. Este foarmat din 5 role și 25 de linii de plată și o grămadă de fructe care nu stau locului pentru că vor să formeze combinații câștigătoare.

Dacă umplii 2 tamburi cu simbolurile corespunzătoare unui câștig îți poate oferi un multiplicator de 2x miza și poate crește până la 5x pariul, depinde doar de simbolurile care formează o combinație câștigătoare.

Frutoids se poate mândri cu grafice și sunete interesante, caracteristici bonus, și o plată maximă de 62.500 de monede și un RTP de 96,7%. Explozia fructelor te poate face mai bogat cu 62.500 de monede într-o secundă. O rotire, un singur câștig!

Reef Run

De asemenea, Reef Run este unul dintre primele sloturi video lansate de Yggdrasil și se bucură de un RTP de 96,4%. Tema jocului? Este cea subacvatică! Joculețul a fost lansat în 2014 și te va duce chiar în fundul oceanului ca să întâlnești cele mai neobișnuite creaturi. Structura jocului este formată din 5 role și 20 de linii de paltă. Pe role o să întâlnești pești puffer, crabi, homari, caracatițe, melci de mare și căluți de mare.

Cea mai mare atracție a acestui slot video este caracteristica de Free Spins care este declanșată de 3 sau mai multe simboluri Scatter. Îți oferă până la 60 de rotiri gratis în timpul căreia poți să obții un multiplcator care poate crește până la 20x pariul. Multiplicatorul va crește de fiecare dată când simbolul pe care l-ai selectat face parte dintr-o combinație câștigătoare.

Hai și tu în adâncul oceanului și câștigă premii incredibile!

Rainbow Ryan

Acesta este un slot cu tematică irlandeză. Este format din 6 tamburi, 4 rânduri și îți oferă 4.096 moduri de câștig și se laudă că are un RTP de 96,3%. Pe parcursul jocului o să întâlnești spiridușul care interpretează la chitară și dacă îți place muzica rock te vei bucura de o atmosferă electrizantă. Dacă vine vorba de vizual, nici nu mai trebuie să spunem nimic, pentru că oricum arată incredibil din punct de vedere grafic. Simbolurile care o să-ți sară în ochi sunt: monedele de aur, cizmele, microfonul, o halbă de bere și un costum de joc, dar și inimi, diamante și dama de pică.

Plata maximă pe care o oferă Rainbow Ryan este de 510.000 de monede. Caută spiridușul și câștigă premii incredibile!

Deja astăzi am rămas și eu uimit câte pot oferi aceste 5 sloturi produse de Yggdrasil. Rtp-uri uriașe și premii cât vezi cu ochii! Dacă ești interesat să vezi dacă există Book of Ra 3, atunci citește articolul nostru despre acest subiect!