Prinde răufăcătorul și premiile cu runde gratuite din Jack Hammer

Deja nu mai vorbim de simple jocuri cu aparate online, a căror grafică respectă același model învechit din cazinourile fizice. Aparatele au început să se diferențieze considerabil între ele, iar fiecare producător încearcă să vină cu ceva nou la fiecare slot pe care îl creează. Elemente unice, interfață interactivă și simboluri inedite, cam așa s-ar traduce schimbarea prin care au trecut jocurile ca la aparate. Jack Hammer este un exemplu excelent în acest sens, tocmai pentru că nu respectă nicio regulă și nu arată deloc ca un joc aparat clasic. Singurul lucru care a rămas neschimbat este potențialul de a câștiga sume consistente de bani, iar noi vă împărtășim toate trucurile de care aveți nevoie.

Joacă gratuit Jack Hammer slot, exclusiv pe Joc Aparat! Fă-ți propria strategie de joc și continuă să îți mărești profiturile la jocuri cu bani reali.

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Structura jocului Jack Hammer

Dacă sunteți familiarizați cu aparatele produse de NetEnt, atunci nu o să vă surprindă calitatea acestui nou joc aparat. Programatorii nu au renunțat la stilul ingenios de a construi jocuri, care i-a făcut atât de cunoscuți, și continuă să mizeze pe faptul că jocurile lor trebuie să fie mai mult decât surse de venit. Divertismentul are un rol foarte important, astfel că povestea din spatele jocului e întotdeauna în prim plan. De data asta avem de-a face cu un doctor malefic și super-eroul Jack Hammer care încearcă să îl oprească din a mai comite crime oribile în metropolă. Formatul amintește de cel al benzilor desenate, cu schițe ale personajele principale și ale locațiilor unde atacă Dr Wuten.

Linii de plată și mizeFuncția Sticky WinsRotiri gratuite

Înainte de a începe jocul trebuie să îți alegi o miză. Jocul are 25 de linii de plată fixe, iar miza cu care vei juca pe fiecare linie poate fi selectată din butonul Nivel. De asemenea, valoarea monedei de joc poate fi schimbată pe parcurs, în intervalul 0.01 și 1. În cazul în care vrei să joci cu miza maximă pe toate liniile de plată, trebuie doar să apeși butonul Max Bet și astfel vei avea 5 monede cu valoarea selectată pe toate cele 25 de linii. Pentru ca rolele să se învârtă fără să acționezi tu, selectează Autoplay și urmărește simbolurile importante.

Cel mai mare avantaj pe care îl ai la Jack Hammer NetEnt este dat de funcția Sticky Wins. Practic, de fiecare dată când obții 3 simboluri asemănătoare pe liniile de plată, acestea rămân fixate și rolele continuă să se învârtă. Dacă ai norocul ca următoarea rotire să îți aducă încă un simbol identic, el va rămâne pe loc alături de celelalte și funcția continuă până când nu mai ai alte simboluri asemănătoare. Este destul de rar să întâlnești jocuri cu aparate care să îți aducă funcții speciale atât de des, însă asta face din Jack Hammer o alegere de top în rândul jucătorilor.

Asemănător altor jocuri cu aparate de la NetEnt, slotul  Jack Hammer vine și cu o funcție adițională care te recompensează cu rotiri gratuite. Fii atent la simbolurile Free Spins, pentru că odată cu ele apar și multiplicatori ai mizei de joc.

Află mai multe despre tipurile de bonus la jocuri cu aparate

Trucuri pentru jocuri cu aparate speciale

Ne-am bucura să descoperim strategia perfectă de joc, cea care ne va asigura succes indiferent de slotul pe care îl alegem. În realitate însă trebuie să ne adaptăm în funcție de atributele specifice ale fiecărui joc aparat. Nu e neapărat un lucru rău, din moment ce asta face ca jocurile ca la aparate online să fie atât de antrenante. Nu e suficient să apeși butonul Spin și să speri că norocul îți va surâde la un moment dat. Programatorii se străduiesc să facă jocurile din ce în ce mai provocatoare, pentru ca jucătorii să fie stimulați să găsească combinații care vor funcționa. Te vom lăsa pe tine să descoperi strategia ideală pentru Jack Hammer, însă îți lăsăm niște mici sfaturi care să te îndrume spre calea cea bună:

Joacă gratuitMax Bet la momentul oportun

Chiar dacă primul impuls te va îndemna să îți pui la încercare norocul și îndemânarea direct la jocuri cu bani reali, înainte de toate ar fi bine să testezi jocul în varianta demo gratuită. Cum altfel să experimentezi tot ce are jocul Jack Hammer de oferit și să îți dai seama dacă merită sau nu să investești timp și bani îl el? Pe lângă asta, poți lucra la strategia care să îți asigure minim de pierderi și probabilitate mare de câștiga la jocul cu bani.  Încearcă diferite metode de pariere și alternează mizele ca să îți dai seama ce strategie te ajută să te menții în joc și să ajungi la rundele profitabile. Funcțiile speciale îți asigură un plus de câștig, dar ție îți revine datoria de a alege mizele și valoarea monedei de joc.

Multiplicatorii care se activează în funcție de combinațiile de pe liniile de plată sunt în strânsă legătură cu miza pe care o alegi pentru fiecare linie. Nu e o regulă universal falabilă faptul că utilizarea unor sume mari de bani îți aduce profit mai mare la jocuri cu aparate. În schimb, un pariu de tip max bet se va dovedi extrem de profitabil în momentul în care se activează funcțiile speciale. Nu ai cum să anticipezi momentul exact când se va întâmpla acest lucru, însă poți la fel de bine să selectezi butonul max bet în câteva puncte cheie prestabilite de tine. Fie la începutul jocului, când depozitul este încă suficient de mare, fie după o rundă câștigătoare din Jack Hammer. Tu decizi.

Pro

  • funcție Sticky care se activează la fiecare 3 simboluri identice de pe role
  • rotiri gratuite
  • multiplicatori

Contra

  • linii de plată fixe

Alternative

Jack Hammer este doar unul din jocurile ingenioase ale celor de la NetEnt. Dacă ești curios să descoperi toate tematicile și premiile diferite pe care le poți avea la jocuri cu aparate, atunci e momentul să parcurgi selecția noastră din pagina Sloturi Gratis. Încearcă cât mai multe și decide-te care din ele îți aduce cele mai multe avantaje.

Articolele din seria :