Descoperă secretele din Temple of Secrets

Temple of Secrets este un joc creat de către cei de la Novomatic. Este un aparat online standard cu 5 role și 50 de linii de câștig. Poți să te aventurezi, cu acest joc aparat, într-o junglă americană, în căutarea bogățiilor. Există o caracteristică bonus pentru acest aparat online în care poți începe cu 10 rotiri gratuite și ai câte un multiplicator 2x miza. În aceste runde de rotiri gratuite poți ajunge până la 90 de rotiri gratis, iar multiplicatorul poate ajunge până la 10x bet-ul.

Ofertele noastre sunt limitate! Așa că profită chiar acum de 200 ron bonus fără depunere! Asta înseamnă că dacă te înregistrezi și îți validezi contul, primești în cont 200 de ron fără să depui niciun ban! Minunat! Primești bani fără să depui!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Caracteristici Temple secrets

Probabil te gândești ce fel de joc ar fi Temple secrets! Este clar un aparat online, dar cu o tematică inspirata din Indiana Jones. Și aici, chiar nu există nicio îndoială! Fii un aventurier ca și Indiana Jones! Găsește, împreună cu acesta, cele mai ascunse secrete din templu.

Este o temă folosită, dar are mai multe fațete față de alte jocuri cu Indiana Jones. Temple of secrets este un joc aparat foarte atrăgător, însă nu uimitor, în care este prezentă atmosfera din junglă. Dacă ți-ai propus, măcar o dată în viață, cum este sa te joci un joc de aparate din meidul online, acum ai ocazia!

Jocul se desfășoară pe o schema de 5×4. Fundalul acstui joc aparat este templul de piatră ornamentat. Un joc relaxant și plăcut cu o tematică extrasă, chiar din jungla americană. Poți doar să te relaxezi, jucând temple of secrets slot! Distrează-te cu jocul temple secrets! O mulțime de premii te așteaptă!

Învată să joci profesionist și gratis

Structura temple of secrets

Cum se joacă temple secretsSimboluri temple of secrets slotDesign Temple of secrets slotSfaturi joc aparat
În partea dreaptă de sus a ecranului, există comenzi pentru schimbarea efectelor sonore și de muzică, pornirea sau oprirea jocului, și funcția de zoom al acestui joc aparat. De asemenea, este prezent un buton de ajutor dacă ai nevoie de informații suplimentare.

În partea de jos a ecranului, sunt prezente niște controale familiare create de către Novomatic. În partea stângă este un buton verde de redare automată care este însoțit de un buton albastru de plată. În plus, o să găsești comenzile pentru numărul de linii de plată active, care pot fi setate de la 1-50. Ca să reglezi liniile de plată trebuie să folosești butoanele plus și minus. În momentul acela, o să auzi un sunet de glonț ca-n desenele animate.

Aceleași efecte sonore sunt adoptate, atunci când ajustezi suma pariată pe linie. Aceasta poate varia de la 1 la 200. După ce ai setat pariul și numărul de linii de plată active pentru jocul temple secrets, relaxează-te și pornește jocul. Să sperăm că norocul este de partea ta!

Simbolurile care plătesc cel mai puțin pentru temple of secrets sunt 9, 10, J sau Q. Simbolurile care plătesc mai bine sunt K și As-ul, cu 40 și respectiv, 80 de monede. Dacă nimerești 5 simboluri de K primești 100 de monede, iar pentru 5 simboluri As suma câștigată ajunge până la 200 de monede.

În joc, mai sunt și simbolurile cu maimuța și leopardul. Pentru fiecare 5 simboluri nimerite, primești 400 de monede.  Simbolul Wild al acestui joc aparat este Indy exploratorul și îți poate aduce o sumă fabuloasă de 1000 de monede. Asta în cazul în care nimerești 5 simboluri cu acesta. Simbolul Wild înlocuiește orice alt simbol, în afară de Scatter.

Simbolul Scatter este ca o mină de aur și te rogi să-ți apară pe role. Simbolul scatter este redat de către o hartă de comori din aur. Acesta pentru fiecare câștig de pe role aplică câte un multiplicator. Pentru 3 Scatters primești un multiplicator, dar acesta poate crește rapid la 10 multiplicatori pentru 4 scatters și 100 pentru 5 scatters.

Pentru a scoate premiul cel mare din temple of secrets, trebuie să îți apară pe role 5 simboluri cu Indy. Dacă se va întâmpla acest lucru o să poți pleca cu jackpot-ul. Dacă ai mai și jucat cu pariul maxim și cu o valoare multiplicatoare de 10, poți solicita suma de jackpot maximă. După cum ți-a afirmat, te așteaptă o mulțime de premii la acest joc! Acum să vedem ce noroc ai!

Acest aparat online este un joc de aparat tipic de la Novomatic. Design-ul este de nivel mediu. Imaginile nu sunt detaliate în mod special, iar coloana sonoră oferă sunete de tip ZX Spectrum. Nu este un joc spectaculos din punct de vedere al desing-ului, dar poți observa cu ușurință simbolurile.

Dar nu este un aparat online pe care să nu îl poți juca, din cauza rezoluției proaste! După cum am spus este un joc mediu, care îți permite să te intregreze în jungla americană, datorită sunetului.

Ar fi ideal să joci cu toate cele 50 de linii active. Trebuie mereu să îți verifici bankroll-ul. Este un indice important pentru acest joc de aparat. Cea mai mică miză pentru acest slot este 50 de monede și poate ajunge până la 100 de monede. Pe măsură ce crești bet-ul pe linie, mărești și jackpot-ul.

Ceea ce face ca jocurile de la Novomatic să fie atât de iubite de către jucători se datorează faptului că au câștiguri destul de mari, iar temple of secrets nu face excepție de la regulă. Acesta este un joc extrem de volatil. Poți petrece mult timp la acest aparat în căutarea de comori. Norocul acestui joc sunt rotirile gratuite și multiplicatorii care nu apar rar pe role. Dar în orice moment poți să câștigi jackpot-ul. Baftă la aparate!

Pro

  • Multiplicatori
  • Jackpot progresiv

Contra

  • Design mediu

Alternative joc aparat

Dacă te-ai bucurat de amestecul neobișnuit de joc a celor de la Novomatic, ești pregătit să încerci mai multe aparate online. Dacă ai descoperit ce s-a ascuns în acest templu. O să vin cu o propunere interesantă! Poți să încerci o mulțime de sloturi gratuite, pe pagina Sloturi Gratis! Cu acestea poți să acumulezi experiență și să devii din ce în ce mai bun la aparate online! Ca și alternative, poți să te joci și Book of Ra Deluxe sau Lucky Lady’s Charme!

Articolele din seria :