Cei mai folosiți termeni în jocuri ca la aparate

Dacă vrei să înveți mai multe despre jocuri ca la aparate și ce înseamnă acestea, ai ajuns în locul potrivit! Vrei să te joci jocuri cu aparate, dar nu știi de unde să începi? Pe site-ul nostru vei găsi o mulțime de jocuri casino: de la jocuri ca la aparate cu fructe sau cu diverse simboluri și tematici interesante la jocuri la aparate cu Jackpoturi progresive sau fixe, toate la un click distanță. Și pentru că sunt atât de multe, noi vrem să te ajutăm să alegi jocul online perfect pentru tine. De aceea, în articolul de astăzi vom vorbi despre cum să alegi cele mai tari jocuri ca la aparate și care sunt cei mai folosiți termeni în jocurile online. Fiecare joc ca la aparate funcționează după anumite reguli, însă sunt anumiți termeni care fac diferența dintre jocurile ca la aparate. Mai departe, vom vedea care sunt aceștia.

Cel mai important lucru la jocuri ca la aparate: Jackpotul

Dacă te joci jocuri la aparate în speranța că vei atinge câștigul cel mare, atunci trebuie neapărat să vezi ce tip de Jackpot îți oferă jocul cu aparate și care este mărimea Jackpotului. Sunt o mulțime de jocuri la aparate cu Jackpoturi avantajoase, și multe dintre aceste jocuri online oferă un Jackpot progresiv. Acesta poate crește până la milioane de lei. Singurul lucru care trebuie menționat este că la anumite jocuri ca la aparate cu Jackpot progresiv, rata de plată poate fi mai mică. Dar ce este rata de plată?

Rata de plată și cum funcționează aceasta

Cele mai multe jocuri ca la aparate au o rată de plată stabilită de dinainte. Aceasta îți arată câți bani poți câștiga pe o anumită perioadă de timp, luând în considerare și suma pe care ai pariat-o la fiecare joc online cu aparate. De exemplu, un joc ca la aparate cu o rată de plată de 90% o să-ți plătească de fiecare dată 90 lei pentru fiecare 100 lei pariați. Este în interesul tău să alegi jocurile cu aparate care au o rată de plată mare. Cu cât este mai mare, cu atât cresc și câștigurile tale. În concluzie, dacă prioritatea ta este să câștigi mai mult pe o perioadă mai lungă de timp, atunci va trebui să cauți acele jocuri ca la aparate care au o rată de plată peste 90%. Norocul tău este că, în general, aparatele online au o rată de plată destul de atractivă și profitabilă.

Rotirile și liniile de plată în jocuri ca la aparate

Un alt factor esențial, care trebuie luat în considerare atunci când alegi un joc ca la aparate, este cât trebuie să plătești pentru fiecare rotire din joc. De obicei, ai de ales cât să pariezi pentru fiecare rotire, dar limitele variază de la joc la joc. Spre exemplu, un joc ca la aparate cu un cost minim de 5 lei pe rotire nu este cel mai potrivit pentru tine dacă bugetul tău este de doar 50 lei. În cazul de față, vei putea roti doar de 10 de ori, ceea ce s-ar putea să nu fie de-ajuns dacă vrei să câștigi. Ideal este să găsești jocuri ca la aparate la care să poți roti de 100 de ori, fără a îți depăși bugetul. Un alt lucru important este numărul de linii de plată dintr-un joc ca la aparate, care variază între 9 și 243 linii. Ce trebuie să știi este faptul că numărul de linii de plată poate afecta cât trebuie să pariezi pe fiecare rotire. Nu uita că mai multe linii de plată înseamnă mai multe șanse de câștig la jocuri.