18+

Top 5 jocuri 3D pe care le poți găsi la NetBet

Jocurile 3D ca la aparate sunt la modă printre pariorii care își doresc nu doar câștiguri mari, ci și o experiență de joc unică și o grafică spectaculoasă. Unii jucători spun chiar că aceste jocuri 3D sunt cele mai bune jocuri de noroc inventate până acum. Dacă nu ai încercat până acum astfel de jocuri, avem noi câteva propuneri pentru tine!

Top 5 jocuri 3D ca la aparate de la NetBet

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este unul dintre cele mai populare jocuri 3D, cu o poveste interesantă ce se învârte în jurul călătoriei lui Gonzalo Pizzaro și o grafică foarte avansată. Jocul are 5 role și 20 de linii câștigătoare, dar ce e cu adevărat atractiv pentru jucători este funcția de avalanșă, în care liniile câștigătoare dispar și multiplicatorii cresc.

Majoritatea jocurilor de aparate de noroc 3D au și o poveste fascinantă în spate, iar sunetele și efecte sunt create astfel încât să te introducă încă de la început în această poveste. Gonzo’s Quest are la bază personajul istoric Gonzallo Pizzaro și călătoria sa plină de aventuri în căutarea orașului mistic din aur El Dorado. Pe tot parcursul acestei călătorii, vei fi alături de celebrul conchistador și vei colecta toate simbolurile care îți aduc câștiguri mari. Există două runde speciale de care trebuie să profiți în cadrul acestui joc: runda de căderi libere și runda avalansă. Runda de căderi libere conține 3 simboluri de cădere liberă ce îți aduce 10 căderi libere, în timp ce runda avalanșă îți multiplică câștigurile!

Immortal Romance

Immortal Romance face parte din categoria acelor jocuri 3D care impresionează în primul rând prin tematică – o poveste nemuritoare despre vampiri și dragoste. Grafica spectaculoasă, muzica lentă și misterioasă, detaliile foarte bine puse la punct te introduc în joc încă dinainte de a apăsa start. Tematica acestui joc de aparate de noroc a fost inspirată din filmele cu vampiri care trăiesc în castele întunecate, departe de civilizație și de razele solare, tocmai de aceea, culorile slotului sunt închise, iar simbolurile din aceeași lume.

Acest joc de păcănele ca la aparate are nu mai puțin de 243 de linii de plată și o multitudine de funcții și bonusuri care te ajută să îți crești câștigurile! Există 4 camere cu jocuri bonus, denumite după fiecare personaj principal: Amber, Troy, Sarah și Michael. Ce premii te așteaptă în aceste camere, va trebui să descoperi singur!

Dead or Alive

Ți-ai dorit mereu să ajungi în Vestul Sălbatic? Acum o poți face prin intermediului jocului Dead or Alive! După cum bine știi, în Vestul Sălbatic, una dintre modalitățile rapide de a face bani este să devii vânător de recompense și să urmărești infractorii. Exact asta vei face și în cadrul acestui joc de aparate de noroc! Slotul are 9 linii de plată și un procentaj de câștig de 96,8%, deci dacă nu ai încercat până acum acest joc de păcănele ca la aparate, poate ar trebui să o faci cât mai repede!

Ca în majoritatea jocurilor de păcănele, există un simbol Wild și unul Scatter care îți oferă 12 rotiri gratuite în cadrul jocului și dublarea câștigurilor. În plus, în timpul acestor rotiri gratuite, s-ar putea să prinzi și câteva simboluri Wild lipicioase care îți vor activa încă 5 rotiri suplimentare!

Rich Wilde and the Aztec Idols

Tot din categoria acelor jocuri 3D cu o tematică interesantă este și Rich Wilde and the Aztec Idols. Ești invitat în templul aztec, în mijlocul junglei, să îți colectezi câștigurile! Pe lângă grafica impresionantă, culorile vii și detaliile foarte bine conturate, acest joc de aparate de noroc îți aduce și câștiguri foarte mari prin interdiul funcției de free spins și a rundei bonus.

Rotirile gratuite sunt declanșate de cel puțin 3 simboluri cu calendarul antic. După ce ai prins 3 astfel de simboluri, se învârte roata și se alege un simbol scatter care îți va stabili numărul de rotiri gratuite pe care le vei primi, între 10 și 20 de rotiri. De celalată parte, runda bonus este activată de simbolul templului și îți poate aduce un multiplicator al sumei pariate de până la 150 de ori! Practic, în runda bonus ți se pun în față 5 statui dintre care va trebui să alegi una singură care îți va da câștigul final. Acest joc este unul intens și plin de adrenalină pe care ar trebui să îl încerci în cadrul cazinoului online NetBet!

Thunderstuck II

Ultimul, dar nu cel din urmă, joc 3D pe care îl poți încerca la NetBet este Thunderstuck II, un joc ce are ca tematică mitologia nordică. În cadrul acestui joc există 243 de linii de plată, un simbol Wild și unul Scatter, dar cea mai importantă caracteristică și cea care îți poate aduce cele mai mari câștiguri este The Great Hall of Spins.

The Great Hall of Spins îți oferă rotiri gratuite care se află pe mai multe nivele. Aceste rotiri gratuite se activează în momentul în care prinzi cel puțin 3 simboluri Hammer pe role. Primul nivel este Valkyrie și îți oferă 10 rotiri gratuite și o multiplicare a câștigurilor de 5 ori. Urmează nivelul Loki care se activează începând cu cea de-a 5-a rotire efectuată în runda bonus și îți poate aduce încă 15 rotiri gratuite. A 10-a rotire a rundei bonus îți poate aduce activarea celui de-al treilea nivel, numit Odin, ce îți poate aduce 20 de rotiri gratuite, iar ultimul nivel, Thor, cel pe care doresc toți jucătorii să îl atingă, se poate activa începând cu cea de-a 15-a rotire a jocului bonus și îți poate aduce 25 de rotiri gratuite, dar și alte beneficii pe care va trebui să le descoperi singur!

În concluzie, NetBet are o gamă variată de jocuri de aparate de noroc la care te poți distra și poți câștiga sume importante de bani. Nu uita de bonusul de 50 de rotiri gratuite pe care le poți primi de la NetBet la simpla înregistrare a unui cont de jucător și care îți pot aduce 50 de șanse de câștig în plus!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016