Articolul anterior
«
Articolul urmator
»

Jocuri cazinou online: Volatile sau nu?

Alegerea de aparate de noroc online poate fi influențată de tot felul de lucruri. O mulțime de jucători își aleg titlurile de jocuri cazinou online urmărind tema, în timp ce unii acordă atenție configurației jocului și imaginilor. Unii pariori sunt interesați doar de sloturile care oferă jackpot-uri mari sau cu cele progresive.

Totuși, trebuie să iei în considerare și alți factori în alegerea de aparate de noroc și anume volatilitatea jocului. Fiecare jucător are un stil individual de pariere, iar jucătorii se obișnuiesc adesea cu un anumit tip de joc.

Per ansamblu, volatilitatea are o mare influență asupra unui tip de slot pentru a vedea dacă se pliază pe nevoile jucătorilor. Să vedem ce se întâmplă atunci când jocuri cazinou online au volatilitate mai scăzută și care este cea mai bună cale de urmat cu privire la acestea.

Detalii despre jocuri cazinou cu volatilitate

Înainte de a începe să facem o comparație, ar trebui să avem o imagine clară în mintea noastră despre ce înseamnă acest termen și cum se poate defini. Jocul volatil, altfel denumit „varietate de joc”, se referă la cantitatea de risc pe care o ai atunci când alegi un slot.

Când spunem că un joc este volatil sau are o variație mai mică, ne referim strict la procentajul de câștig. Se pare că este o informație destul de importantă? Chiar este un mesaj relevant pentru toți jucătorii de aparate de noroc online sau offline.

Volatilitatea îți arată foarte multe despre riscurile pe care le iei, face comparație între jocuri cazinou online și te îndeamnă la ce slot să te implici. Această variație pentru jocurile online este un factor decisiv. Urmărește și tu RTP-ul jocului și alege-l pe cel mai bun.

Determinarea variației pentru aparate de noroc

Anumiți dezvoltatori nu dezvăluie publicului care este variația jocurilor. De cele mai multe ori jucătorii trebuie să-și dea seama singuri, iar modalitatea cea mai sigură de a face acest lucru este prin a încerca un anumit slot.

După un timp, devine evident dacă jocul plătește mai mult la intervale mai lungi sau oferă sume mai mici într-un ritm mai rapid. Timpul petrecut la un singur game și acordarea atenției anumitor caracteristici pot ajuta la determinarea volatilității jocului și după ce au fost determinate acestea, informațiile sunt împărtășite în comunitatea jucătorilor la aparate. Așadar, nu are rost să ascundem variația pe termen lung față de alți jucători.

Una dintre modalitățile inteligente de a vedea cum se comportă un joc este să îl încerci gratuit. O mulțime de cazinouri online permit ca jocurile să fie încercate în varianta demo, ceea ce reprezintă o ocazie excelentă pentru un gameplayer ca să își dea seama de frecvența de plată.

Se poate obține o idee corectă despre volatilitate prin analizarea unei plăci de plată. Care este câștigul maxim pentru cinci dintre cele mai valoroase simboluri? Există o mare diferență de plată între patru sau cinci simboluri?

Dacă plățile pentru combinații identice de simboluri sunt mai mici, atunci te poți aștepta ca acestea să apară mai frecvent. Dacă plătesc mai mult atunci este posibil ca acestea să formeze mai rar combinații câștigătoare.

High vs. Low

Clasamentul frecvenței de plată corespunde probabilității de a câștiga pariurile mai des sau mai rar. Variantele mai reduse îți oferă mai multe câștiguri mici, iar cele mari vin rareori. Volatilitatea scăzută însemană risc mic, iar aceste jocuri cazinou online îți mențin atenția ore în șir și te resplătesc cu premii la fiecare câteva rotiri.

În ceea ce privește sloturile extrem de volatile, acestea îți oferă cote mai bune de câștig. Cu toate acestea, ele vin cu riscuri mai mari, deoarece plățile sunt mai puține și mai lungi între ele.

Pentru a putea face față jocurilor cu variații ridicate este necesar să ai un buget decent la dispoziție. Din cele mai multe pierderi, câștigurile mari se acumulează și în cele din urmă se plătesc. Vezi și tu care sunt diferențele între aceste jocuri cazinou online.

Alege variația de joc care ți se potrivește

După cum ai observat, jocurile funcționează în moduri diferite, ceea ce le face atractive, dar și alte lucruri minunate. Jucătorii de sloturi sunt diferiți, iar dezvoltatorii au în vedere întotdeauna un anumit grup de pariori atunci când dezvoltă un anumit joc.

Cheia este aceea de a menține diversitatea și de a satisface o gamă largă de persoane. Nu există un răspuns exact la întrebarea pe care ar trebui să o joace cineva, indiferent dacă este variația mare sau mică. Trebuie să fii fericit că există game-uri care se potrivesc nevoilor tuturor, atât din punct de vedere financiar, cât și vizual.

Acest articol ți-a oferit câteva sfaturi în ceea ce privește volatilitatea scăzută sau ridicată a jocurilor. Dacă ai un buget mare și ai suficientă răbdare pentru a absorbi riscul de așteptare, ar trebui să investești în jocurile cu variație ridicată.

Jucătorii cu experiență au mărturisit că aceste tipuri de joc costă mai mult, deoarece se bazează pe victorii uriașe. Nu toate jocurile au o astfel de dinamică, iar utilizatorii care au un buget mai mare pot lua în considerare această variantă.

Pe scurt, trebuie să găsești un echilibru între stilul de pariere și volatilitatea jocurilor de noroc pentru a avea cele mai bune experiențe la cazinourile online. Găsește aparate de noroc care se potrivesc ritmului și nevoilor tale.

Mai există și jocuri ca la aparate 777 gratis  în varianta gratuită pe care ar trebui să le încerci ca să capeți experiență. Nu trebuie să faci vreo depunere, deci te joci pe gratis. Nu îți riști banii și devii un expert la aparate de noroc.

Profită și de bonusurile online oferite de cele mai bune cazinouri din România. Te așteaptă o mulțime de oferte exclusive. Astăzi noi îți propunem bonusul de 200 de Ron + 75 de rotiri gratis de la Admiral fără depunere.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător. După ce ai făcut aceste lucruri, atunci banii sunt ai tăi. Mai este ceva de care ar trebui să ți cont. Ca să primești și cele 75 de freespins trebuie să îți verifici email-ul și să te bucuri de jocuri cazinou.