Câștigă la aparate 7777 gratis produse de WMS

WMS Gaming este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri cu aparate 7777 gratis. Aceștia au devenit cunoscuți datorită jocurilor din mediul fizic. Odată cu trecerea la mediul online, aceștia au ținut pasul și au promovat și jocuri cu aparate 7777 gratis pentru mediul online, dar au implementat și versiunea pentru mobile.

Astăzi, jucătorii din întreaga lume se pot bucura de produsele lor oferind caracteristici care au schimbat tendințele industriei. WMS Gaming, Williams Interactive sau pur și simplu WMS este o filială a WMS Industries. Această companie care a fost înființată în 1943 ca Williams Manufacturing Company. Williams Gaming a fost înființată în 1991 ca o sucursală, ce a început cu producerea jocurilor de loto.

În 1996, compania a dezvoltat primul lor joc, și anume Reel’em In. Jocul conține multi-line, multi-monede bonus și de aceea a fost considerat ca fiind o invenție a momentului datorită caracteristicilor unice de atunci.

După ce au inventat varianta multi-line de jocuri cu aparate, cei de la WMS au început să dezvolte sloturi cu licență. Totul a început cu seris de jocuri la aparate Monopoly și a continuat cu celelalte versiuni de marcă pe care o să ți le prezint mai târziu. În 2013, compania mamă WMS Industries a cochetat cu jocurile științifice și a ieșit Bally. Sediul companiei se află în Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

Jocuri cu aparate 7777 gratis WMS

Cel mai cunoscut joc creat de către WMS care a schimbat modul în care se joacă sloturile l-am amintit mai sus. Este un slot cu 5 tamburi, 20 de linii de plată care a fost un slot revoluționar pe vremea aceea. Prima serie de jocuri cu aparate 7777 gratis Monopoly a fost lansată în 1998. Datorită acestora, compania WMS a încheiat contracte cu diferite cazino-uri din America de Nord și astfel au închiriat sloturile.

În 2010, WMS a intrat pe piața de jocuri online și au optimizat sloturile ca să fie compatibile pe web. Alte titluri licențiate sunt: The Wizard of Oz, Star Trek și Lord of the Rings. Kiss este un alt joc de marcă creat de către dezvoltatorul WMS. Inspirat de una dintre cele mai populare trupe rock din SUA, jocul a introdus așa-numitul tambur Colossal (un set suplimentar de role cu 12 rânduri).

Aceștia le-au oferit jucătorilor mai multe șanse de câștig și au introdus simboluri Wild și Scatter. Pe lângă Kiss, alte sloturi care au încorporată funcția Colossal Rels sunt: Spartacus, Lil’ Red Riches și Gold’s Giant. Aceste titluri au fost printre cele mai populare și unele dintre cele mai profitabile jocuri vezi aici online.

Alte jocuri cunoscute care fac parte din portofoliul celor de la WMS sunt: Kronos, Queen of the Wils sau Zanzibar. Acestea ar putea să nu fie la fel de avansate ca și alte titluri create de acest dezvoltator, dar dacă te aflii într-un casino offline s-ar putea să fie o metodă sigură de joc.

Alte jocuri pe care aceștia le-au pus în aplicare sunt Voyage Nemo, care este bazat pe romanul clasic SF Twenty Thousand Leagues Under the Sea, și conține mai multe caracteristici bonus, dar și un jackpot progresiv. Flota Roșie care este inspirat din poveștile cu pirați are o structură unică de 2-3-4-5-6-7, care are ecranul complet obstrucționat în timpul rundei de rotiri gratis.

Caracteristici bonus pentru jocuri la aparate

Compania a făcut foarte multe eforturi pentru a introduce anumite caracteristici bonus, și de aceea WMS este responsabil pentru numeroasele funcțtii care au schimbat standardele din industrie. Datorită implementării mai multor linii de paltă și a unor caracteristici interesante atribuite jocurilor clasice de aparate 7777 gratis. Astăzi ne putem bucura de așa-numitele jocuri la aparate video care îți oferă o experiență reală și captivantă.

Când vine vorba de funcții speciale pe care le poți găsi la jocurile de la WMS, ele apar sub diferite forme, și anume: rotiri gratis, simboluri Wild, multiplicatori și așa mai departe. Unul dintre jocurile acestora, Roman Chariot, are în componența sa așa-zisele role Supercharged care conțin 3 seturi suplimentare de tamburi care se află deasupra ecranului principal.

Aceste seturi suplimentare de role se joacă pe cont propriu și oferă multiplicatori care te vor ajuta să obții câștiguri imense. Se pare că această firmă s-a dezvoltat pe parcursul anilor și oferă foarte multe funcții care îți vor aduce câștiguri.

Dacă optezi pentru oricare dintre jocurile din seria aparate 7777 gratis Monopoly, te poți bucura de o experiență de joc plină de acțiune, datorită rundelor bonus adăugate în plus față de caracteristicile bonus standard. De asemenea, jocul Big Bet cu 5 sau mai multe rotiri gratis oferă o experiență unică de joc la un preț mic. Încearcă și tu variantele propuse de această firmă.

De ce să încerci jocurile de la WMS?

Așa cum am menționat deja, jocurile aparate 7777 gratis de la WMS sunt perfecte pentru pariorii care preferă sloturile autentice din cazino offline. Când spun asta, fac referire la experiența unui cazino din mediul fizic în care o să auzi sunetele autentice de rotire, un procentaj mare și cu un RTP peste media altor sloturi online. Cu ajutorul aparatelor WMS, poți avea totul și să beneficiezi de caracteristici bonus care îți vor oferi premii mari.

Din punct de vedere vizual, compania pare să rămână în urmă, față de alți competitori. Așadar, dacă caracteristica cheie pe care o cauți la un joc online este grafica, atunci nu o să te bucure foarte mult. Dar dacă vrei să te simți ca într-un cazino offline și să câștigi premii mari, aceste aparate online de la WMS sunt potrivite pentru tine!

Dacă ai obosit să te mai deplasezi până în mediul fizic de aparate, acum poți să-ți iei adio! Nu mai este necesar să ieși din casă ca să te bucuri de jocurile tale preferate, te poți distra din confortul propriei case.

Pe lângă acest beneficiu, mai ai și ofertele exclusive pe care le-aun pus la bătaie cazinourile online. Profită de cele mai bune bonusuri și joacă responsabil la jocurile de aparate online.

Profită chiar acum de 200 Ron + 75 de rotiri gratis din partea celor de la Admiral pentru jocuri la aparate! Revendică-ți chiar astăzi oferta exclusivă și nu-ți risca banii la jocuri cu 77777!