18+

Jocuri cu 77777 și RTP ridicat de la Play ‘N Go

De când a fost lansată prima oară, la începutul anilor ’90, compania suedeză Play N Go a adus ceva nou pe piața de jocuri cu 77777. Aceștia au creat unele dintre cele mai calitative aparate de noroc, precum sloturi, video poker și jocuri cu 77777 RTP ridicat!

Datorită stilului lor unic și recognoscibil, cu o gamă largă de teme, dar și cu un procent ridicat la jocurile de noroc, sloturile de la Play N Go au fost incluse în mai multe cazino-uri online. Acestea se află în topul preferințelor jucătorilor experimentați. Jocurile de la Play n Go sunt recomandate de foarte multe cazino-uri online, datorită caracteristicilor bonus pe care acestea le oferă.

În continuare, am să îți vorbesc despre cele mai bune jocuri Play n Go care prezintă și un RTP ridicat. Dacă vrei să aflii care sunt acestea trebuie să citești articolul pentru a desluși misterul aparate de noroc cu RTP mare.

Ring the bells aparate de noroc – 97%

Ring of the bells este un joc clasic de 3×3, conține caracteristica Gamble și trei role de Jackpot progresiv. Acest Jackpot se deblochează atunci când nimerești cel puțin 3 Scatter Gold Ring. Numărul minim de 3 simboluri cu Ring-ul va activa Roata Bronzului, oferindu-ți o șansă de câștiga Jackpot-ul Gustos.

Piesa de argint este deblocată de 4 inele, dublând cotele de jackpot, astfel ai mai multe șanse să câștigi premii mari. Roata cu numărul 3 este cea de Aur, și este deblocată de 5 inele, care pot ateriza, fie pe Jackpot-ul simplu sau cel de lux. Te așteaptă jackpot-uri spectaculoase ca la jocuri cu 77777 aparate de noroc .

Jocuri cu 77777 – Enchanted Crystals 97%

Enchanted Crystals este un joc care îți oferă foarte multe câștiguri. Simbolul Expanding Wilds este redat de pictograma crystal care se extinde pe rolele cu numărul 2-4, și declanșează runda de rotiri gratuite. În această rundă bonus de free spins poți obține până la 3 rotiri gratis.

Dacă nimerești 3 simboluri King Goblin, o să fii trimis în camera regelui, unde, cu ajutorul simbolurilor Fairy, trebuie să găsești cristalul. Fiecare selecție reușită este recompensată, până când vei intra într-un Goblin, care va încheia runda bonus.

De asemenea, jocul conține și o rundă bonus, care se deblochează când fluturașii se află într-o combinație câștigătoare și îți oferă până la 50 de rotiri gratis. În afară de caracteristica Free Spins, fluturașii au o dublă valoare, deoarece sunt și simboluri wild, și înlocuiesc toate celelalte simboluri de pe role.Dacă ți-e dor de o interacțiune umană încearcă  live casino online.

Troll Hunters – 96%

Pentru cei care preferă poveștile fantastice și legendele norvegiene, Troll Hunters este jocul potrivit, deoarece prezintă femei Viking și simboluri care sunt inspirate din folclorul scandinav.

Layout-ul slotului este neconvențional, pentru că nu există linii de câștig tradiționale și poți să fi răsplătit dacă nimerești cel puțin 3 simboluri care se află într-o combinație câștigătoare în orice poziție pe role.  Când se întâmplă acest lucru, pictogramele vor exploda, creând spațiu pentru alte simboluri ca să genereze alte combinații câștigătoare.

Simbolul Wild Golden Trangle o să fie de mare ajutor pentru crearea de combinații câștigătoare, deoarece acest simbol poate înlocui toate celelalte simboluri pentru a forma un șir câștigător. Un alt simbol după care trebuie să fii atent este Troll-ul. Dacă nimerești 5 sau mai multe simboluri cu Troll-ul o să primești 20 de rotiri gratis.

Sea Hunter – 96%

Este un joc care are 5 linii de câștig cu structură de 3×3. Sea Hunter oferă o abordare mai interactivă a temei, aceasta include tunuri pentru împușcături. Prima pe listă este arma albastră, care după două rotiri câștigătoare la rând crește valoarea simbolului care este selectat aleatoriu.

Patru free spins vor activa Shot Cannon care va trage către un simbol, iar toate celelalte simboluri vor fi ținta acestui simbol. În această rundă vei primi câte o rotire gratuită. Cu cinci rotiri gratis, vei ajunge să te joci cu tunul purpuriu al lui Warhead, care împușcă Wilds.

Cei care sunt suficient de norocoși să nimerească un câștig de 6 ori la rând, vor declanșa tunul final Multiply Mortar Cannon, care îți poate aduce 15x miza. Se pare că acesta este un joc interactiv și îți poate aduce multe câștiguri.

Wizard of Gems – 96%

Wizard of Gems este un slot cu structură 5×3, cu 20 de linii de paltă fixe cu sistem de role în cascadă și o plată care poate ajunge până la 625.000 de monede. Cele mai valoroase simboluri sunt: Inima Roșie, Luna Purpurie și Floarea Portocalie, în timp ce pietrele verzi, violet, albastrul cerului și royal blue sunt simbolurile care plătesc cel mai puțin. Toate simbolurile te vor recompense. Condiția este să nimerești 3 simboluri ca să formeze o combinație câștigătoare.
Wizard Books of Spells este simbolul Wild al acestui joc și înlocuiește celelalte simboluri pentru a forma o combinație câștigătoare. Pentru a declanșa runde de free spins este necesar să nimerești 3 stele. În această rundă ai șansa de a primi un multiplicator de 5x miza.

Hugo – 96,4%

Îți mai aduci aminte de jocurile pe TV cu Hugo? Ei bine, acum te poți bucura de gustul copilăriei. Acest slot care face parte din structura de jocuri cu 77777 online este format din 5 tamburi, 3 rânduri și 10 linii de plată. Dacă intri în regatul magic de jocuri cu 77777 a lui Hugo te așteaptă un câștig de peste 100.000 de monede și o rundă bonus care îți poate crește substantial pariul.

Hugo este simbolul Wild al jocului. Acesta va înlocui celelalte simboluri pentru a forma o combinație câștigătoare, dar va și dubla orice plată generate de un șir de simboluri care conțin pictograma Hugo.

Simbolul Scatter pentru acest joc este Scylla și se activează în momentul în care nimerești 3 sau mai multe simboluri pe role. Vei primi rotiri gratuite în funcție de câte simboluri se află pe tamburi.

Se pare că acesta este un joc oferă foarte multe câștiguri și premii. Încearcă și tu Hugo, și sari pe liana ca să prinzi cele mai noi premii! Profită de 50 de Ron fără depunere de la Maxbet pentru aparate jocuri de noroc! Revendică-ți chiar acum oferta și bucură-te de jocuri cu 77777 online!

Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016