Da Vinci Diamonds – Câștiguri și linii de plată duble

Celor de la IGT  nu le-a luat mult să își dea seama că DaVinci Diamonds slot a înregistrat un succes atât de mare încât ar merita o continuare. Nu orice fel de continuare, ci una care să le aducă jucătorilor beneficii cum nu au mai întâlnit la jocuri ca la aparate. Astfel, Da Vinci Diamonds Dual Play a devenit rapid unul din cele mai populare jocuri ale renumiților programatori, cu o interfață aparte și o mulțime de funcții interesante, extrem de profitabile de altfel. Ce a rămas neschimbat? Grafica plină de farmecul posesiunilor valoroase ale celebrului pictor: pietre prețioase, tablouri și câteva simboluri bonus cărora trebuie să le acorzi ceva mai multă atenție.

Pe Joc Aparat ți-am pregătit ambele versiuni ale Davinci Diamonds slot, prin urmare poți să testezi gratuit oricare din cele două variante și să o alegi pe cea care se potrivește stilului tău de joc. Dacă ești familiarizat deja cu prima opțiune, poți să sari direct la Da Vinci Diamonds Dual Play pentru câștiguri de ordinul sutelor de mii la jocuri ca la aparate!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Ce surprize te așteaptă la Davinci Diamonds slot

Cum primul joc aparat a atras atenția atâtor jucători, producătorii IGT slots s-a gândit să păstreze formatul inițial, dar să îi adauge câteva îmbunătățiri la capitolul profit. Prin urmare, noul joc vine cu 40 de linii de plată în locul celor 20 inițiale, pentru mai multe oportunități de a obține combinații câștigătoare. Vizual vorbind, Da Vinci Diamonds Dual Play arată ca un slot suprapus peste alt slot, cu o linie care separă cele două seturi de câte 5 role. Simbolurile care se găsesc pe liniile de plată cad unele peste altele la fiecare nouă rundă, spre deosebire de alte jocuri ca la aparate clasice. Aici intervin și funcțiile speciale din Davinci Diamonds slot:

Mize și linii de platăTumbling ReelsTumbling ThruSimboluri valoroase în Davinci DiamondsRotiri gratuite și linii de joc în plus

Poți să îți ajustezi rapid valoarea monedei de joc pentru fiecare linie, începând cu o monedă pentru fiecare linie și urcând până la 50 de monede. Cum sunt 40 de linii de plată fixe, automat pariul minim pe care trebuie să îl faci este de 40 de monede pentru o singură rundă. Câștigurile vor fi pe măsura așteptărilor, mai ales că numărul ridicat de linii de plată înseamnă mult mai multe șanse de a nimeri în mod repetat combinații favorabile de simboluri.

Cea mai intrigantă funcție la Davinci Diamonds slot exploatează întocmai această interfață unică, în care simbolurile se prăbușesc întocmai ca la Tetris. Atunci când ai o combinație câștigătoare pe oricare din liniile de plată, simbolurile din combinație dispar și apar altele în locul lor. Funcția continuă până când nu mai apare nicio combinație câștigătoare în urma simbolurile care completează spațiile goale. Șansele cresc exponențial dacă ne gândim că avem două tabele diferite cu role și linii de plată, ceea ce ne duce direct la următoarea funcție bonus.

Este un fel de continuare a funcției Tumbling Reels, însă de data asta simbolurile din prima parte a jocului pot să cadă și să înlocuiască simbolurile din a doua parte a jocului Da Vinci Diamonds Dual Play.

Logo-ul jocului acționează ca un fel de simbol wild la jocuri ca la aparate, iar în cazul de față îți poate aduce un jackpot de 5,000 de monede de joc. Tot ce îți trebuie pentru a atinge suma de bani sunt 5 simboluri Da Vinci Diamonds Dual Play pe o singură linie de plată. Să nu uităm că toate liniile au multiplicatori din partea mizei de joc. Cu alte cuvinte, dacă se întâmplă să joci cu miza maximă în momentul în care dai peste cele 5 simboluri, jackpotul se transformă în 250,000 de monede de joc!

Trei simboluri Extra Payline pe rolele 1, 2 și 3 vor declanșa instantaneu 6 rotiri gratuite. În timpul acestei runde bonus 20 de linii de plată li se adaugă celor 40 deja existente, pentru un total de 60 de linii pe care vei putea să mizezi! Poți să reactivezi rotirile gratuite dacă reușești să obții în timpul rundelor alte simboluri Bonus la Davinci Diamonds slot. Totul poate să continue până când atingi un maxim de 300 de rotiri gratuite.

Ce bonusuri poți avea la jocuri aparate?

Trucuri și metode prin care să îți asiguri succesul la Davinci Diamonds slot

E momentul să te gândești cum poți să exploatezi toate funcțiile speciale pe care ți le aduce slotul. La jocuri ca la aparate online ai avantajul de a fi permanent conectat la toate informațiile de care ai nevoie. De îndată ce parcurgi recenziile unui nou joc și îți dai seama cam care sunt șansele pe care le ai de a obține o sumă satisfăcătoare, nu îți rămâne decât să exersezi. Online mai toate jocurile sunt disponibile și în varianta demo, deci poți să te distrezi fără să cheltui niciun ban. Pe lângă asta, ai oportunitatea de a încerca mai multe strategii de joc, până o descoperi pe cea care va da rezultate favorabile.

Încearcă mai multe modalități de pariere

La jocuri ca la aparate nu poți prezice momentul exact în care vor apărea combinații profitabile pe rolele de joc, tocmai pentru că acestea nu răspund la o anumită sumă de bani. Totul se întâmplă aleatoriu, iar șansele sunt egale pentru toate tipurile de jucători. Chiar și în aceste condiții, nu ne împiedică nimic să vedem cum e cel mai bine să pariem ca să obținem maxim de profit. O variantă bună ar fi să începem cu cele mai mici mize și să plusăm din când în când, până ajungem la Max Bet. În acest fel ne asigurăm că nu pierdem o mulțime de bani din prima și ne menținem în joc pentru mai mult timp.

Pro

  • 40 de linii de plată din două jocuri suprapuse
  • rotiri gratuite la jocuri ca la aparate
  • funcții speciale cu simboluri valoroase

Contra

  • miza minimă e destul de ridicată datorită numărului ridicat de linii

Alternative

Nouă ne-au lăsat o impresie foarte bună cei de la IGT slots, motiv pentru care te invităm și pe tine să le descoperi întreaga gamă de jocuri pe Joc Aparat. Detaliile tehnice ne impresionează de fiecare dată la Davinci Diamonds slot, iar la capitolul profit ne-am convins că avem numai de câștigat. Ce-ai zice de câteva runde și la Apollo Rising?

Articolele din seria jocuri aparate IGT: