IGT îți aduce cel mai profitabil joc aparat – Apollo Rising

Ce ne atrage atât de mult la jocuri aparate online și cine se ocupă de partea creativă din spatele lor? Jucătorii care s-au orientat rapid către mediul digital au învățat deja să distingă jocurile, prin grafică și prin funcțiile pe care le aduc. Programatorii au un tipar specific, un fel de semnătură personală care să îi facă ușor de recunoscut. Astfel, ajungem să selectăm sloturi în funcție de compania care le face, tocmai pentru că știm că produc jocuri de calitate. Este și cazul slotului Apollo Rising al celor de la IGT Software, unii din cei mai buni producători de pe piața jocurilor de noroc. Compania a fost printre primele care a primit acreditare din partea Global Gambling Guidance Group (G4), pentru serviciile realizate cu responsabilitate față de siguranța jucătorilor.

Tradiția jocurilor captivante la IGT slots

IGT se mândrește cu maniera inovativă în care se folosește de tehnologie pentru a da viață unor jocuri aparate spectaculoase. Interfețele sunt ușor de recunoscut, mai ales pentru cei care au încercat și experiența cazinourilor fizice. În online au păstrat lucrurile simple, dar distractive. E ușor să îți dai seama cum să te folosești de funcțiile jocului, iar tematica nu face decât să pluseze pe partea de interactivitate. Ești gata să încerci unul din cele mai populare sloturi ale lor? Apollo Rising IGT poate fi testat gratuit pe Joc Aparat!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Detalii utile despre joc

Apollo Rising slot este format din 5 role și nu mai puțin de 8 rânduri, ceea ce este destul de neobișnuit la jocuri aparate. Cele 100 de linii de plată fac totul și mai interesant, iar viteza cu care se învârt rolele nu ne lasă niciun pic de timp să ne plictisim. Tematica în sine e suficientă cât să ne mențină atenția, până reușim să ajungem la suma de bani pe care ne-o dorim. În Apollo Rising IGT avem ocazia să călătorim în spațiu alături de personaje simpatice, totul pe o fundal cosmic de unde mai răsar din când în când meteoriți și stele căzătoare. Ne punem și-o dorință și sperăm ca norocul să fie de partea noastră.

Simboluri și mize la jocuri aparateRotiri gratuite la Apollo Rising Respins

Pe lângă personajele cu valoare ridicată pe liniile de plată, cei doi astronauți și cele două animale, rolele sunt compuse din simboluri standard de jocuri aparate, respectiv cifre și litere de cărți de joc. Atenția noastră se îndreaptă desigur către primele simboluri menționate, întrucât acestea aduc și cele mai mari câștiguri.

Cât despre mize, tabela de plată ne permite să ne jucăm cu pariul de pe fiecare linie la IGT slots. Așadar, poți să joci cu o monedă sau 10 pe fiecare linie de plată. Având în vedere că avem 100 astfel de linii, sumele de bani vor fi din ce în ce mai mari dacă joci cu miza maximă. 1000 la fiecare rundă câștigătoare? Nouă ne sună bine!

Atracția principală la IGT slots este în general funcția bonus cu runde gratuite. În Apollo Rising, simbolurile Wild se extind și acoperă o rolă întreagă de sus până jos. Ulterior se declanșează automat o rotire gratuită, iar rola Wild rămâne blocată în speranța că la următoarea rundă vei avea alte simboluri Wild. Dacă se întâmplă să nimerești încă o rolă plină de Wilds, atunci vei primi alte rotiri gratuite și premii cash pe măsură! Simbolurile Wild multiplică miza de joc, deci fiecare rundă în care rămâne blocată rola valoroasă îți va tripla câștigurile.

Nu uita că funcția se poate reactiva oricând, ceea ce înseamnă că o singură sesiune de joc e suficientă ca să îți asigure un maxim de 150x miza de joc.

Cum să alegi cele mai profitabile jocuri aparate!

Sfaturi și trucuri pentru Apollo Rising slot

În general, la jocuri aparate online este indicat să citim cu atenție detaliile despre structura jocului și despre funcțiile speciale pe care le are. Dacă ai ajuns până aici, ai rezolvat deja prima parte din sfaturile pe care ni le dau și alte platforme specializate din domeniu. Cu alte cuvinte, nu degeaba avem recenzii despre sloturi. Ele ne ajută să ne decidem dacă merită să investim timp și bani într-un anumit joc. S-ar putea ca o grafică bună să ne păcălească în primă fază, iar atunci e bine să știm exact ce beneficii materiale ne aduce slotul ales. La Apollo Rising lucrurile sunt destul de clare. Numărul ridicat de simboluri valoroase și de linii de plată ne sugerează faptul că ne putem aștepta la profituri impresionante.

Folosește-te de miza maximăCaută oferte cu rotiri gratuite la jocuri aparate

Dacă tot dispunem de atât de multe linii de plată la Apollo Rising, câștigurile mari nu țin neapărat de o miză foarte mare. Cei care preferă să fie prudenți și să nu riște de la primele runde cu max bet pot să avanseze în joc cu miza minimă. Pe de altă parte, potențialul maxim al jocului poate fi atins, cum era de așteptat, cu miza maximă. Construiește-ți o strategie prin care să îți distribui cu folos suma de care dispui, astfel încât să îți rămână suficient și pentru momentul în care vei vrea să încerci un Max Bet.

Jocul este destul de restrictiv la capitolul ăsta, în sensul în care simbolurile expansive Wild din Apollo Rising nu îți pot aduce decât un maxim de 3 runde bonus la o singură activare a funcției. Tocmai de aceea putem să ne ajutăm de ofertele pe care le propun cazinourile la jocuri ca la aparate. Verifică pagina Bonus și descoperă ce promoții îți aduc cele mai multe avantaje.

Pro

  • 100 de linii de plată
  • simboluri Wild care acoperă role întregi
  • runde gratis

Contra

  • numărul de runde gratis este destul de mic în Apollo Rising slot

Alternative

Apollo Rising este doar unul din variantele pe care ți le propunem de la IGT software. Colecția lor de jocuri aparate include o varietate de tematici captivante, la care se adaugă funcțiile speciale cu bonusuri profitabile. Încearcă și Cash Coaster sau Bubble Craze!

Articolele din seria jocuri aparate IGT: