Cele mai drăgălașe fructe la jocul 20 Super Hot online

Unul dintre cele mai populare și renumite jocuri gratuite este jocul cu 20 de linii de plată 20 Super Hot. Acest slot celebru a fost creat de către cei de la EGT. Aproape toți iubitorii de jocuri la aparate au auzit de acest slot. Dacă ți-e poftă de fructe și vrei să ai o viață sănătoasă încearcă 20 Super Hot!

Profită chiar acum de 200 de ron fără depunere! Înregistrează-te și primești acest bonus pentru jocuri la aparate! Bucură-te chiar astăzi de acestă ofertă! Apropo, ia-o cât e caldă, pentru că ofertele se schimbă rapid! Nu rata această ocazie!

CELE MAI MARI BONUSURI EXCLUSIVE CU ROTIRI GRATUITE:

Descriere jocuri 20 Super Hot

Dacă ești fan sloturi gratuite și cu runde bonus, să știi că 20 Super Hot vine cu premii incendiare. De asemenea, o să găsești fructe delicoase, chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi. În joc sunt prezente fructe precum: struguri, pepeni, lămâi, prune, portocale, cireșe, În plus, o să vezi în acest slot simbolul stelei și șeptarul. Acest aparat online are 4 jackpot-uri potențiale, care pot fi câștigate prin intermediul unui joc declanșat la întâmplare.

Există și o funcție automată care continuă un joc până când vrei să faci click pentru a-l opri. Dacă dorești să repeți jocul, poți să faci click pe butonul verde. Este un joc care oferă multe premii supriză. Dar, revin cu mai multe detalii pe parcusul acestui articol. Fii pe fază, că o să vezi câte premii amețitoare are acest joc! Acum pot să îți zic, că acest aparat online este format din 5 tamburi, 3 rânduri și 20 de linii de plată! Deja intrăm în detalii picante.

Învață totul despre aparate online

Structura jocuri cu 20 Super Hot online

Simbolurile cu jocuri la aparateJackpot jocuri la aparateCum se joacă 20 Super Hot
20 Super Hot are trei grupuri de simboluri căutate pe durata jocului. Portocalele, lămâile și cireșele care plătesc 20, 40 și 100 de monede dacă nimerești 3 sau mai multe dintre aceste simboluri. Avem, prune și pepene verde, dacă nimerești 3 simboluri de prună sau pepene primești 10 monede, pentru patru simboluri primești 20 de monede, iar 5 simboluri îți aduc 100 de monede.

Cel mai bun simbol din acest joc este strugurele. 3 struguri îți aduc 20 de monede, 4 struguri vin la pachet cu 80 de monede, iar 5 struguri te premiază cu 400 de monede. Însă, asta nu este tot! Două simboluri speciale te așteaptă! Acestea sunt wild și Scatter. Doar nu credeai că este un joc în care lipsesc cele mai importante, și vânate simboluri. Sunt încă prezente!

Simbolul Wild pentru 20 super hot este numărul noroc 7. Acesta înlocuiește toate celelalte simboluri, în afară de Scatter. Și acesta nu este singurul avatanj al simbolului Wild, el îți poate oferi premii extraordinar de mari. Pentru 3 simboluri Wild nimerite pe rolă primești 40 de monede. Dacă ai norocul și îți apar 4 simboluri pe rolă ai în contul tău 400 de monede. Iar dacă, ți s-au aliniat planetele și ai o zi norocoasă și în fața ta sunt 5 șeptari primești 100 de monede!

Simbolul Scatter este reprezentat de către Steaua norocoasă la jocuri 20 super hot. Dacă declanșezi acest simbol te poți simți ca omul cu steaua-n frunte! Feel like a superstar! Steaua ta norocoasă îți poate aduce 100, 400 sau 1000 de monede. Asta depinde de câte simboluri Scatter îți sunt afișate pe rolă! Ți-am zis eu că o să fii omul cu stea în frunte, dacă nimerești aceste simboluri!

La jocuri cu 20 super hot este prezent și nelipsitul jackpot. Dar și acesta este împărțit în 4 categorii. Da, sunt 4 tipuri diferite de jackpot! Fiecare nivel al premiului de jackpot este reprezentat de diferite cărți precum: Clubul, Spada, Diamantul și Inima.

Există de asemenea funcția bonus de Jackpot Card. Acesta este un jackpot misterios cu 4 nivele. Fiecare nivel este ilustrat cu unul dintre simbolurile menționate mai sus.  Atunci când ai nimerit unul dintre cele 4 simboluri identice ai câștigat premiul corespunzător fiecărei cărți. O să primești 12 carțti cu fața în jos, iar dacă norocul este de partea ta și ghicești 3 cărți cu aceleși simboluri o să activezi  nivelul de mystery cards jackpot. Atunci o să primești bonusul potrivit pentru ce ai descoperit sub cărți! Funcția Gamble este și ea prezentă. Tot ce trebuie să faci este să ghicești culoarea corectă, de roșu sau negru, iar pariul tău este dublat.

Sunt multe jocuri care sunt de admirat la EGT, dar nu este de mirare că seria jocuri cu 20 super hot, este una dintre cele mai populare colecții de jocuri. Premisa este simplă, sunt fructe simple în acest slot, numărul 7, care este și simbolul wild și steaua – simbolul Scatter. Poți să îți păstrezi controlul asupra pariurilor în orice moment.

Poți să îți setezi singur pariul cu butoanele care se află în partea de jos a ecranului. Valorile sunt de 20, 40, 100, 200 și 400 de monede. După ce ești mulțumit de pariul pe care l-ai ales, poți să faci click pe butonul verde pentru a începe jocul. Stai liniștit și relaxează-te și speră că o să ai rotiri câștigătoare  pentru jocuri la aparate.

Dacă te simți puțin leneș, oricând poți să apelezi la modul de Autospin, care o să rotească aceeași sumă de pariere până când o să-l dezactivezi. Chiar dacă este un joc lipsit de rotiri gratuite, jocul îți poate aduce câștiguri foarte mari. Jocuri cu 20 super hot sunt cele mai căutate și îndrăgite sloturi. Bucură-te de jocuri 20 super hot și fii următorul expert la păcănele!

Pro

  • Funcția jackpot Cards
  • Câștiguri mari pentru jocuri la aparate

Contra

  • Nu există rotiri gratuite

Alternative jocuri la aparate

După cum ți-am prezentat în articol, 20 super hot face parte dinstructura de jocuri la aparate. La acest slot sunt o mulțime de premii fabuloase cate te așteaptă! Poți să încerci și varianta gratuită de joc. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina, Sloturi Gratis, și te poți bucura de acest slot gratuit! Joacă-te cu spor și fără să depui niciun ban! Pe lângă jocuri 20 super hot, mai poți încerca și alte variante de sloturi gratis, și anume Book of Ra și Dolphin’s Pearl!

Articolele din seria :